Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

DRAGA ANDREI,
cu mare drag te primim in club! Cu cit mai multi, cu atit mai bine! Poate vor vedea si mamicile noastre ca nu numai unul e capos, ci mai multi! Poate chiar ele au o problema, nu noi...

Cu drag,
Ilinca

Multumesc draga Ilinca, sunt incantat sa fiu membrul asociatiei.Asteptam cat mai multi membrii, poate chiar iesim in strada daca mai insista mamele mult.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

FRAGRANT, si noi si noi in club.....eu stiam de la Eliza treaba cu tzitzzi si doar tzitzi si acum nici nu am mai incerat....iar ca raspuns am primit un telefon facut praf de gresie in urma urletelor disperate a lui Andrei, care fiind la tati in brate ( mami plecata doar 5 minute, dar bineinteles fara telefon la mine , CEA MAI MARE GRESEALA POSIBILA, ) a reusit performanta de a/mi demonstra ca si sotul meu are nervi.
El saracu a incercat sa ma sune sa/mi spuna sa ma grabesc si cand a realizat ca telefonul e in casa era atat de disperat ca l/a facut praf. Ma si bufnea rasul cand mi/l imaginam incercand sa/l calmeze pe Andrei.
Asta e...acum am apelat la vechile telefoane cu care se juca Eliza.

Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

FRAGRANT, si noi si noi in club.....eu stiam de la Eliza treaba cu tzitzzi si doar tzitzi si acum nici nu am mai incerat....iar ca raspuns am primit un telefon facut praf de gresie in urma urletelor disperate a lui Andrei, care fiind la tati in brate ( mami plecata doar 5 minute, dar bineinteles fara telefon la mine , CEA MAI MARE GRESEALA POSIBILA, ) a reusit performanta de a/mi demonstra ca si sotul meu are nervi.
El saracu a incercat sa ma sune sa/mi spuna sa ma grabesc si cand a realizat ca telefonul e in casa era atat de disperat ca l/a facut praf. Ma si bufnea rasul cand mi/l imaginam incercand sa/l calmeze pe Andrei.
Asta e...acum am apelat la vechile telefoane cu care se juca Eliza.

deci se-ngroasa randurile
si la Eliza cum ai facut? ai sarit de la san la canita cu cioc?

in alta ordine de idei - ce gatiti de paste? la noi inca se dezbate meniul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

canita cu cioc zici? Am cumparat de la toate firmele posibile si acum le am dar nu a vrut din nici una ( eu cred ca totusi simtea gustul de plastic) decat din paharele noastre, sau se mai invatase cu paiul, dar tot din pahar normal vroia Cel mai nasol era pe masina, cand trebuia sa oprim de fiecare data cand vroia sa bea ceva. Dar oricum tzitzi a fost la putere doi ani.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Multumesc fetelor de incurajari Eduard nu suge la san..ci numai la biberon. Ma mulg inainte de fiecare masa.. Am insistat cu sanul cam o luna, dar face asa cum povesteste Flagrant, suge un pic, molfaie, si fara preaviz incepe urlatoarea din care nu inceteaza decat atunci cand se trezeste cu bibe in gura..
Este adevarat ca in ultima vreme am lasat-o mai moale cu ceaiurile de lactatie, luam si niste prafuri care ajuta, dar s-au terminat si n-am mai cumparat. De maine incep in forta cu ele din nou. Asa mi-e ciuda pe treaba asta...seara cand e marait de oboseala (si satul) il adorm la san, mai mult il molfaie decat sa suga ceva, dar pt mine este cel mai frumos moment al zilei..ma simt centrul universului lui..tare as vrea sa fie fiecare masa asa..

Despre meniul de Paste, clasic: pasca, friptura, drob, oua rosii, cozonac si o prajitura minunata . Poate incerc si eu un pahar de vin rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mai, eu nici nu am curaj sa zic Ana nu mai are nimic, nicio raceala!
Doamne ajuta sa fie bine maine, acum o sa vb cu preotul sa fie mai "moale" ...

Tunde cum? Fifi? Cum mai sunteti?
Eu i-am dat asa:
-eferalgan, dimi si seara.
-oscilococinum dimi si seara
-dulcamara ch9 (homeopat) dimi si seara 3 granule
-ser muuult in nas , asa mi-a zis pediatra, iniante de orice masa.
-si mi-a zis sa-i dau 2 puf/3 ori pe zi Tantum verde

- aseara i-am pus un supozitor cu eucalipt, ceva d ela belgieni, care se baga jos si desfunda sus.

Mi-a zis o prietena o faza cu serul fiziologic (invatata d ela belgieni)- se pune bebe pe o parte si se toarna tooone de ser in nara de sus, pana iese prin nara de jos si se repeta si- cealalta; am facut si eu, prima data am enervat-o s-a zbatut, s-a inecat, a doua oara am reusit si de atucni nu am mai auzit niciun muc si nicio fornaiala.

Sanatate!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

SZ urgent!!

ce sunete/gangureli/bolboroseli scot bebelusii vostri,in functie de luna in care se afla ?

Edu meu nu mai vrea de vreo doua sapt sa ''vb'' cu mine. zice numa ''aguuu'' cand nu-i place ceva si cate un ''aaaeee'' o data la cateva zile. la 2-3 luni bombanea mai mult

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

nu se poate, adica de la colici sa trec la durerile de iesit dintidaca pana acum sunt aproape bine, atunci inseamna ca o sa inebunesc....ce e drept, Clara sta cam mult cu mainile in gura de la o vremesi mai face si balute uneori..

legat de san, mananca cu placere maxima, se alinta, se mangaie de el, il ciupeste..dar accepta si mesele cu biberon...

gabi, sigur, sigur, iti dau pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo stai lin mama
razvi nu prea gongane, in schimb canta cand vrea el
robi gongane agu, aghi, auu, din astea, cand vb cu el, altfel se miorlaie

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

simo stai lin mama
razvi nu prea gongane, in schimb canta cand vrea el
robi gongane agu, aghi, auu, din astea, cand vb cu el, altfel se miorlaie

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

no bun..m-am linistit
al meu nici nu gongane si al tau canta deja

pup motanii scumpi

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput