Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Edy ce scump e cu falcute

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Asa,gata,mi-am adus aminte.La voi cum au fost menstruatiile pana acum?Ca io de ex am dureri ca la CM,dar am numa niste picaturi mici.Sunt si pe tratament cu o gramada de pastile pt sanul ala,cica e ceva strans acolo,dar nu cred sa fie asta cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Lorich - sa aveti o petrecere f frumoasa maine si sa fie cu noroc crestinarea Anei.

imi zici si mie cum se numesc supozitoarele alea cu eucalipt? eu am gasit ceva aici, dar merg numai dupa 6 luni (sau un an, nu mai stiu)

Simo - chiar nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme la varsta asta; sophic ne tine numai in uaaaa si maaaa (cu "a" ca-n mar).

nu va faceti probleme ca bebelusii-s prea mari; nepotica mea avea peste 7 kg la 3 luni (noi am botezat-o si tare grea mi s-a parut pe toata perioada slujbei)
si pana pe la vreun an asa a fost, mai din categoria grea. sor-mea saraca era stresata ca o pediatra i-a zis " ce copil sumo aveti" si la diversificare nici nu i-a dat cereale sau banane, tocmai pe motiv ca era mai pufoasa.
imediat ce a inceput sa mearga, s-a subtiat Maiuc, iar acum la 4 ani e trasa prin inel ca o balerina.
eu nu cred ca greutatea de pana la un an poate fi un indice pt dezvoltarea viitoare a copilului;
eu am fost o aschimodie de mica, iar acum ehe....

fetelor eu sunt pe cale sa dezvolt o alta dependenta;
anul trecut eram cu anatomia lui grey - in 2-3 sapt am vazut 5 sezoane; veneam de la munci si seara, la culcare ziceam ca ma uit la un episod, asa de relaxare; si din episod in episod se crapa de ziua.
cred ca am facut o supradoza atunci, ca acum schimb canalul daca dau de serialul asta la tv - si-s sezoane pe care nu le-am vazut.

ei acum, am descoperit un alt serial - In treatment...aceeasi boala. vad episoadele mai repede decat apuc sa le downloadez...cand sophic doarme, pac mai bag un episod...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

GABIROMT;7300?moamaaa ce bebe gladiator ai tusa-ti traiasca,,bravo!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Da, ii lipseste taurul si mantia rosie!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Ups, ala era toreador

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Laura Luiza: infasori degetul mic cu fasa sterila, pui glicerina si dai pe limbuta, cerul gurii, gingii. Eu i am dat si nu am scapat inca.
O sa incerc si cu nystatin ca ziceau fetele.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Laura_Luiza, mai incearca si cu sanul din cand in cand. Eu sunt exemplul ca se poate si asa. Am mai mult de o saptamana de cand nu ma mai mulg. Copilul meu la 2 luni a inceput sa suga la san. Acum, daca la vre-o masa nu sta la tzitzi macar 5 minute, e jale. Si eu am lapte putin, nu mi-ar ajunge nici de 2 mese zdravene. Astept puseul urmator, poate maresc productia

SZ de Shines - Darius anunta clar ca Gaeee cand vrea sa manance, trage niste tignale cand vrea atentie, a certat-o pe doamna asistenta cand i-a facut vaccinul (ia-ia-ia) de nu-i mai tacea gurita (nu plangea, "vorbea") si scoate niste zgomote ca si cum s-ar inneca cand incearca sa rada cu zgomot.
Nepotul meu cel mare (1 an jumate) are o intreaga gama de i-uri (i cu caciulita).

Meniu de paste: habar n-am ce mi se pregateste, in fiecare an ma duc cu sufertasul la parinti

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Andutza ai spus ca copilul prefera sa stea cu capul in partea dreapta, sa i spui dr sa se uite sa nu fie vorba de torticolis. Nu i grav trebuie facute niste exercitii. Ia o jucarie in mana care face zgomot si plimb o din dreapta in stanga vezi daca duce capusorul si in stanga.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Ah, mi-am amintit... Tare sunt geloasa pe pletele voastre. Baiatul meu are freza de Gorbaciov (eu nu spun de Basescu, sic)

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Hmmmm...mai,nu v-a venit menstruatia la nici una?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Hmmmm...mai,nu v-a venit menstruatia la nici una?

Ana,mami de bebe cel mai frumos

Mie nu mi-a venit si sper nici sa nu vina curand, dar alaptez

Gabriela

Mergi la inceput