Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (426)
Raspunsuri - Pagina 5
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, ti-am vazut printesa!!!! ![]() ![]() E o dulce si ce bine ii sta in rochitica!! Sunteti o familie superba, fff tineri si copiii adorabili - Tudor s-a lungiiiiit si Alexia e o fetita in toata regula! Cred ca tare yummy au fost toate bunatatile. Si bucatarioara - wow, ce cadouri! M-am uitat si eu la bucataria aia retro, dar nu aveam loc unde sa o punem, asa ca am ales cea mica portabila, dar am salivat si noi dupa cea retro . Tu ai slabit, se vede, sunt sigura ca ritmul ales da roade si rezultatele vor fi si mai vizibile in curand . |
Multumim mult de vizionare si de complimente!
Ehe, de unde atatea tinereti amandoi am trecut binisor de 30...
De bunatati ce sa zic, ori au fost bune, ori au fost invitatii hamesiti de au mancat orice. Cert e ca acasa nu am adus mai nimic si eu am reusit acolo sa mananc un ou umplut (adica o jumatate de ou, ca eu asa le fac) si o racitura mica. Tort nu am apucat sa gust, iar prajituri am mancat 2 capete acasa...
Eu slabesc in valuri, acum iar stagnez, ba chiar am pus putin...nu prea mai reusesc sa-mi fac timp de sala...dar promit ca maine merg neaparat!
Voua va urez sanatate multe! Off, v-am spus ca m-am saturat de iarna si boli? Cu papucii nu stiu ce sa spun. Cu Tudor nu am avut niciodata probleme, vad ca Alexia are piciorul mai 'crescut', ca o gogoasa si prima pereche de pantofi a trebuit sa o returnez. Ii era buna pe lungime, dar nu pe latime...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adriana30 trebuie sa recunosc ca mai sunt si alte avantaje pe langa socializare. a invatat sa tina creionul corect, ceea ce eu nu am reusit sa fac. in rest, suntem in continuare pe homeopate si ii prieste. yaya, am vazut pozele tale. mi-au placut f mult. mai ales cea cu soarta de femeie, super tare:) |
Adriana, si eu am observat ca vine de la gradinita cu abilitati pe care noi acasa nu ne-am gandit sa i le dezvoltam (taiatul cu foarfeca, cu cutitul) sau nu am reusit sa i le aratam. Oricum , acolo educatoarele au studii de specialitate si stiu cum sa predea ceva, in plus mai e si spiritul de turma si de ambitioneaza sa faca si eu un lucru, se mai si invata unul pe celalalt...
Sa stati sanatosi!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Azi i-am scos de dimi in parc la soare, apoi am fugit in mall si le-am cumparat pensule noi, halat pt Adam, vopsele, carti, carti pt invatat litere, cifre etc pt Lisa. Voi ati incercat la ai vostri litere, cifre etc in mod organizat? |
Nu!
La inceputul anului, la gradinita, unul dintre obiectivele puse de educatoare a fost sa invete sa-si scrie numele, sau macar prima litera sau macar sa-l recunoasca. mi se pare muuult prea devreme, eu vreau ca el sa se mai joace vreo 2- ani, fara grija literelor si a cifrelor. Dar au reusit sa- invete si pentru ca imi scria si acasa, am mai exersat si eu cu el. Acum stie sa scrie TUDOR, Rul destul de amuxant scris. Ieri mi- adus un desen cu un ceea ce el zice ca e un robot si si- scris numele pe hartie. L-m intrebat cine a scris, a zis ca el si cand l-m intrebat cine l- ajutat la R, de data asta mai aporape de ceea ce ar trebui sa fie, a zis Sanna...probabil vreo inlocuitoare de educatoare.
Dar sa stii ca Tudor recunoaste mai multe litere din alfabet si asta datorita biscuitilor in forma de litere pe care ii tot mananca. Ii recomand cu caldura, l-au ajutat mult si ii plac chiar si Alexiei.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ceamica Am vazut o d-ra hotarata Alexia , ce privire arunca ea din bucatarie . Are un fratior de nadejde , supraveghea bucataria indeaproape. Yaia stralucesti ! tine-o tot asa ! ![]() Stiu ca sunteti la numaratoarea inversa catre tara , daca se intampla o schimbare in program eu ma intalnesc cu tine |
Multumim mult!

Eu o sa am numerele de telefon si daca stam mai mult 'la capitala', sun. Dar nu cred. Cumnatul vine direct al aeroport si nici nu intram in Bucuresti, o luam direct spre Ploiesti, probabil cu nebunie mare pana trecem de Ploiesti...hmmm...acum ma gandesc: stiti cumva daca e gata centura? Ca poate e mai bine sa o luam prin Urziceni.
Yaia spune:
Sanatate multa, Sara si Sofi, Maria si Irina, Adam, toti puiutii si parintii sau bunicii din dotare care au preluat barzaunii!
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Multumim mult! ![]() Eu o sa am numerele de telefon si daca stam mai mult 'la capitala', sun. Dar nu cred. Cumnatul vine direct al aeroport si nici nu intram in Bucuresti, o luam direct spre Ploiesti, probabil cu nebunie mare pana trecem de Ploiesti...hmmm...acum ma gandesc: stiti cumva daca e gata centura? Ca poate e mai bine sa o luam prin Urziceni. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Yaia, deobicei cind plecam acasa facem 15 minute pina in Afumati. Nu stiu daca au deschis podul acela dar se circula f bine mai ales cind ajungi pe portiunea cu 4 benzi.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
crishtina spune:
Apropo de cifre si litere...
Lui Robert ii plac cifrele. Si inca f mult. Intr-un timp imi spunea "Mama, eu il iubesc pe 4"
A invatat pana la 10...si de scris stie cateva. Ce m-a uimit mult la el...(sau poate doar pe mine ca e al meu
) ca vrea sa stie cat e ceasul. Acum doar merge la cel mare de perete si spune...mama ala mic e pe 4 ala mare pe 3..etc :) Si cand vrea jocuri la computer...ii arat de unde pana unde tre sa mearga acul mare(in general cam 15 minute il las) si apoi el responasbil merge si verifica daca s-a terminat timpul :)
Literele mai putin il pasioneaza, stie maxim 5...avea o carte de colorat cu cateva cuvinte scrise si a incercat el sa le rescrie...ii iese si nu prea
In rest mai vrea sa ii scriu numele si apoi el copiaza dupa scrisul meu.
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
Erina spune:
Ema arata bestial plaja aceea. asa vreau eu in citiva ani o vacanta numai noi si copiii pe o plaja din aceea...
Sper sa gasesti consesnul si sa va hotariti!
Gabriela, ce pacat ca a ratat Sara asa activitati placute. Le poti recrea tu acasa. Eu am facut cu Daria o parjitura cu mar-reteta cu premix si fructoza, s-a distrat mult dar de placut nu i-a placut la gust, mie da...
Adimecedes, super ca poti face antrenament dimineata. Eu ajung doar seara si ma incar de nu mai pot dormi vreo 3 ore plus ca ma apuca o foame...
Yai si la mine fluctueaza cintarul de ma sperii. bafta pe mai departe!!!
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Daria stie sa puna babytv in bara google
. Cred ca Maria stie tot alfabetul, Mara scrie foarte frumos, felicitari tuturor!
Sanatate multa bolnaviorilor!

mamica Dariei
si a lui David
mandarinutza spune:
Am fost azi la Baby boom, era mare oferta de carucioare si accesorii, la hainute destul de slab, erau niste doamne din Marea Britanie de la care am cumparat niste bureti de baie super moi pt copii si o esarfa care ramane uscata pe interior pt Filip. Am cumparat pana la urma ABC Desegn Giro, acesta a intrunit cam toate conditiile mele, pt Antonia nu am gasit nimic, erau rochite de ocazie frumoase, dar avem destule.

. Tu ai slabit, se vede, sunt sigura ca ritmul ales da roade si rezultatele vor fi si mai vizibile in curand