Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Meniu de paste : salata boeuf(preferata sotului), sarmale din carne tocata de curcan,friptura la gratar..oua rosii..si un tort . toate in portii mici-mici..cat sa tina doua zile. noi oricum nu avem musafiri,gatim doar pt noi.
a 3-a zi fac de obicei ciorbitza de legume si smantana..si o salata de cruditati.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo asa se exprima el
cantaret il face mama

luiza, daca lori, carmen si laura au asociatia celor care nu vor biberon, eu te primesc in asociatia mulgatoarelor de soi

offf

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

LORI, CIT MA BUCUR CA ANA E BINE!!!! Sa fie cu noroc miine si micuta viitoare crestina sa aiba parte numai de fericire!

SHINES, au toane, etape si alte chestii. Nu au nicio relevanta. Uitasi ca eu vorbii la trei ani? Si cind ne-am intilnit n-am tacut 5 ore?!

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LORI, aha, ai vazut? Fifi e tare, mai, ce sa mai, o sa fie in forma maxima maine la botez!!! Distractie placuta!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

LORI, CIT MA BUCUR CA ANA E BINE!!!! Sa fie cu noroc miine si micuta viitoare crestina sa aiba parte numai de fericire!

SHINES, au toane, etape si alte chestii. Nu au nicio relevanta. Uitasi ca eu vorbii la trei ani? Si cind ne-am intilnit n-am tacut 5 ore?!

Pup,
G

ai si tu dreptate

Mergi la inceput

am pus doua poze cu mancaciosul de pumni din seara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Bonjour la toata lumea! Azi v-am citit pe sarite ca am fost in focuri, am gatit si am stat cu piciu, am iesit si la o plimbare de vreo ora. Acum tre sa ma apuc sa fac putina curatenie ca acusica ajunge fratele meu cu a mea cumnatica de la aeroport.

balute avem si noi, stam cu pumnii in gurita, dar de vreo saptamana doua am reusit sa sugem doar degetelul mare , deci artist se face . Eu nu cred ca le dau dintii chiar acum.. ca suntem prea multi in situatia asta.

Noi in lunea de dupa Paste facem botezul, asa in familie si cativa prieteni. Dupa ce nasii nostri de cununie s-au ofticat (de fapt doar nasa) ca am vrut-o nanuta pt fii-miu si pe sora-mea. Ca ea cica nu vrea sa imparta copilul cu nimenea. Asa ca am ales nasi copilului, fratele, cumnatica si sora-mea

Deci o sa am droaie de musafiri in zilele de Paste, pt ca in bucuresti stam doar noi si prietenii, in rest, tot familionul e imprastiat care incotro.

De gatit eu o sa fac niste sarmalute si o placinta cu mere si una cu branza. in rest o sa-mi aduca mama cozonaci, pasca, salata beof si oua rosii... Daca mai veniti cu idei, poate mai fac cate ceva!

Al meu bebe a sarit de 7 kg, l-am cantarit luni si avea 7300 gr . 3 lunite facem pe 21, deci eu cred ca a luat cam mult in greutate, dar sincer nu stiu ce sa-i fac. M-a inebunit si maica-mea care e obsedata cu greutatea ca..."mananca prea mult, o sa fie obez!". Deja m-am ratoit la ea. I-am zis sa nu mai traga concluzii din astea daca nu are si idei de cum as putea face ca sa nu mai ia atat in greutate.

Cam atat am avut de spus! Pupici la toata lumea!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Andutza;Sonia e a mea ,nu a lui Gabivalceanu..pe cuvant!

Simo;beuf si la noi e obligatoriu! Bine ca nu vrei sa stie oltenashu tabla inmultirii..acu te bat!

Laura' mai sunt sanseincearca sa te linistesti,odihnest-te si bea ceai pt lactatie..cu mulsul si Eu m-am luptat la Mario..5 luni..trebuie ff multa rabdare

Lori;am bagat un supozitor de paractamol pe la 6..oscillo de 2x si gata...nu mai dau nimic...aaa si voi incerca figura cu ser.Acum se lupta cu suzy de vreo juma de ora
ma bucur tare pt fifisa nu aiba nimic pe maine
ma intorc imdiat
restul am uitat tot..fug la recapitulare

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

GABIROMT;7300?moamaaa ce bebe gladiator ai tusa-ti traiasca,,bravo!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Tunde,nu ma bate

eu am ramas cu sechele si teama de la Cami,care a vb dupa 4 ani. acu urmaresc orice semn si ma ingrijorez. dar na,e inca mic.
tot ma gandeam cu ce am gresit,poate am vb putin cu ea..cu Edu turui toata ziua,ii citesc si carti..romane chiar numa sa fiu sigura ca aude in jurul lui mereu voci

Mergi la inceput