Iepurasii s-au mutat in casa noua(109)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
Offf la mine iar probleme
tata trebuie operat de urgenta, scos pietre la rinichi.
cand eram eu mica a fost operat de 3 ori si dupa revolutie le tot spargea cu laserul
A fost si in decembrie si le-a spart si nu i le-a spart bine si un plecat deja pe drum si nu mai pot fi sparte, doar scoase chirurgical.
Asa ca urmeaza taietura ceea ce e f rau, fiindca are si el alte probleme si asta i-ar pune o piedica in plus in posibilitatea lui de se misca.
Prevad ca o sa tin minte toata viata anul asta .
Gia in schimb e f bine. A mers sambata in parc 3 ore, aproape in permanenta pe jos.
Si in casa merge de rupe, cotrobaie peste tot, s avada tot sa scoata tot de peste tot.
Acum intrebare pt fetele mai pricepute.
Pentru cine vrea sa faca bebe 2, acesta trebuie sa se nasca sau sa intri deja in CIC pt al bb2 cand implineste primul copil 2 ani ? Pentru a beneficia in continuare de venitul de 600 de lei ? de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
Legat de topfer Lactana 3, eu am inteles ca trebuie schimbat pt ca odata ce ei cresc au nevoie de alte compozitie a laptelui
Laptele pt copii mai mari, e mai sarac in calorii, alta compozitie in fier, calciu...nutrienti...
Ceva de genul asta si deaia trebuie trecut la maxim 2 ani pe cel de junior.
Eu nu am apucat sa vb cu pediatra despre asta. Spun ce am auzit de la mamici cu pitici mai mari de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ami_84/ami_84.jpg)
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irene26 Chiar am incarcat poze noi la semnatura cum am petrecut ziua de Paste. Poze Irene, mami de Diana It's not how good you are, it's how good you want to be. |
Am vazut pozicile. Noroc ca mancam si nu am
![](pofticios.gif)
![](floare.gif)
![](olala.gif)
Andreea, mami de
![](copilas.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ami_84/ami_84.jpg)
ami_84 spune:
Sensibila multa sanatate tatalui, sa treaca cu bine peste operatie. La intrebarea cu cic sunt si eu curioasa de raspuns ca nu stiu cum va fi la noi. Am vazut si pozicile cu Gia. Tare haios costumul de si am vazut ca a "mancat" si oua de cioco'.
Carmen felicitari pentru vestea buna de la prietena ta. Sa dea domnul sa fie intr-un ceas bun.
Anca Codrin al tau vrea toti dintii odata?
Selina "mititelul" tau Stefan, sta f bine cu masuratorile. Drum bun spre Romanica si sa aveti o vacanta placuta.
Yaia multa sanatate!
Ina sa va fie de bine vacanta in Ro. Ma bucur ca ati petrecut frumos cu familia.
Salutari tuturor celorlalte mamici care au mai scris!
O zi buna.
Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou
25+ cu
Ilinca
![](images/user_woman.png)
andira spune:
Sensibila - la intrebarea cu CIC ce pot sa-ti raspund e ca stiu ca se poate trece din CIC in CIC, dar evident nu o sa ai la al doilea aceleasi venituri, ci vor fi diminuate. CIC se considera stagiu de cotizare, deci cred ca e ok.
Insa nu sunt foarte sigura de detalii, ca nu m-am mai interesat.
Eventual intreaba si pe cineva care lucreaza in HR.
Vrei bb2?
Multa sanatate tatalui tau!
Selina - ma bucur sa te citesc!
Si eu am terminat acum o carte care mi-a lasat o senzatie de tristete, tot cu un copil...
Acum m-am apucat de alta, e interesanta.
Nu vii si-n Bucuresti? Si mie mi-ar fi placut sa ne intalnim .
Va las ca racneste, a devenit tare atasata de mine, si cum stau cu spatele la ea la calculator, face scandal. N-am scris mare lucru, incerc sa revin.
http://paturicipentrupitici.blogspot.com/
Eu, Piscotzel (14.04.2005), Bebe Strumf (04.06.2006) si Atomix (28.03.2010)
greenfrog spune:
Sensibila multa sanatate tatalui tau! Am vazut si eu pozele cu Gia, ce iepuras frumos ai! Sa creasca mare si sanatoasa!
Contul meu de pe DC tot aiurea merge..intru sa mai citesc si eu din urma.
Va pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bluekidoo/bluekidoo.jpg)
bluekidoo spune:
revin la bucuria mea Prietena mea a facut eco astazi si totul este bine, are un bebe de 6 sapt si o zi grasunel tare
doctora a spus ca este un miracol ce se intampla la ea acolo deoarece ovarul stang cu care ea avea mari probleme este cel de la care provine ovulul si tot el hraneste bebelul
, iar ovarul drept a inceput sa se vindece
...
si un al lucru imbucurator: imi povestea ca inaintea ei era o doamna care vroia sa faca chiuretaj, iar la eco i-au spus ca are gemeni.. cand a auzit, doamna s-a ridicat de pe pat si a spus ca nu mai face chiuretajul, vrea sa-si pastreze copiii .. de-ar fi tot mai multe cazuri dastea
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
Yaia spune:
Sensibila, multa sanatate tatalui tau, sa treaca cu bine peste operatie!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stanucel/stanucel.jpg)
carmickey spune:
hristos a inviat
noi am fost de sarbatori la tara, la padure, parc...adelina a fost foarte vioaie...este o scumpa
m-am obisnuit sa conduc la drum lung si nu mai am stare sa stau acasa
adelina s-a invatat sa o ia frate-sau in brate si sa o ridice la lustra, si se duce la el, ii da o palma si ii arata lustra, iar el o ridica si ea lesina de ras...
in rest suntem bine, petrecem foarte mult timp afara, iar eu sunt o mamica fericita,fericita si implinita
in legatura cu CIC, poti intra cu al doilea copil,renuntand la CIC de la primul copil..uite aici:
"In cazul mamei care se afla in concediu pentru cresterea unui copil, perioada in care naste un altul, si in care a beneficiat de indemnizatie pentru cresterea primului copil, se asimileaza stagiului de cotizare si potrivit legii, se valorifica pentru obtinerea indemnizatiei pentru cresterea celui de-al doilea copil.
Atunci cand mama renunta la indemnizatia pe care o primeste pentru primul copil, in favoarea celei pentru al doilea copil, imediat dupa nasterea acestuia din urma, pentru a beneficia de acest drept este obligatoriu sa efectueze cele 42 de zile din concediul de lauzie"
va urez o noapte buna de la adelina si mamica ei
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Yaia multa sanatate! Andreea, mami de ![]() ![]() ![]() |
Mersi mult! Eu sunt spre vindecare. Din pacate Alexia a facut din nou otita!
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Tare mult imi plac numele alese fetelor tale!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)