2011-2012 : Clasa I

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am un copil deja in clasa a doua si acum nu se mai folosesc betisoare, numaratoare. Nici stilou n-au mai folosit. Moda zice :pix minune .
Mai degraba sa stie sa caute pe google pt ca mai primesc de facut fise despre diverse chestii (animale, plante...si am decupat din reviste sau scos la imprimanta poaz iar textul l-am compilat de pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gugal e preferatul fie`mi, d`aia ca gaseste tot
Iar eu stau cu ochii cat cepele

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fir'ar el de goagal...de pe-acum?!? Inseamna ca ma cert degeaba cu educatoarea aia pe care-o cred eu "dusa" (scuze) ca le da teme - cica scoateti de pe net imagini cu, scoateti de pe net despre... Sunt chiar asa depasita eu, ca o trimit cu temele desenate/scrise de ea, asa cum stie/poate?!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Lora imi pare rau dar Anya are dreptate. Eu nu m-as certa cu educatoarea ta (asta zic acum, daca mi se intampla la gradi, probabil faceam ca tine ). La a I-a au avut doar cateva chestii de "cautat pe net" la cunoasterea mediului dar intr-a II-a deja clar trebuie sa stie sa-si caute pe net pentru fise (la cunoastere si la romana).

"Pixul minune" e de baza si la noi. Totusi intr-a I-a noua nu ne-a dat voie cu el, a fost obligatoriu stiloul.

Coperti iti trebuie minim 4 de caiet, as zice minim 5 A4 si inca cateva "intermediare". Sfatul meu e sa iei deocamdata doar A4 si de caiet iar restul vei vedea cand o sa ai cartile. Oricum cumpara macar o folie (mai bine 2) de etichete. Pe orice caiet/carte se pune eticheta pe care se scrie numele si materia. Fi-mea are si un "cod al culorilor". Adica la mate are numai coperti albastre, la romana portocalii, etc. E mult mai usor asa sa si le scoata din ghiozdan.

Numaratoare, betisoare, etc - nu. Cate ceva pentru "abilitati practice" dar o sa va zica exact ce (s-au mai cerut scobitori, ate, dopuri de pluta).

Acuarele - la noi intr-a I-a a cerut de-alea pastila, intr-a II-a tuburi tempera. Bloc de desen - intr-a I-a nu, pentru ca au avut un "caiet special" si pictau in el, intr-a II-a bloc format mic. Evident ca sunt multi carora le trebuie bloc de desen.

De principiu cel mai bine e sa astepti sedinta pentru ca o sa va zica atunci ce trebuie sa cumparati, unele chestii depind de invatatoare.

Mergi la inceput

Sorana, merci mult pentru pontul cu acele coperti colorate..uite ca mie nu mi-ar fi trecut prin cap, e super!

Deci o sa cumparam coperti si pixuri minune si stilou, in prima faza...etichete am achizitionat de la bazarul umanitar.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Etichete autocolante, da ?
Noi avem 4 coperti A4 - 2 cu printese 2 cu Hannah
si 2 mari de carti cred sau caiate de lucru.
Super ok ideea cu culorile / materie multumim.
Mi-a mai zis o mamica 2-3 caiete tip I, bloc de desen mic; tempera la tub si paleta pt preparare culori.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Ieri am achizitionat si noi ceva coperti - 2 de carti, cu printese si 5 de caiete, de culori diferite. Din pacate, am dat peste o d-na la o librarie care nu prea stia ce sa-mi spuna ca mi-ar trebui...cred, mai degraba, ca nu avea chef. Am luat si-un pixo-stilou, ca nu's cum sa-i spun, tot cu printese, din ala care foloseste rezerve cu cerneala - de ala vorbeati ca le-ar trebui sau care-i pixul ala minune? Ce trebuie sa cer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

Si noi incepem din 15 septembrie scoala!

Anul acesta Dragos a primit un ghiozdan cu Jonas- un film de pe Disney chanel, si nu prea ii place pentru ca are si ceva mov si a spus ca e pentru fete deci trebuie sa ne reorientam.

Cu inscrierea suntem ok de la inceputul lunii februarie, mai trebuie sa ducem fisa de evaluare de la gradinita si fisa medicala.

Dragos este nerabdator sa mearga la scoala pentru ca s-a saturat de gradinita, dar cred ca o sa ne fie foarte greu pentru ca este fara stare si o sa fie greu sa se concentreze timp de 50 minute.

Este autodidact si Dragos: scrie cu litere de mana, literele nu sunt uniforme si citeste binisor.
Ieri am primit un caiet de la gradinita si m-am luat cau mainile de cap cand am vazut cat este de dezordonat si repezit.

Voi faceti ceva suplimentar acasa sau lasati pana incepe scoala?

Acum am citit la voi despre pixul minune - o sa merg prin papetarii sa vad ce gasesc.
Rechizite o sa cumpar dupa ce primim de la scoala necesarul, asa am inteles de la viitoarea invatatoare ca se procedeaza.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

STILOUL MINUNE
fara a face reclama...ca sa stiti ce sa cautati
http://www.papetarie.net/instrumente-de-scris-si-corectura/rollere/roller-frixion-pilot--365--product.html

si noi l-am folosit in clasa I...chiar minune

lalya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mey fetili faceti o lista cu tot ce trebuie. Ma simt parca merg la un examen si n am invatat nemec
Si noi mergem din toamna la scoala. Sunt asa "fericitaaa" ma ia ameteala si imi vine sa nu o mai duc la scoala diloc.
Pffff, cand a crescut???

Mergi la inceput