Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

mersi zumzu

am pus 2 intrebari, dar probabil nu le ati bagat in seama
Daca se mai da trusou la primul nou nascut?
Daca ati primit de la sindicat vreun ban??

Daca i am dat o luna calciu se da obligatoriu inca 2??

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Nu se mai da din pacate nici un trusou.
De sindicate, nu stiu sa-ti spun, n-am legatura (am o indoiala si aici..dar nu ma bag, ca nu cunosc)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

mersi zumzu

am pus 2 intrebari, dar probabil nu le ati bagat in seama
Daca se mai da trusou la primul nou nascut?
Daca ati primit de la sindicat vreun ban??

Daca i am dat o luna calciu se da obligatoriu inca 2??

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Din cate stiu eu trusoul pentru nou-nascut l-a scos domnul Boc ,iar la munca trebuie sa faci o cerere ca sa iei un salariu mediu pe unitate, pusese Simo o cerere pe mail-ul comun ca sa-ti faci o idee.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Bun, am revenit.

deea, pai nu stiu, ziceam doar asa, ca stiu ca se poate schimba culoarea pana mai tarziu... Nu e prea concludent la varsta asta.

ziki, , o sa ma angajez eu, mama lor de angajatori! Cat despre intrebat... O sa te intreb eu la momentul potrivit, deocamdata nu am epuizat blogusorul tau, poate dai undeva exact explicatiile care imi trebuie sa fac toate legaturile De nu, o sa imi calc pe inima si pe rusine sa te intreb, da' mai pe privat, asa... Cat despre Fla, daca treaba asta ti-a dat de gandit, ce pot sa iti spun? Si mie imi da... De cate ori va vad albumul! Cred ca esti o mami tare blanda A, iar blogurile o sa le pun, din nou!, la semnatura, desi nu pot produce nimic inteligent in perioada asta, dar cine stie cand ma loveste inspiratia, nu pot sa va lipsesc de un asemenea privilegiu

Tunde, TU chiar ar trebui sa ai blog!!! Sau noteaza-ti undeva perlutele de Mario, sunt absolut delicioase! Eu chiar asta am sa fac pe blogul lui Conrad, o sa scriu tot ce indruga Vreau sa imi trimiti mie ninsoarea aia de povesteeee!

Si parerea mea e ca bebeii au liber la TV, ce mi-e ca se uita pe "slow-motion" ce mi-e ca vad miscari in ritmul vietii normale, de care vad zilnic in jurul lor, din pacate frecventa pe care se transmit este aceeasi, indiferent ca-s emisiuni de bebei sau de adulti... Si, de fapt, asta dauneaza, nu ritmul obiectelor/personajelor din imagini. Asa ca eu nu ii mai protejez; sunt de acord ca TV-ul izoleaza, aduce cu el sedentarismul si lipsa socializarii, daaar e si o foarte buna sursa de informare. Ma rog, eu nu am cablu aici unde stau si nici nu imi pun, dar laptopul sta tot timpul cu desene on cand e Conrad acasa... Si Aaron a inceput si el sa se uite si mi se pare ca il calmeaza!, nu de putine ori a adormit ca un mosnegut uitandu-se la desene Recunosc ca de cand cu al doilea copil am devenit o mami mult mai liberala, inainte eram mai comunista, daca m-ati fi auzit acum vreo 3 ani... cu "copilul meu nu o sa se uite NICIODATA la TV", bla, bla, bla Revenind la treaba cu informarea, Conrad a invatat o groaza de chestii de la TV (la buni)/ desene la laptop, ma si uimeste cate poate sa retina! La 3 ani si aproape 3 luni are un vocabular impresionant, "recita" replici comice din desene si le intelege umorul... De ex. "Ce-i, bortoaso, ti-ai iesit din trompa?" din Iceage , a inceput sa rupa engleza si nu e deloc antisocio (cred ca depinde si de cum isi petrece restul timpului... si de materialul copilului), ba e cel mai sociabil copil pe care il cunosc si cum se duce in parc, primul lucru pe care il face este sa se duca inspre cel mai apropiat copil si sa se bage in seama, sa isi prezinte jucariile, etc. Sunt tare mandra de el!

Lavi, de Conrad si Aaron Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna !
Am intrat si eu pe fuga sa urez La multe lunite bebelusilor Yannis de bebycry, Mihai de aditza, Stefan de vasilasanita si Andrei de mine
Aseara mi-a plans pana la 1.00 ...nu-mi venea sa cred...cred ca a avut o indigestie ceva, dadea basinele care miroseau foarte urat, bine ca a facut caca de dim...acum e tot un zambet. Ma uit la el, are 3 luni, ce repede a trecut timpul, ce mare a crescut, parca ieri era in burtica mea si abia asteptam sa il tin in brate...
Ma duc sa mai trebaluiesc putin ca la 16 plec la mama sa il las pe andrei, eu ma duc la dentist.
Va sa aveti o zi minunata.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Gata, am actualizat si semnaturica, dar inca nu avem nimic de spus, asta e doar o proba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza

Va zic repede, la ce am citit pana acum. Sa nu uit, ca baba e prietena buna cu Alois recent (daca va intrebati de ce tot pomenesc de Alois, aflati ca este numele mic al lui Alzheimer).

Vigantol, vitamina D - trebuie sa va dezamagesc, chiar scrie pe prospect. Am fost foarte scandalizata ca pe Vitamina D3 de Biofarm scrie sa se foloseasca doar 20 de zile, cand pe Vigantol de Merck scria 30 de zile...

Televizor - Darius se uita la BabyTV, dar asa, mai in scarba... Lui ii place de Tom Barnaby, cand se uita mami la Crimele din Midsomer

Kineto - mie mi-au zis in maternitate ca e suspect de elongatie de plex brahial drept, posibil semipareza la mana dreapta. Sa il urmaresc, sa merg la kineto... Spanac, dirijeaza baiatul meu de n-are treaba, ce putea sa vada tanti doctora in cateva minute care i le-a acordat? Mai mult m-a speriat.

vasilasanita, trusoul nu se mai da din mai 2010. Iar din aprilie 2011 nici lapte gratuit de la primarie, in caz ca cineva se baza pe el.
Cat despre bani, eu de la sindicat n-am primit nimic, am primit de la angajator o prima de nastere (ajutor banesc, pomana sau cum s-o mai chema - cred ca depinde de contractul colectiv de munca)). Zicea Simo ceva de 15%... citisem si eu, dar am scapat din vedere si nu i-am mai cerut. Adica pe nu stiu ce perioada din concediul de maternitate angajatorul ar trebui sa-ti dea salariul intreg (85% concediu medical + 15% compensare - timp de (42 sau 60???) de zile)

La multi ani sarbatoritilor de week-end, de ieri si de azi! Sa fiti sanatosi si iubiti!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

la multe lunite bebelusilor zilei!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fluturas..scumpica printesa ta
bag si io cateva poze noi..pup fetele

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Deci, trusoul l-a papat Boc si Base.
De la sindicat primesti numai daca esti membru si numai daca este specificat in regulamentul sindicatului sau cum se numeste.
De la servici salariul mediu nu ti-l da ptr ca CCM la nivel national nu exista. Asa ca nu se ia nik in Romanica noastra!!!

Mirelus, mie imi vine indemnizatia abia in iulie, mama!!! Asa ca daca faceti mai devreme nu-i bai ca ma imprumut si particip ca sta fata in funduletul gol, nu ca nu i-ar placea!

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

albinutzzza, ms pt raspuns

roxx, vezi ca asa am pus-o si eu pe a mea, un pic pe burta la inceput, acum doarme DOAR asa; cred ca de-aia urla non stop afara si in masina, ca tre sa stea cu fata in sus si nu mai adoarme deloc...

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput