Iepurasii s-au mutat in casa noua(109)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
Andira, vazut creatiile minunate! Uau! Frumoasa ocupatie!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
sensibila spune:
Multumesc pentru urarile pt tatal meu. Acum este la nu stiu ce analiza care dureaza 1 ora si jumatate. Si in functie de rezultatul ei se hotarasc cand il opereaza. Cel mai probabil maine.
ami_84 – tu pt ca vei naste pana implineste Irina 1 ani vei renunta la CIC pt Irina, o sa intri dupa ce nasti in post natal obligatoriu 42 de zile. Apoi intri in CIC2 pt al doilea copil
Intrebarea mea era mai mult ce se intampla daca nasty dup ace copilul implineste 2 ani , daca poti beneficia de CIC2 sau trebuie sa mai cotizezi 12 luni.
Am sunat ieri la astia si am aflat ca CIC ce considera stadiu de cotizare si ca daca bb2 se naste dupa o ce bb1 a implinit 2 ani, cand bb1 implineste 2 ani te intorci la munca sau intri in prenatal si cand se naste bb2 intri in 42 de zile de postnatal si apoi in CIC pt 1 sau 2 ani in functie de ce alegi.
Gia mai mult zdrobea ouale de ciocolata decat sa le manance si era cu ele in gura pt ca sa le dea jos folia. Un iepuras l-a facut terci, a calcat direct pe el.
andira – sa stii ca ma bate gandul de bb2. Dar nu stiu daca m-as descurca. Plus ca as vrea sa se nasca tot in martie si nu stiu daca am timp sa imi fac tona de analize necesara pt Inseminare + norocul sa se prinda din prima. Gia a fost conceputa pe 16 iunie 2009
Plus sa am incodata noroc de un donator minunat ca cel cu care e conceputa Gia.
Plus ca ma tot gandesc ca or sa fie frati doar de mama, ca de tata cam greu. Sincera sa fiu nu cred ca tine cineva vreo evidenta, ce pacienta a ramas cu ce donator , sau ceva de genu
Este inca in stadiu de gand.
Foarte frumoase sunt lucrusoarele de pe blog
bluekidoo – minuni se intampla in fiecare zi
stanucel – multumesc de informatii. Sa stii ca tare te admir
Felicitari pt condusul la drum lung. Si pentru mine e o placere
Yaia – santate multa Alexiei. Sa se faca repede bine de data asta.
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Bumbitza spune:
Hristos a inviat!
N-am mai intrat de multicel, am mai citit asa pe sarite dar tin neaparat sa urez si eu
LA MULTI ANI mezinilor iepurasi,
cu multa sanatate, bucurie, voiosie in viata!
Riccardo de nafi
Rares Ionut de ninocikap
Mihai Theodor de wapi
Matei de Lindal
Tudor Cristian de bordeancavio
George Casian de miria
De asemenea multi pupici si La multi ani, sanatate si implinire pe toate planurile Babyangel si Miria, cu scuzele de rigoare pt intarziere
Noi am petrecut Pastele in familie, la tara la bunicii mei. Ilinca ne surprinde pe zi ce trece cu lucruri noi, ma lasa masca de fiecare data cat de repede invata tot, cum imita, cat de atenta si curioasa e la tot ce e in jurul ei.
Ioanaa28 este f nazdravana in continuare Ilinca. Se strecoara pe te miri unde, se catara ca o caprita peste tot, agata de pe masa si dulap tot ce poate...in urma ei vijelia! Trebuie non-stop sa fiu cu ochii pe ea, dar e tare dragalasa si haioasa. Mai nou ma pupa de zor, cu sunet chiar "muah!" :)) cand ii vad boticul ala tuguiat ii iert toate nazbatiile .
Pe de alta parte, are o perioada in care nu prea mai mananca, e f mofturoasa , plus ca nu-i mai place pasat de nicio culoare, vrea sa mestece ea. Insa baga tzitzi la greu, ma straduiesc s-o intarc dar nu prea am succes, e f atasata de tzitzi asa ca o iau treptat, putin cate putin.
Cam atat despre noi, va imbratisam cu drag
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
LAlexandra spune:
Neata!
Sensibila, ma bucur sa te citesc increzatoare. Asa trebuie sa fii! Doamne-ajuta, sa fie totul bine, sa se poata face operatia si sa decurga totul normal.
Noi am cam stat prin casa, ca nu a fost vreme de iesit afara, asa ca am un iepuras cam mofturos...
Fetele, ati mai patit careva asa...Eu de 2 luni l-am intarcat pt ca trebuia sa fac ceva tratament cu medicamente...si inca mai am lapte, ciclul iar s-a dereglat-adica nu a mai venit...tare mi-e ca or fi ceva probleme hormonale si s-ar putea sa am marita prolactina, dar pana nu fac analizele nu pot stii...
Voua cand vi s-a reglat ciclul, dupa cat timp nu mai aveati lapte...?
Va las, sa vad ce mai combinam prin casa.
_
printisorului Alessandro
ami_84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Mersi mult! Eu sunt spre vindecare. Din pacate Alexia a facut din nou otita! Febra nu asa mare de data asta, doar 38,7, dar din nou pe antibiotic, unul mai puternic de data asta, dupa ce abia joi seara terminasem cu cel de lunga durata. Sper de data asta sa scapam, sa vina odata caldura si sa nu mai aud de febra si antibiotice! Tare mult imi plac numele alese fetelor tale! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Multa sanatate Alexiei! Sa inteleg ca la otita face obligatoriu temperatura? Pentru ca am observat ca Irina de cateva zile tot duce un deget la ureche, sa il bage inauntru, tot timpul aceeasi. Si chiar ma intrebam de simptome.
Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 25+ cu Ilinca
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra Fetele, ati mai patit careva asa...Eu de 2 luni l-am intarcat pt ca trebuia sa fac ceva tratament cu medicamente...si inca mai am lapte, ciclul iar s-a dereglat-adica nu a mai venit...tare mi-e ca or fi ceva probleme hormonale si s-ar putea sa am marita prolactina, dar pana nu fac analizele nu pot stii... _ printisorului Alessandro |
Eu la trei luni dupa ce nu a mai vrut Irina sa mananace lapte de la mine inca mai aveam. Nu am luat pastile ca sa opresc lacatatia, a scazut singura treptat, iar dupa ce am ramas gravida s-a oprit de tot.
ami_84 spune:
Sensibila multumesc de raspuns referitor la cic.
Mada simpatica Ilinca. Cred ca toti copii sunt nazdravani in munca lor de a descoperi lumea. Si mai cred ca cei cuminti sunt rari la varsta asta cel putin. Felicitari ca inca mai alaptezi, mai ales ca voi ati avut ceva probleme.
LAlexandra spune:
Ami, mersi de raspuns...deci solutia e sa raman gravida, nu?
Pai sa ma pun pe munca
Mai astept si sper sa revina totul la normal...offf, cate probleme am si eu pe cap
_
printisorului Alessandro
Yaia spune:
citat din mesajul lui sensibila Yaia – santate multa Alexiei. Sa se faca repede bine de data asta. |
Multumim mult!
Asta sper si eu.
Doctorita ieri cica 'lasa ca vine vara si trec otitele si in toamna e deja mai mare, canalele mai mari...' Numai ca aici sunt 5 grade acum, la amiaza! Vara? Ce vara?
Yaia spune:
citat din mesajul lui LAlexandra Fetele, ati mai patit careva asa...Eu de 2 luni l-am intarcat pt ca trebuia sa fac ceva tratament cu medicamente...si inca mai am lapte, ciclul iar s-a dereglat-adica nu a mai venit...tare mi-e ca or fi ceva probleme hormonale si s-ar putea sa am marita prolactina, dar pana nu fac analizele nu pot stii... Voua cand vi s-a reglat ciclul, dupa cat timp nu mai aveati lapte...? |
Da, si eu daca strang de san mai iese cate o picatura, desi am incheiat alaptatul acum aproape 2 luni. Si ultima data chiar mi-a venit menstra cu cateva zile mai devreme, desi mi se reglase si mie. Dar nu am alte neplaceri, asa ca astept sa se regleze de la sine.