Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Piggy, in fazele strict de puseu de dermatita, nu scapam nici noi fara cortizon, dar foloseam Advantan Milk, care cred ca are cea mai mica concentratie, si dadeam strict-strict pe bubite, nu si pe linga, cat se putea. Andrei n-a avut pe fata din fericire decat o singura data.

De intretinere, gama Mustela era f.f.buna, am mai incercat si Avene, a aparut mai nou ceva special pt copii. Plus ca pina la 1 an i-am facut baie doar cu apa de tarate, o zi da, una nu. Ne spusese dermatologul sa-i facem baie asa, nu in fiecare zi si cu apa caldicica, nu fierbinte. Apa de tarate o faceam punand intr-un ciorap o mana buna de tarate si puneam intr-o oala sa clocoteasca nitel, si completam cu apa rece pt baie. Sapun doar lichid. Din cel solid ne zisese doar cu glicerina.
Imbracaminte strict de bumbac pe piele, sa ai grija sa nu transpire.
Pina la un an am scapat in final. Dar ramane cu oarece sensibilitate la piele. Si a treuit mereu sa avem grija si la mancare, cat mai putini posibili alergeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Piggy, in fazele strict de puseu de dermatita, nu scapam nici noi fara cortizon, dar foloseam Advantan Milk, care cred ca are cea mai mica concentratie, si dadeam strict-strict pe bubite, nu si pe linga, cat se putea. Andrei n-a avut pe fata din fericire decat o singura data.

De intretinere, gama Mustela era f.f.buna, am mai incercat si Avene, a aparut mai nou ceva special pt copii. Plus ca pina la 1 an i-am facut baie doar cu apa de tarate, o zi da, una nu. Ne spusese dermatologul sa-i facem baie asa, nu in fiecare zi si cu apa caldicica, nu fierbinte. Apa de tarate o faceam punand intr-un ciorap o mana buna de tarate si puneam intr-o oala sa clocoteasca nitel, si completam cu apa rece pt baie. Sapun doar lichid. Din cel solid ne zisese doar cu glicerina.
Imbracaminte strict de bumbac pe piele, sa ai grija sa nu transpire.
Pina la un an am scapat in final. Dar ramane cu oarece sensibilitate la piele. Si a treuit mereu sa avem grija si la mancare, cat mai putini posibili alergeni.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

a mai aparut un medicament pt dermatite fara cortizon (desi si asta e controversat: Protopic se numeste). Tot scump, 10gr =cam 50 lei. Ideea ca pe mine m-a ajutat f mult. Nu stiu daca se da si la copii asa mici. La mine a prins bine si eliminarea: balsamului de rufe, clatirea dubla sa se duca tot detergentul, (sau fol. detergent lichid), spalat lenjeria des la temp mare (cica peste 60gr mor acarienii), etc. Iarna se agraveaza pt ca aerul este uscat in casa; ma spal fara sapun, incerc sa ajung la contact cu minimum cu chimicalele - ca si asa apa este dura de la robinet (inainte sa vin in Buc. era o forma mult mai usoara). Bine, la mine functioneaza si uleiul de masline (dar in situatie de criza am nevoie de creme puternice)

Azi e ziua Ilincutzei? la multi ani, pitica draga!

edit: mai asteptam mult cu pozele, Lorichule???

edit: si ca saradeti de mine, venii din sedinta, dupa nici 1 ora de lipsa pe forum, si deschisei iar forumu, evident, sa vad cine ce a scris. Ei, si nimerii la capitolul vechi, si citii la pagina 8, moaaaama, ce a scris lumea!! si citii si la pagina 9! si iar mooaaaama, ce sedintza avusei, de scrise atata lume!!!!! Si apoi vazui ca is cu ceva zile in urma

Mergi la inceput

Da, Cleo, uitasem ca si eu pentru rufele lui Andrei foloseam detergent Dermalin de la farmacie, le spalam separat si clateam foate bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ilincuta iubita, sa fii sanatoasa si fericita si cumintica!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

BUna fetele

Intru scurt ca sunt cu amandoi. Vreau sa va multumesc pentru urarile de aici si de pe fb, tuturor Cleo, Lori, Andrada, Belleane, Ali, Alina-Anto, Sis sper sa nu fi uitat pe nimeni! de la Ilincuta.

BelleaneAm pus pe fb cateva pozuici
Piggy ce rau imi pare de problemele cu dermatita...ca stiu ca am vazut-o pe Mara si ma doare si acum, doar cand imi apare in fata imaginea...sper sa scapati!
Ali draga mea, vara asta ne vedem cat putem, apoi ne raman weekendurile si ne organizam mai bine...
Simo ce poze frumoase si din abundenta, asa cum ne place. Am vazut-o si pe mama ta, transmit pupici. Toti copii de Belgia sunt superbi, o incantare sa-i vezi.
Andrada ce face puterea exemplului... mereu am sa spun ca e super simplu sa cresti copilul la gradi sau la cresa...pana acolo e mai greu, dar ce sa facem?!
Lori felicitari pt botez. mai asteptam mult pozele??

Mergi la inceput

Simonix, am vazut si eu pozele de la Efteling si de la ziua gemenilor. Mi-nu-na-te !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Sunt in urma rauuu cu urarile asa ca imi iau acum revansa si le urez tuturor celor ce si-au sarbatorit ziua de nastere GABRIEL ALESSANDRA ANDREI RAZVAN BOGDAN SILVIU TUDOR-DUMITRU CRISTIAN ANDREI SARA ELENA BIANCA un calduros LA MULTI ANI, sa fiti sanatosi , voiosi si plini de noroc!

Si pt ca astazi este ziua Ilincai vin cu urari de sanatate, bucurie si multi de la noi! Sa cresti mare, frumoasa si norocoasa, iubita mica! LA MULTI ANI FERICITI!

Ma inscriu si eu pe lista de asteptare, Lori! Abia astept sa vad mica nou increstinata!

Acum trec la pozele de Belgia

Va !

Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

mibebelina multumesc mult, postamin acelasi timp probabil
Lori m-ati terminat cu pozele de botez!! toata lumea eleganta, toti frumosi, Robert demential, printesa printesa, mami tu arati super, nasa de nota 10 si alti invitati de pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Si pt nefeisbuchisti:

poze botez printesa mica

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Si pt nefeisbuchisti:

poze botez printesa mica