Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (426)
Raspunsuri - Pagina 6
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Aaa, stiu ce uitasem ieri! Uitasem sa ma inclin in fata lui Ramonaiani!!! Fata draga, ai toata admiratia si respectul meu, daca dupa ce ajungea sotul tau acasa tu te duceai sa mai tragi la "constructii". Eu nu cred ca as fi in stare, desi pt un asa rezultat, parca-parca... Oricum, esti super! Acum gata, nu mai da jos, fa muschi |
Ieri am gasit in gradina prima papadie. Am rupt-o si le-am aratat copiilor cum sa sufle in ea. Au fost incantati, mai ales Daniel. 3 minute mai taziu, rupe baiatul o lalea din gradinita si sufla ca disperatul in ea. Pt ca petalele nu au inceput sa zboare, i-a www.flickr.com/photos/21231089@N02/5619875346/in/photostream" target="_blank">cerut ajutorul si Elizei
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Roxana_G spune:
Erina, sunt aici, nu sefa ma retine insa. Va citesc mereu, cu drag, dar ma inregistrez greu ca sa pot posta. E drept ca in ultima perioada am fost mai degraba pasionata de dezbaterea aprinsa pe tema interzicerii niqab in Franta. Oricum la litere si cifre nu ma prindeti, ma pastrez pentru Alex care chiar trebuie sa le stie pentru scoala, Andrei mare are timp. Va pupic!
mandarinutza spune:
Erina, gasesti si modelel Maclaren la targ, e un stand numai cu carucioare Maclaren, dar preturile sunt cam piperate la ei.
Ramonaiani, ce frumoasa poza! Cum s-a dus el la surioara mai mare cu floricica, hi, hi
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia, deobicei cind plecam acasa facem 15 minute pina in Afumati. Nu stiu daca au deschis podul acela dar se circula f bine mai ales cind ajungi pe portiunea cu 4 benzi. |
Erina, dar o luati pe centura? Adica de la aeroport sa o luam spre Urziceni trebuie sa o luam pe centura si era horror acum cativa ani cand se lucra la ea. Acum nu mai stiu. Cand plecam din Bucuresti, o luam prin Urziceni, ca mergeam din centru la Obor si apoi ieseam destul de lejer, dar nu aveam treaba cu centura.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Ramonaiani, adorabili copii!
Mi-a placut casca lui Daniel cu printese. Si Alexia va avea multe chestii cu McQueen si Spiderman!![]()
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Erina, sunt aici, nu sefa ma retine insa. Va citesc mereu, cu drag, dar ma inregistrez greu ca sa pot posta. E drept ca in ultima perioada am fost mai degraba pasionata de dezbaterea aprinsa pe tema interzicerii niqab in Franta. Oricum la litere si cifre nu ma prindeti, ma pastrez pentru Alex care chiar trebuie sa le stie pentru scoala, Andrei mare are timp. Va pupic! Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Roxana, ma bucur cind scrii cit de putin. Subiectuil de la generale il uramresc si eu.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Am fost azi la Baby boom, era mare oferta de carucioare si accesorii, la hainute destul de slab, erau niste doamne din Marea Britanie de la care am cumparat niste bureti de baie super moi pt copii si o esarfa care ramane uscata pe interior pt Filip. Am cumparat pana la urma ABC Desegn Giro, acesta a intrunit cam toate conditiile mele, pt Antonia nu am gasit nimic, erau rochite de ocazie frumoase, dar avem destule. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 |
Am fost si noi astazi. Am vazut Questul in designul Beatlles Yellow Submarine la 1400 si ceva de roni
. Era si modelul Volo dar mai scum decit pe site. O sa vad si eu Abc-ul poate daca e convenabil poate ne hotarim la el. Sa il foloseasca Filip sanatos.Noi am cumparat pentru Daria un set de photo cards de la Learning Resources-aveau jocuri foarte frumoase dar destul de scumpe si o rochita din in de la Marquita. Pentru David doua jucarii din lemn, o foca de aiai de impins si un set de bile cu ciocan de la Plan Toys. N
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Ieri am gasit in gradina prima papadie. Am rupt-o si le-am aratat copiilor cum sa sufle in ea. Au fost incantati, mai ales Daniel. 3 minute mai taziu, rupe baiatul o lalea din gradinita si sufla ca disperatul in ea. Pt ca petalele nu au inceput sa zboare, i-a www.flickr.com/photos/21231089@N02/5619875346/in/photostream" target="_blank">cerut ajutorul si Elizei Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
Adorabili amindoi. Eliza are un zimbet minunat iar Daniel e foarte chipes!
mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Erina, dar o luati pe centura? Adica de la aeroport sa o luam spre Urziceni trebuie sa o luam pe centura si era horror acum cativa ani cand se lucra la ea. Acum nu mai stiu. Cand plecam din Bucuresti, o luam prin Urziceni, ca mergeam din centru la Obor si apoi ieseam destul de lejer, dar nu aveam treaba cu centura. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Da Yaia, pe centura o luam. Din Baneasa la Afumati 15 minute. E grozav ca nu trebuie sa traversam orasul.
mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Am uitat sa povestesc ce era mai amuzant...scuze...tot pe fuga, o sa maninc multe litere...trage D de mine.
Treceam pe linga un stand si M ii arata Dariei o rochita cu Capsunica (Strawberry Short Cake). Ii da umerasul sa se uite la ea, plecam si dupa vreo 10 metri vine un tip dupa noi: Daria mergea linistita cu unerasul in mina, tinut asa foarte elgant in sus. Ne intreaba: vreti sa cumparati rochita? Am scos un tipat surprins cind am vazut-o pe Daria-asa reactionez eu aiurea asa ca s-a apucat saracuta de plins...
Penibil...![]()
Ce ne-a mai placut: cercelusi cu Kitty, tot felul de jucarii educative, pantofiorii Hokide-nu mi-am amintit de tirg ca i-as fi luat lui David de acolo, rochite de petrecere, biciclete fara pedale.
mamica Dariei
si a lui David