Iepurasii s-au mutat in casa noua(109)
Raspunsuri - Pagina 4
child spune:
LA MULTI ANI RARES IONUT!!!
LA MULTI ANI MIHAI THEODOR!!!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
irene26 spune:
Salut fete dragi!
Vladi, chiar ma gandeam daca te vor vizita socri de sarbatori ; super, macar incearca sa fie buni bunici!
LAlexandra, eu inca nu-i citesc povesti piticei, crezi ca ma lasa ?!
Ami, si la mine tot la fel, Diana imi smulge orice carte din mana, ea este mai mult interesata sa rupa paginile!
Emiliapop, ce frumos povestesti tu despre Sara! Sa-ti traiasca sanatosi cei 3 copii!
Erina, asa este, viata asta este atat de scurta, trebuie sa ne bucuram de cei dragi in pace si armonie!
Si ca sa va inveselesc putin, va las un filmulet cu Diana vorbind si gesticuland. Din pacate, este putin intuneric si nu se vede prea bine: FILM
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Rares Ionut de ninocikap
Mihai Theodor de wapi!
Sa aveti vieti pline de sanatate si voiosie, sa fiti mereu inconjurati de dragoste si sa aveti norocul sa ajungeti oameni mari!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Yaia avem Trixera dar nu face mare lucru. Dr. zice ca la Roche Posay sunt mai studiate, Mustela cica ar fi slabe. |
Erina, singura nu face, e musai sa fie folosit si gelul de dus tot de la ei, tot Avene trixera. Si cam in 2-3 saptamani de spalat cu gel si dat cu crema dupa dus si in vfiecare dimineata si seara zona afectata trec problemele. si apoi tot pe gelul lor am tinut-o si crema o folosesc dupa fiecare dus si la nevoie. Dar nu a mai fost nevoie la noi.
La Roche Posay am primit de la mama soacra, dar nu am apucat sa folosesc niciodata, ca a trecut cu Avene. Si La Roche imi expira in iunie...o si aruc!
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Yaia drum bun spre casa, sa ajungeti cu bine! A! Inca mai caut reteta de cozonac. |
Multumim!
Sa stii ca eu am facut prima data cozonac de Craciunul trecut si am luat reteta de cozonaci moldovenesti din cartea de bucate. Evident ca am adaptat-o nevoilor mele:
- am redus cantitatile ca nu voiam sa framant 5 kg de faina, ci doar unul din care mi-au iesit 2 cozonaci impletiti mari si unul mic
- nu am framantat 2 ore, ci doar vreo 20-30 de minute ca nu puteam cu Alexia
- nu am gasit nuca macinata si am facut cozonacii mari cu alune de padure macinate, iar cel mic l-am umplut cu nuca de cocos, zahar si albus de ou, inventie proprie (sotul a zis ca a fost delicios(
Sper sa gasesti ce cauti si sa-ti iasa deliciosi!
Yaia spune:
Ema, super vesti, te mai asteptam! Si de acord si cu venitul caldurii, si eu sper sa ne scape de boli!
Selina, nu mi se pare parul lui Vic rar, m-a frapat doar diferenta dintre ei, unul bold si unul brunetel. Si la noi Tudor e mai blondut si Alexia mai brunetica si eu le zic ca am 'unul alb si unul negru' - copii, evident!
Yaia spune:
Legat de povesti, Tudor a inceput mai tarziu sa asculte povesti, dupa 1 an si jumatate sigur, ca atunci abia a inceput sa adoarma singur in pat si nu in bratele mele. Si abia apoi a inceput cu cititul povestilor seara. Alexia acum mai sta in camera cand ii citim lui tudor, dar intre timp se joaca, nu are rabdare sa asculte povesti.
sensibila spune:
Legat de olita
Gia face la olita kk daca o pui stie care e treaba si face ceva, dar deobicei kk.
Nu o pun mereu, ci cateodata in ideea sa nu prinda pica pe ea.
Oricum am citit si eu si se pare ca intradevar pana dupa 2 ani, nu reusesc sa se tina prea bine. Acum bineinteles ca sunt si exceptii si bv lor. Cum eram si noi cand eram copii, ca nu cred ca au spalat parintii dupa noi pana pe la 2 ani. Chiar o sa o intreb pe mama sa vedem.
Am mai citit ca printre semnele din care iti daiseama ca, copilul e pregatt pt olita, este si acela ca dupa un somn bun de amiza se trezeste uscat.
Legat de cozonaci.
Nu am facut niciodata si nici nu am de gand. Pot s ama laud singura ca fac un chec excelent dar la cozonac num-am bagat niciodata.
In cocluzie cum toti salivam dupa gustul delicios din turta Giei am sunat si am comandat la Capsa cozonaci. 50 de lei bucata
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
Nu imi vine sa cred ca mai sunt doar 3 iepurasi de sarbatorit si avem cu toatele ieurasi mari.
Pe cine mai urez eu de acum incolo ?
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sanzi spune:
Buna!Multumesc tuturor ca m-ati linistit in legatura cu olita. Cred ca, asa cum spune si Sensibila,pe noi ne puneau mai devreme pe olita, pentru ca nu aveau scutece din astea istete. Cred ca de-asta sunt stresate rudele mele si cred ca ramane Mara neinvatata pe olita.
Yaia, chiar mi-e drag sa citesc aici, cand era Mara mai mica tineam deschis calc toata ziua, faceam ce faceam si mai aruncam cate o privire. Acum am program numai noaptea, dar nu mi-e greu, fiindca ziua dorm cu ea 2 ore. Asa rezist mai usor celor 5-6 treziri din fiecare noapte.
Sensibila, si eu fac chec bun. Aseara am facut 5, sa le trimit la tara. Dar ai vorbit serios? 50 lei costa la ei un cozonac?
Ami, ce scumpa e Irina,citeste...Mara se uita doar la poze . Cozonac nu stiu sa fac, chiar te apreciez ca te incumeti, avand si burtica si pe Irina in grija.
LAlexandra, Mara asculta doar o poveste, Capra cu trei iezi, pe care a mai vazut-o pe calculator. Ii spun in masina si e foarte atenta, se uita fix la mine. Are rabdare pana la jumatate, apoi se plictiseste. Daca incerc sa i-o spun acasa, fuge la calculator sa ii dea drumul, sa o vada acolo.