Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(27)
Raspunsuri - Pagina 6
gabrielaromt spune:
Al meu de vreo doua zile a inceput sa gangureasca asa cum trebuie, se cearta cu jucariile, e tare haios.
Iar dimineata se trezeste si sta in patut cuminte si isi mananca manutele si incepe sa vorbeasca singurel, pana ne facem mila de el si ne trezim, iar cand ne vede trage un oftat din ala adanc si apoi incepe sa rada. Ce zice saracutu, in sfarsit s-au trezit si lenesii astia. Ne topim de dragul lui!
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
fragrant8 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mayane Ah, mi-am amintit... Tare sunt geloasa pe pletele voastre. Baiatul meu are freza de Gorbaciov (eu nu spun de Basescu, sic) "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" "Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain." Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011) |
rusofilo!!!
ce-mi place meniul tau de paste
Doloress spune:
FRAGRANT si eu, si eu cu In treatment! Eu am avut un site unde le vedeam gratis, cast.tv care insa din ianuarie s-a inchis pentru canadieni Tot asa, eram dependenta. Am vazut continuu (stateam pana pe la 1-2 noaptea si vedeam cam 4-5 episoade) Mad Men, In treatment, The Good Wife. Si acum parca mi-a luat cineva aerul ca nu mai am unde sa le vad. Tu de unde le descarci? Mai vad numai The Good Wife pe Global si cam atata.
LAURA-LUIZA - cum zice si MAYANE, nu te lasa, pune-l cat mai des la san, chiar daca ii dai biberon, da-i-l cu sanul descoperit si cu capsorul sprijinit de san, eu asa faceam. Patrickul meu la 2 luni a inceput sa suga, pentru prima data. Si n-a mai lasat mai apoi sanul. Intr-adevar, pompa nu stimuleaza cine stie ce, eu cu pompa ajungeam sa scot foarte foarte putin, pe la 2 luni, cand s-a hotarat el in sfarsit sa suga avea numai o singura masa de san pe zi! Si asta cu pastile naturiste, medicamente, ceaiuri, toate pentru alaptat. Nimic nu mergea. Si chiar cand a inceput Patrick sa suga, tot n-am avut suficient. Abia pe la 6 luni am renuntat si eu la LP, ca am inceput diversificarea si atunci ii ajungea numai sanul.
Sunteti simpatice foc cu scrisorelele voastre... Sa le pastrati, sa le aratati cand cresc, hehehe.
SIMO - al meu de-abia a inceput agu si sunt tare mandra Nu te stressa, la Cami a fost alta poveste, din ce-ai zis tu, a fost sigur un blocaj din cauza mediului.
SHUBU- nici mie nu mi-a venit... iar de scos masa, nici asta nu stiu. Al meu vad ca noapte de noapte mai adauga cate o masa in loc sa le scoata.
tierry spune:
Ana, mie mi-a venit menstruatia dupa 3 luni de la nastere. Am stiut ca imi vine pentru ca am avut aceleasi dureri la ovulatie ca si inainte, ba chiar mai rau + glera. Mi-au trecut si dupa 2 sapt. m-am trezit fara nici o durere cu surpriza. Si m-a tinut mult si a fost fff abundent
Noapte buna copii!
Doloress spune:
VAS - si zici ca Eliza n-a vrut nici din canita sa bea? Interesant... si ce faceati pana la urma, cum ii dadeai apa sau suc? Sau a ramas numai cu tzitzi drept lichid pana la 2 ani? Eu oricum trebuie sa-l invat cu canita ca de la 1 an merg la servici, deci...
deea_sav85 spune:
Doloress Pentru seriale aici
Fragrant Si mie imi place la nebunie Grey's Anatomy , sunt la zi cu episoadele...din saptamana 34 de sarcina cand mi-a recomandat doctorita repaus la pat am inceput sa ma uit si ma rugam de bebe sa nu iasa pana nu mi termin sezoanele...m-a ascultat baiatul meu
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
deea_sav85 spune:
Off acum am vazut, s-au smechierit astia si cer bani pentru vizionarea serialului...inainte nu era asa
deea_sav85 spune:
Doloress incearca sa le downloadezi de pe isohunt.com, eu de acolo imi descarc serialul.
missmj spune:
Eu ma uit la dansez...mi-am adus aminte de perioada cand eram gravide si nu apucam toate sa vedem finalul, si a doua zi de dimineata : cine a iesit ?! si tunde mai tii minte cand erai in spital si ne-ai rugat sa te tinem la curent cu ce se intampla ?
shubu nici mie nu mi-a venit ... dar alaptez.
lorich sa aveti o zi frumoasa maine ! abia astept sa vad poze
simo tu iti faci griji ca nu gangureste prea mult, eu sunt supi ca al meu nu rade inca in hohote, decat in somn.
In rest, al meu zice mai noi "caaaaaaaaaaaaai", a bagat "c"-ul . si normal, aguuuu, si a mai zis si ammmmmmma...sau mi s-a parut mie..ca ma tot gandesc cum o sa fie cand o sa zica prima data mama
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
vasilasanita spune:
Laura si eu pana la 2 luni i am dat stors, statea 5 min la san si apoi gata si i dadeam stors cu biberonul. De la 2 luni i am dat si calciu, nu stiu daca a ajutat asta la ceva, dar stors nu i am mai dat. Si acu nu mai vrea sa puna deloc gura pe biberon. Mi e si ciuda ca nu prea pot sa l las cu nimeni daca e asa hotarat si nu mai vrea biberonul. Trebuie sa ma chinui sa l reinvat.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
AMR 7 kg