2011-2012 : Clasa I

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Cand trebuie sa optam pentru optionale? Dupa inceperea scolii?

sorana la ce scoala sunteti? Mi-ar placea si mie sa faca italiana.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Cand trebuie sa optam pentru optionale? Dupa inceperea scolii?

sorana la ce scoala sunteti? Mi-ar placea si mie sa faca italiana.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

La 89 suntem.
Culmea e ca mie nu-mi place deloc ca a prins italiana . Mi-ar fi placut sa fi facut franceza-engleza.
In fiecare an e alta limba, le rotesc dupa un algoritm pe care nu l-am inteles, practic au 2 generatii cu franceza intensiv, 3 cu italiana si 3 cu engleza. Exista ani cu franceza-engleza, ani cu italiana-engleza si ani cu engleza-italiana.
Generatia fiica-mii este cu italiana (intensiv) - engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

La Cosmin la scoala sunt doua optionale, engleza si germana. Eu sper sa faca germana fiindca la aceasta d-na invatatoare generatia trecuta a facut tot germana, de fapt a fost singura clasa de germana restul au facut engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

La scolile voastre s-a mai afisat ceva decand ati depus cererile?
Astazi am trecut pe la scoala lui cosmin sperand sa aflu ceva noutati dar nu era nimic afisat.
Eu speram ca poate au format clasele si au afisat listele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Si noi, si noi!

S-au afisat listele, suntem oficial in clasa I, pe 12 mai avem sedinta!

Eu am emotii cu trezitul de dimineata si ajunsul la timp la scoala, care incepe la 7:30! Iar acum ajungem in jur de 9 la gradi. Si cu faptul ca Stefi e stangace. Oricum ea abia asteapta, deja are zile in care spune ca nu mai vrea la gradi, vrea la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_vise spune:

Buna!!!Imi cer iertare de deranj dar as vrea sa stiu ce sc e aceasta cu germana???Sunt putine scolile cu ac lb.Multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amironeanu

Si noi, si noi!

S-au afisat listele, suntem oficial in clasa I, pe 12 mai avem sedinta!

Eu am emotii cu trezitul de dimineata si ajunsul la timp la scoala, care incepe la 7:30! Iar acum ajungem in jur de 9 la gradi. Si cu faptul ca Stefi e stangace. Oricum ea abia asteapta, deja are zile in care spune ca nu mai vrea la gradi, vrea la scoala.

Pupici,
Andrea de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank">Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze mai vechi si mai noi

Noua ne-au spus ca listele se afiseaza la sf. lui august...e posibil?!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
Noua ne-au spus ca listele se afiseaza la sf. lui august...e posibil?!

Poveste de anul trecut: in mai sau iunie s-au afisat listele cu toti copiii inscrisi in clasa I si s-a facut o intalnire cu toate invatatoarele unde a fost prezentat si modelul de uniforma (si lista de rechizite parca).

Apoi teoretic puteai opta pentru o invatatoare sau alta, iar listele pe clase s-au afisat la sfarsit de august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Da, Lora, e posibil, si noua ni s-a spus acelasi lucru...
Desi am vazut pe site-ul inspectoratului scolar ca pana la (sau in? nu mai stiu...) 6 mai scolile trebuie sa afiseze listele cu copiii inscrisi la clasa I. 6 mai e ultima zi de inscriere.
E posibil sa se afiseze listele cu copiii inscrisi acum, dar repartizarea pe clase sa fie facuta in vara/toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Offf...am emotii, nu gluma. Cum am mai spus, cica ar fi 3 clase si 181 de copii inscrisi. Daca la alte scoli s-au primit atatea cereri cate locuri au fost, aici s-a primit orice cerere, urmand, dupa spusele secretarei, ca in august sa se discute dosarele. Pana atunci probabil o iau razna.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput