Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

Gata, am actualizat si semnaturica, dar inca nu avem nimic de spus, asta e doar o proba

Lavi, de Conrad si Aaron Victor

Blog Conrad & Aaron

Blog mami
Poze

Ce baieti frumosi ai Lavi si mami este foarte hot

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

La poze am facut si eu curatenie... Mi-am sters din pozele vechi, am pus cateva noi in loc. O sa le pun si pe FB.

Deci, va urasc. Nu puteati sa fiti si voi mai tute, mai sterse, sa dau si eu bine la poza? Glumesc. Va citesc cu admiratie. Vad in voi imaginea mea de acum vre-o zece ani. Aveti cunostinte, aveti spirit, aveti scanteie, in timp ce eu ma simt tot mai plafonata, tot mai stearsa.
Mai stau pe aici, poate n-am devenit imuna si ma molipsesc din nou

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

si eu m pus pe fb ca pe contul comun nu pot pune pozenush de ce
o sa mai incerc

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

deea, hmm... Daca m-ai vedea acum... Nu mai am nicio poza recenta, tocmai din motive estetice... Am o mandrete de www.charcoalremedies.com/helath_condition/chalazion" target="_blank">chalazion bilateral (adica la ambele ochiosanii, unu' mai mare si mai hidos ca celalalt!), inca nu am indraznit sa ma operez... Ca sa nu mai povestesc de cat de neingrijita sunt acum... Radacini crescute, epilat pe sponci, manichiura ciu-ciu, iar dantura incepe si ea sa ma lase balta ... Imi sare smaltu' de pe dinti de zici ca mananc pietre... Asa caaa... Mayane, as vrea eu sa arat ca tine peste "vreo zece ani", asa "stearsa"!

Iar am sarit dintr-una-ntr-alta, nu stiu cum se cheama treaba asta in tehnica literara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Mersi de raspunsuri.
Sunt um amarat de functionar public, deci n o sa primesc nimic,
bine ca e copilasul frumos si sanatos.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Mayane pe prospectul de la Vigantol Merck nu scrie nicaieri, m am uitat acu pe prospectul din cutiuta. Poate scrie pe vreun prospect pe net. Am avut surpriza ca prospectul de pe net sa difere de cel din cutiile medicamentelor, cum e cazul la Vibrocil.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

VIGANTOL;Si noi direct in gurita.Dupa 3 sapt arunc si ne da altul.

Jasmin;uff imi pare rau.Lasa ca creste si cu LP!

ROXX Bine ca ai gasit ortoped klumea

Lavi'toata zapada trimit la tine..mie nu-mi mai trebe
Ma enerveaza..nici nu ramane,numai la munte..p drum e fleasca..si ne tine in casa

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Monika dar de ce primesti alocatia abia in iulie?Dureaza 2 luni de la depunerea dosarului.

Mayane ce ai? Nu mai fi asa ca imi aduci aminte de mine acu vreo 2-3 ani.

Vreau la plimbare si mi-e ciuda ca nu e soare.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

deea, hmm... Daca m-ai vedea acum... Nu mai am nicio poza recenta, tocmai din motive estetice... Am o mandrete de www.charcoalremedies.com/helath_condition/chalazion" target="_blank">chalazion bilateral (adica la ambele ochiosanii, unu' mai mare si mai hidos ca celalalt!), inca nu am indraznit sa ma operez... Ca sa nu mai povestesc de cat de neingrijita sunt acum... Radacini crescute, epilat pe sponci, manichiura ciu-ciu, iar dantura incepe si ea sa ma lase balta ... Imi sare smaltu' de pe dinti de zici ca mananc pietre... Asa caaa... Mayane, as vrea eu sa arat ca tine peste "vreo zece ani", asa "stearsa"!

Ho Tu!unde te plangi la 25 de ani?Eu ce sa ZIC ?Fac 37
Da ma straduiesc taaresa arat de 30 macar

am vazut pozele cu voi..ai copii minunati..si mamica frumi

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna mamici si pitici

La multe luinite si ani sarbatoritilor de azi.

Eu vin cu intrebari
- cam pe la ce varsta ati asezat copilul asa mai ridicat(oarecum sprijinit in coloana), eu mi-s dusa.

Bun.... aseara am zis ca mor de nervi, a plans necontrolat si isi baga mainile in gura. Am incercat cu bibe, am zis ca-i foame, nu; am incercat cu imbracat-dezbracat-schimbat-kkt, nu; plimbari- cantece-palavrageala,nu. Soacramea imi spune ca s-ar putea sa-i creasca dintii... acum ?! in fine intr-un sfarsit s-a linistit.

Dar eu tot nu stiu ce are ca baleste si baga mainele cu o ciuda in gura , ca mi-e mila mie de gingiile ei...... macar am reusit sa o fac sa accepte suzi, ca-i da mozol de zici c-o manaca.

AAA si inca ceva, poate imi "diacnosticheaza" cineva fata. Sambata si duminica nu a dormit ziua decat cate 5-10 min, dar cum: plangea intra intr-o stare catatonica si adormea 5 min, dupa se trezea si tot asa o tinea pana o luam in brate unde incepea frichineala.Doamne asa am o frica de autism, dar cred ca sunt eu .

Poate stie cineva sa ma indrume si pe mine, k sicur eu am apucat-o pe aratura.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput