2011-2012 : Clasa I

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi am primit scrisoare de la scoala ca e inscrisa fi`mea si acceptata.

Lora, suuuper cool sa l poarte sanatoasa Iustina. Imi place rucsacul dar si penarul

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

deci trebuie sa astept acasa scrisoare sau sa ma duc la scoala sa intreb la secretariat daca au liste afisate pe undeva? sa nu ma trezesc cu surprize, dosarul l-am depus deja din ianuarie, complet, in martie am dus si adeverinta de la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Noi am primit scrisoare de la scoala ca e inscrisa fi`mea si acceptata.

Lora, suuuper cool sa l poarte sanatoasa Iustina. Imi place rucsacul dar si penarul

Daria, bravo, felicitari! Azi trec si eu pe la scoala, sa vad daca e ceva afisat.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Mda, la noi ca la nimeni, cum am zis...luna asta se vor afisa listele cu cei inscrisi, iar repartizarile pe clase se vor face intre 10-15 septembrie.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Fetita mea a dat azi testul de limba germana fiindca predarea se va face in limba germana, si l-a luat. Acum problema noastra e alta: nu se stie exact ce invatatoare vor avea, pentru ca cea care urma sa ii preia e insarcinata.
Eu singurele probleme pe care mi le fac sunt cele legate de limba germana, ca scrisul, socotitul, nu cred ca le pot pune probleme prea mari copiilor. Si fetita mea a invatat singura literele mici, dupa ce le invatase cu mine pe cele mari. Dar pe cele mici nu le stie scrie inca. Si legat de socotit, are un stil foarte ciudat. Calculeaza adunari si peste 10, dar nu stiu cum le face in cap, nu pe degete. Nu imi poate explica singura cum le face. Uneori face semne in aer cu degetele cand calculeaza, dar ii iese aproape intotdeauna rezultatul bun... Asa ca fiecare are stilul lui...
Noi am vazut azi scoala si colegii si suntem destul de multumiti de conditii... Se putea si mai bine, dar fiind o scoala de stat....

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La noi nu s-au afisat inca listele si nu se stie cand se vor afisa

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Poate va ajuta si interviul de aici despre pregatirea parintilor pentru ... clasa I: http://www.businesswoman.ro/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=1380&cntnt01origid=88&cntnt01lang=ro_RO&cntnt01returnid=88
Succes si voua!

Mihaela Zaharia

Mergi la inceput

Frumos articol. Si am mai auzit de la multi invatatori ca exact asta trebuie sa stie copiii: adunarea-scaderea pana la 10 si literele mari. Inseamna ca fiica-mea e pregatita pt. scoala! Oricum, eu nu cred ca o sa am rabdare pana la prima sedinta si-o sa fac cumparaturi la greu..in limita bugetului, of course.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lora, ce anume vrei sa cumperi ???

Eu vreau sa cumpar penarul
Iar tot pt pregatirea de scoala, Giulik de o saptamana ia micul dejun normal, nu lapte la bibe

ref. studii: autodidacta a invatat sa citeasca, sa scrie, face exercitii la mate pana la 10 si uneori si mai mult, dar singura, ca nu a pus-o nimeni, pur si simplu e curioasa.

Mergi la inceput

Daria, nu's ce vreau sa cumpar, ca nu stiu ce trebuie...dar vreau, ca-mi plac rechizitele. Penar are, cutie pt. sanwich-uri are, culori are, carioci are...vreau acuarele, dar nu's de care trebuie, pixuri, stilou, bloc de desen...coperti da' nu's de care...din astea, cred.
A, au nevoie de numaratoare, betisoare, chestii din astea, oare? Ca noi le-am dus pe la tara pe alea vechi.

Mergi la inceput