Franta a interzis burka in public - dezbatere

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui hannen

eu pot sa cant pina dimineata ca nu este vorba despre a provoca sau nu pe domni,tu insa pun pariu ca o tii tot pe a ta.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Pai, voi va tineti baticul pe cap si haina aia neagra si cand sunteti numai intre femei?
Stiu sigur ca in Iran nu e asa, da' poate ca in alte parti nici femeile nu trebuie sa-si vada bratele si parul una alteia.

Legatura intre ce zic eu si ce zici tu...unde?

saskia,uite cea mai buna dovada despre cum dialogam noi(adica ceea ce ai zis tu mai devreme).Adica eu intreb "ce parere ai despre o persoana care crede/zice asa..." si tot mie mi se bate obrazul "sa`ti fie rusine nerusinata mica".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Bre nu va luati de poporul ales :)) Ca l-a ales Inchizitia destul... !

Vreti sa va zic ce cred evreii despre Isus si Maria? Adica evreii credinciosi ortodocsi, dar nu ultra-ortodocsi gen Lubavitch?

Hannen vin cu bata dupa tine ..O vezi Hmmm !!!

Si mey daca-i acasa n-are capul acoperit. Ce credeti voi ca se duce la Internet cafe sa vorbeasca cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

AB_AC

ce spui tu e o alta problema. Aici e vorba de a fi sau a nu fi cu njqabul pe fata, interzicere argumentata pt nevoia colectiva de siguranta. E clar ca au suferit arabii adusi in Europa dupa razboi, dar hai sa nu privim situatia dintr-o singura perspectiva. Ca nici in tarile de origine n-aveau toaleta in casa si apa calda. Ca tot saraci erau. Dar in Europa erau platiti incat se intretina acolo pe ei si si pe cei lasati acasa. Cam cum e cu romanii acum.

Mergi la inceput

AB_AC,

Stii parerea mea despre ceea ce s-a intimplat fetitei tale!Da?
sa`ti zic una asa intre mamitzici de copchii ,numele mijlociei mele se scrie in katakana I -SU-RA iar Israel de scrie I-SU-RA-E -RU .Daca te uiti cu atentie primele trei caractere sunt identice,si fii`mea a mare ride mereu uiteee,scrie Isura,ba nu scrie Isuraeru...habar nu are ca oamenii se dusmanesc ,se omoara pe motive religioase,din cauza pamantului.Si intentionez sa le cresc asa,sa cunoasca lumea prin ochii lor,sa decida si sa`si formeze opinii din experientele lor nu din indoctrinare (mass=media ori altcumva)Niciodata,absolut niciodata nu o sa`mi invat copiii "astia au alta religie decit noi,trebuie sa`i uram!"

cit despre cei doi copii prieteni,de ce sunteti jenati mey?Pe bune!Tu crezi ca eu as avea vreo jena sa`ti primesc copiii in casa?Pe ei sau pe voi,parintii lor????????????Te rog din suflet sa nu te indoiesti de asta niciodata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna

AB_AC

ce spui tu e o alta problema. Aici e vorba de a fi sau a nu fi cu njqabul pe fata, interzicere argumentata pt nevoia colectiva de siguranta. E clar ca au suferit arabii adusi in Europa dupa razboi, dar hai sa nu privim situatia dintr-o singura perspectiva. Ca nici in tarile de origine n-aveau toaleta in casa si apa calda. Ca tot saraci erau. Dar in Europa erau platiti incat se intretina acolo pe ei si si pe cei lasati acasa. Cam cum e cu romanii acum.

Foarte corect... si in cate case romanesti de afara se aude prostii de americani, prostii de francezi ...nemti etc...?

Traiau prost si la ei ca altfel n-ar fi venit evident, dar daca-i tratezi ca sclavi vor ramane sclavi gata sa ia parul si sa dea cand stapanul nu-i atent. De ce ne miram? Primim ce am dat si dam. Eu ziceam ce sa faci sa se schimbe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Bre nu va luati de poporul ales :)) Ca l-a ales Inchizitia destul... !

Vreti sa va zic ce cred evreii despre Isus si Maria? Adica evreii credinciosi ortodocsi, dar nu ultra-ortodocsi gen Lubavitch?

Hannen vin cu bata dupa tine ..O vezi Hmmm !!!

Si mey daca-i acasa n-are capul acoperit. Ce credeti voi ca se duce la Internet cafe sa vorbeasca cu voi

----------------------

da,la internet cafe ,am coada in spatele meu pe canapea(aka,facem cu rindul..eu ii bag motivul ca si asa il dor ochii si ametzeste, sa ma ia o pauza ca sa ma cert io pe DC)
si cu ochii aiurea am trecut de 5000 de mesaje fara sa imortalizez momentul pe retina,m-am trezit la 5002 mesaje.
De suparare ma duc la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hugs Ab, esti prea desteapta mai!

Mergi la inceput

:)) Hugs Ramona iete-te io-s numa vorbareata:) Da cine stie mi-o iau in cap s-acus ma duc sa-ti aprob mesajul ca la gradi... Si io si io:))

:)) Hannen da mey stiu ce gandesti tu...pai altfel as mai vorbi eu cu tine?:)

Off-Topic

Japoneza e faina cum le incurca pe toate, nu? N-au "l" si-i tot "r":)) O s-o tin minte:))

Ah noi nu suntem jenati ca se joaca, sunt la play-date o data la doua saptamani ... dar al meu l-a invatat sa numere in ebraica si-i canta de zor tot soiul de cantece de Shabbat si si Marc a invatat destule.
Dar Marc are reguli clare cu ce trebuie sa faci inainte de a manca si tot asa... si daca se joaca o amiaza sfarsesc prin a manca impreuna ... Sunt realmente nedespartiti si incercam sa prinda ceva cel mic care sa-i deranjeze pe parinti. Si ei la fel... Dar e navigatie prin stramtoare... pentru ca ambii copii incearca sa se convinga unul pe altul fa ca mine ca asa-i bine !:))

Numai ca ei nu-s politicieni sa scoata bata daca celalt o tine pe a lui s-apoi masinutele zboara dupa reguli comune:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hihi, ce-a intors-o Hannen din condei cand si-a dat seama ca AB e pe topic si, culmea, de partea ei . E grele, maica...

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

eu pot sa cant pina dimineata ca nu este vorba despre a provoca sau nu pe domni,tu insa pun pariu ca o tii tot pe a ta.

Pai, voi va tineti baticul pe cap si haina aia neagra si cand sunteti numai intre femei?
Stiu sigur ca in Iran nu e asa, da' poate ca in alte parti nici femeile nu trebuie sa-si vada bratele si parul una alteia.

Legatura intre ce zic eu si ce zici tu...unde?

Pai, ai zis mai sus ca nu ca sa protejati sensibilitatile barbatilor va invesmantati voi din crestet pana in talpi.
Iar eu te-am intrebat daca stati asa invesmantate si in prezenta femeilor.
Am inteles ca in prezenta femeilor nu stati la fel de acoperite. Deci, am inteles .

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput