Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Cosmin sa aduci numai bucurie mamei tale, sa fii istet si puternic.

Gata fetelor, azi am simtit ca vine primavara, aproape-mi pierdusem speranta.

Vreau sa va urez tuturor: Paste Fericit!!!! mese imbelsugate, bucurie si intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani Cosmin!!!!!!!!!!!!!!!!

Simonix vai ce scump a fost Robert cum sufla in lumanari si cum a ramas surprins ca nu se sting!!!!!FFFFF frumos si tortul fac pariu ca ffffffffffffffff gustos ! Pupici si aveti grija de voi!

Piggy imi pare rau ca te chinui atat de mult cu cea mica, uuuufffff. La noi cand era Tberiu mic a avut o ciuperca pe piele si stiu cat am avut de tras. Doctorea ne-a dat sa punem in apa in care il spalam pe corp, o lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar si la fel si in detergentul de rufe. Rufele le spalam la 90 de grade. Iar pe corp trebuia sa ii dam o seara cu mercurocrom, urmatoarea seara cu o crema cu cortizon, travogen parca se numea. Ce sa iti spun ... sanatate multa si sa treaca cat mai repede problema asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dragutelor, aproape gata bagajele noastre.
Nu stiu daca mai apuc in seara asta sa intru sau maine dimineata inainte de plecare, asa ca va imbratisez pe toate cu drag, va doresc sarbatori frumoase, sa va fie bine!! Pup mamicile si toti mugurasii si toate mladitele noastre dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

buna,poate va intereseaza ceva de la mine
https://picasaweb.google.com/114905091151626139740/ClamiteCrosetate#
paste fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Va multumim mult, mult pentru toate urarile si va pupam cu mult drag! La multi ani pentru toti copii si toate mamicile, va dorim tot ce-i mai bun pe lumea asta!
Noi am petrecut azi o zi superba, afara, in parc la Moghioros: de la masinute, trenulet, plimbare cu hidrobicicleta... ce obosit era piciul dar ce lesinata am ajuns eu acasa.
Inca nu-mi vine sa cred ca am un baietel atat de mare (nici vorba de bebelus), cuminte si istet.
Mai devreme mi-a zis: mami, nu mai vreau sa fie ziua mea, e obositor... si l-am bagat in pat si a adormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

azi e ziua mladitei MARIA ALEXANDRA , pui de Onyxq1988. La multi multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si implinita!!

si sa radeti si voi:

azi o sterg mai devreme de la munca. Evident ca nu am niciun chef sa muncesc. Acasa am treaba cacalau... voi ce gatiti pt Pasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo chiar acum sunt in focuri; gatesc asa:
-salata "buf"
-stufat de pui
-drob de pui
- saviecute cu mac si nuca

+oua vopsite
si as mai baga si asta daca am timp, dar nu cred

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Cleo chiar acum sunt in focuri; gatesc asa:
-salata "buf"
-stufat de pui
-drob de pui
- saviecute cu mac si nuca

+oua vopsite
si as mai baga si asta daca am timp, dar nu cred

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

hai, scrieti, sa vedem in ce ordine mergem in vizite sa mancam, ca io inca is la munca pe tarlaua nordicilor care azi is in concediu si ieri au avut program scurt; si mi-i casa nengrijita, si mi-s rufele la soare, si copiii cer mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetelor, ce cadouri ptr. copilasi? Victoria a cerut ceva ptr. ziua ei, dar am zis sa ii luam de Paste si de ziua ei, vedem noi. Poate o trambulina ptr. copilasi mici? Hai sa va arat ce i-am luat de Paste (cum zau nu stiu cum sa-i zic in ro, va arat o poz(n)a:

http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3607357

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Desiree cred ca mai mult de un an am de cand balesc si eu la asa ceva....si pe aici am gasit-o la niste scoruri nesimtite.Sa o foloseasca printesa curajoasa,cu veselie si bucurie
Am intrat si noi sa va uram un Paste Luminat,cu pace in suflete,bucurii si belsug in case.
Eu abia am terminat curatenia,acum ma apuc de drob si cozonaci si maine fac o prajitura.Prea multe pregateli nu fac,ca duminica mergem la tzarania si socrella de ieri gateste intr-una,cred ca facem pomana la jumate satul
Sa ne auzim cu bine

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Poftiti la shoping....

Mergi la inceput