Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

GABIROMT;7300?moamaaa ce bebe gladiator ai tusa-ti traiasca,,bravo!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Da, ii lipseste taurul si mantia rosie!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Tunde,nu ma bate

eu am ramas cu sechele si teama de la Cami,care a vb dupa 4 ani. acu urmaresc orice semn si ma ingrijorez. dar na,e inca mic.
tot ma gandeam cu ce am gresit,poate am vb putin cu ea..cu Edu turui toata ziua,ii citesc si carti..romane chiar numa sa fiu sigura ca aude in jurul lui mereu voci

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Tu stii ca viata ta de atunci nu se compara cu cea de azi...Erai in alta lume...mi-ai pov mai demult.Cami a fost afectata de asta..iar acum Edy are niste parinti echilibrati ,fara scandaluri,se iubesc de nebuni..THINK PINK MAI!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Lori chiar merge figura cu serul? Mi-a spus-o si mie nasi-mea care a invatat-o in Franta. Eu insa am decretat ca e imposibil! Ce inseamna tone de ser? O fiola de 5 ml? Al meu urla de zici ca il tai cand ii pun o picatura.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ai dreptate Tunde
gata..is toata numa pink

pacat ca aici nu avem emoticoane cu big hug

Mergi la inceput

Gabi ce flacau ai tu acolo!!! Eu ziceam de al meu ca e prea mare - are 6,7 kg si face 3 luni Pe 20. Si pe mine ma bate mama la cap ca e prea gras si sa ii scot neapRat o masa. Usor de zis greu de facut!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Simo si al meu tot aguuu si aeee zice. Si inca ceva neinteligibil cand isi baga pumnii in gura. Cred ca e elfa.

Mergi la inceput

Lori distractie placuta maine! Sa aveti o zi perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

si edu are vreo 6.800 la 4 luni. dar nu mi se pare gras. a fost mititel si a recuperat.
depinde si greutatea de la nastere.
si in orice caz nu ii poti pune la cura fiecare ia in greutate in ritmul lui.

gata..am zburat la somn ca is nedormita de miercuri

somn usor

Lori..petrecere frumoasa maine,sa aveti parte de vreme calda si insorita

Mergi la inceput

Ce se intampla cu fetele din Constanta? Lucia si Angie tare rarut pe la noi iar Andri e disparuta de cateva saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Seara buna!!
Ce face mama cand copilu doarme?Forumeste!!!
Bai,cum sa scoatei o masa la copii?Madalina,io zic, ca o sa se regleze cu greutatea cand o sa incepem diversificarea.Bogica al meu are 6500 la 3 luni,arata a bursuc,da nu-mi fac probleme.o sa vedem mai tarziu,ii bagam la regim daca eMacar sa nu faca ei fite la mancare.
Mai vroiam sa zic ceva,da am uitat acu.Imi amintesc io si revin,ca somn oricum n-am

Mergi la inceput