Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Mayane-eu am citit pe prospectul de la vitamina D3 de la biofarm ca se utilizeaza in cel mult 60 de zile de la prima deschidere.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Eu folosesc Vigantol o luna si apoi incep alta sticluta. Am citit undeva ca au fost intrebati producatorii daca trebuie folosit doar o luna sau mai mult si raspunsul lor a fost ca se poate utiliza mai mult, nu mai retin acum cat, vreo 6 luni.
Dar daca asa mi-a recomandat pediatrul eu il folosesc doar o luna.

Bebele meu nu doarme pe burta decat pe burta mea. Si asta tot mai rar. Dupa ce doua saptamani vroia non-stop suzeta, de vreo doua zile si-a descoperit degetele mari de la maini si numai pe ele le vrea, suzeta o scuipa imediat. Eram mai multumita cu suzeta, macar o fierbeam si era mai curata, mainile le tot pune pe haine, pe jucarii, prin parul meu....Partea buna e ca acum doarme singur, tot suge la degete pana adoarme.

Am tot vrut sa intreb, buburuzele voastre au talpile picioarelor umede ? Al meu deseori,e vreo problema?

Cu televizorul alta baiate de cap. Am fost in vizita la cineva si erau si multi copilasi ceva mai maricei. Cand am ajuns noi cu bebe mic toata lumea spunea ca trebuie sa inchida televizorul...era multa lume, doar sa nu o sa-l inchida sa nu se mai uite nimeni ca e bebe in camera, noi pana acum nu l-am inchis acasa dar nici nu se prea uita la el.
Ei acum mi-a intrat in cap chestia asta, cum vad ca se uita la el il inchid sau il intorc cu spatele sa nu-l mai vada. Prea sarise toata lumea ca pana la un an nu au voie....

2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Fratele meu are mainile si picioarele umede, am intrebat ogramada de dr, nici un rezultat. Analizele de calciu sunt bune. Nu stiu ce sa zic daca e vreo problema, Stefan are mainile umede.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Alina vezi sa nu fie un puseu de crestere ceva.Parca pe la 8-9 sapt era unul.
In ceea ce priveste tv-ul eu nu-mi restrictionez copilul ca si asa nu se uita mai mult de 5-10 min, ca se plicti. Cumatra mea si-a lasat copilul sa se uite la tv, si nu are nimic, e sociabil si daca vb cineva cu el uita de tv. Asa sa ma scuteasca toate bunicile cu povestea ca face rau.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Nici Sonia nu doarme p burta..nu-i place.Nu stiu ce-i de facut

Alinush'nu fi paranoica..nu are nimic copilul.Isi baga manutele in gura sa se linisteasca,poate o durere de burtica...

Sunt un car de nervi
Acuma imi povesteste Mario ,cum bate femeia de serviciu copiii..
Cand are grija de Ei in sala de mese.Cica si azi i-a dat peste cap si ii tremura gurita dupa...Ma duc maine si o torturez.
Cum isi permite?..sa le certe,sa-mi spuna mie sau la educatoare..dar cum te apuci sa bati copiii??????

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Deci, trusoul l-a papat Boc si Base.
De la sindicat primesti numai daca esti membru si numai daca este specificat in regulamentul sindicatului sau cum se numeste.
De la servici salariul mediu nu ti-l da ptr ca CCM la nivel national nu exista. Asa ca nu se ia nik in Romanica noastra!!!

Mirelus, mie imi vine indemnizatia abia in iulie, mama!!! Asa ca daca faceti mai devreme nu-i bai ca ma imprumut si particip ca sta fata in funduletul gol, nu ca nu i-ar placea!

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

alocatia mama
ca pe indemnizatie nici eu nu ma bazez

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Si al meu are piciorusele umede. Eu sunt sigura ca nu e nimic. Vigantolul il folosim 30 de zile. Asa a zis pediatra, dar sincer mi se pare o mare bataie de joc... arunci produsele asa si banii dati pe ele! Dar ata ete!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

a iesit careva azi afara? cum e? doar ce a iesit soarele si ma gandesc sa ma bag la o plimbare, daca se trezeste curand piticu

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Si al meu are piciorusele umede. Eu sunt sigura ca nu e nimic. Vigantolul il folosim 30 de zile. Asa a zis pediatra, dar sincer mi se pare o mare bataie de joc... arunci produsele asa si banii dati pe ele! Dar ata ete!

Gabriela

Noi primim de la dr d familie..gratis
Folosim trei saptamani dupa deschidere

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tundeeeee aoleu si aoleu !! Si aoleu!! Mergi peste ei, fa scandal monstyru evetual ameninta cu prot copilului cu ce vrei!! Incredibil, mai!!!

tv sunt de opinia Ancai nu e vb numai de filme, stiri etc, ci de reclame unde nu se mai deruleaza o viata reala, doar ca la TV; alea sunt o derulare rapida de lumini, sunete si se uita copiii hipnotizati; nu fac psihoza din asta, dar o s-o feresc cat pot pana la 1-2 ani. Intorcem boucerul cu spatele si gata! Pe Robert il ferim mai putin acum si spre tristetea mea se uita la reclame cand il "scapam" ; spalam aragazul intr-o zi si el vine si-mi zice "bang! si murdaria dispare!"
Despre desene Robert are 3 preferate: tchoupi et doudou, thomas si mickey mouse - din toate a invata sa vorbeasca si mai bine, expresii, pe care le foloseste corect in viata reala sa zic asa, d ela mickey mouse club a invata muuulte, s anumere, culri, forme..sunt utile, mai ales daca ai 2 copii.

vigantol schimbam la o luna, nu stiu care e adevarul, dar n-am chef sa-i dau ceva ce ar putea sa nu mai fie eficient din pricina >30 deschideri de flacon.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput