Mai-Iunie2011-BV anda15, Somleac! (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Somleac, o sa postez www.bestkids.ro/p-5451-suport-universal-pentru-cadita.aspx" target="_blank">aici, modelul de cadita si suport metalic adaptat
mai multor tipuri de cadite. Stiu ca nu o sa folosim mai mult de 6-7 luni cadita, dar pentru coloana mea operata va fi un miracol.

Dia_hubby, frumos gestul sotului tau, mai ales ca e incarcat emotional...punct ochit...punct lovit.

Marina...good idea.

Miris si noi avem probleme cu tensiunea arteriala, iar pe langa tratamentul medicamentos, evit la maxim sarea din mancare si pot spune ca ne incadram in limite normale.

36+ si Rares (26.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Saluti fetelor!

Abia acum am reusit sa culc fetele.

Multumim de urari!

Somleac inca ma mai gandesc la varianta cu nascarea.Cum a fost sa nasti cu alt doctor?(intrebare tampa )

Dia nasc cu dr. Gliga la Sf.Constantin.M-a urmarit inca de la sarcina cu Ioana si cu el am nascut de fiecare data.Am incredere in el.
Poate ne intalnim...nu stiu ce sa zic.

Miris.hai ca m-ai distrat.Pai, cum adica "medicii din spital nu le accepta, ca nu pot aproxima cantitatea de sange de pe tampon... ".Ti-a cerut cineva tamponul?
Eu am folosit tampoane din vata + fasa sterila(primul) si always(al doilea..cel de pe chilot)pentru ca cantitatea de sange era mare si pur si simplu mi se intampla sa curga pe picioare sau sa ma patez.
Eu am avut trusa pentru epidurala dar am lasat-o in maternitate pt ca anestezistul nu a vrut sa-mi puna epidurala.Nu pot fi obligati..cel putin la stat....

Eu inca nu am cumparat nimic.Imi trebuie o salteluta,o cadita plus fese sterile,ser fiziologic,pampers etc.

Pentru bontul ombilical aveti nevoie de fese sterile si putin spirt.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eu buricul l-am tamponat doar cu betadina de 1-2 ori pe zi si fara sa pun pasture sau altceva. l-am lasat liber. asa mi-au zis din maternitate si a cazut si arata perfect inca inainte sa faca o saptamana...
Sper si de data aceasta sa fie la fel de simplu

--------------------------------------------
Marina33+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna dimineata!

Credeam ca sunt prima care postez , dar se pare ca cineva e mai harnic decat mine .
Pe langa toaleta necesara de 2 ori pe zi, noi folosim minikit-ul ombilical de la chicco.

Pico, o sa zambesti, dar si la Maternitatea Bacau, acum 6 ani, acelasi probleme cu tampoanele versus cantitatea de sange . Imi amintesc ca mi-am argumentat destul de bine alegerea si tot nu erau de acord, inclusiv ca schimba aspectul culorii, asa ca am dat ignore, am zic ca ei si am facut ca mine.
Anna, Roxib, Inna, Nikkol,Ralucis si toate celelalte fete, nu ne mai spuneti nimic?

36+ si Rares (26.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Am avut o noapte foarte fragmentata ca m-a bocanit asta mic incontinuu. Cred ca de la ciocolata de ieri. Nu-i mai dau :).

Asa ca-s foarte obosita. Marina m-a distrat ideea ta cu tricoul. :))

34+ Grig-Iustin
bebe Grig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Am fost si noi sa facem eco trim 3 si a zis doctorul ca totul este bine si ne vedem pe la 36 de sapt. Acum am implinit 33 de sapt merg pe 34.
Am citit listutele voastre de bagajele si vreau sa va multumesc ca am notat si eu cate ceva din ideile voastre ca sa nu uit nimica nimica acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia82

Silvy,ti-am scris o listuta,dar am pierdut mesaju ca nu ma logasem pe site .O mai scriu iar.E lista cu ce-mi voi lua eu la spital,poate te ajuta.Oricum depinde putin de tipul nasterii si de ceea ce ofera maternitatea.

Pt sala de nasteri(bagajel separat)
-o apa plata mica
-tel mobil
-bani
-buletin..asta trebuie la internare,de fapt
-kit celule stem
-servetele nas
bebe:o paturica,o caciulita,un body,o salopeta,3 pampers

In rest mai trebuie:
-servetele nas,hartiie igienica,piaptan,elastic par,dezinfectant maini fara clatire,spray deodorant,apa de gura,prosop mic numai pt sani,prosop mediu,crema sani,sosete 3 perechi,chiloti 5 perechi,camasa noapte,halat,papuci cauciuc,vata 1 pachet mare,comprese sterile gata taiate,bani marunti,incarcator tel,biscuiti,apa,cana plastic,tacamuri unica folosinta,haine externare(le poate aduce sotul ulterior)

Pt bebe:gel de dus(il voi folosi si eu),crema fundic,prosop,scutece finet 3 buc(le voi folosi ca cearceaf la patut si pt cand va sta pe patul meu...),inca o caciulita,inca o paturica(de rezerva mai mult),pampers 25 buc,serv umede,manusi,un biberon sterilizat,hainute externare,cercei.

Cam astea ar fi pt o nastere naturala,spitalizare 3 zile,intr-un spital unde nu ti se ofera nimic in afara de camasa cu care urmeaza sa nasti.Sper sa-ti fie de folos lista

Somleac am comandat hainutele la cei de la aramis,au site :imbracaminte copii punct com,scris legat.Eu comand de vreo 3 ani,cam de 2 ori pe an hainute si sunt tare multumita de calitate si pret.Iau de obicei haine pt un sezon intreg,asa cum am facut si acum

POZE IRIS
mami Iulia32+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Am intrat si eu acum pe site-ul celor de la aramis si mi se par super hainutele.Cred ca-mi va lau o zi intreaga sa ma uit la toate hainutele.Dar eu acum stau in dubiu cu marimile.
Julia mea va implini 3 ani luna viitoare.Eu ce marime sa-i cumpar? 3 sau 4 ani? :) Si comanda minima e neaparat 500 lei? Pai in cazul asta as lua haine pt amandoi pt o jumate de an ca au preturi f bune.

Lilly 31+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

'neata burtici
pfai ,ce ma enerveaz vremea asta,nu pot si eu sa-mi etalez burtica
maine ma duc la dr. abia astept,in ultimele zile simt o presiune in vagin nu stiu cum sa explic,ca si cum ar fi ceva pe acolo,cate un junghi usor...o sa o rog sa-mi verifice colul.
bubu isi baga picioarele prin coaatele mele (sper sa fie picioarele,s-o fi intors si el cu capul in jos)
va urez o zi frumoasa

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Sunt si eu pe-aici, zic prezent De vreo saptamana dorm asa de prost, am numai insomnii, cand reusesc sa atipesc am cosmaruri, ma bocane bebelusa pe toate partile, e cuminte dpar cand stau pe spate, dar asa ma ia o durere de nu ma mai pot intoarce, de-abia stept sa nasc o data, ufff...

Ieri mi-am spalat geamurile, am strans covoarele si am dat perdelele jos, nu va spun cat mi-a luat treaba asta si cat de greu m-am miscat. Dupa Pasti o sa imi fac si eu bagajul, am mai cumparat cateva hainute mici, micute de la Debenhams din Sun Plaza, am gasit 2 salopete cu maneca lunga, am zis sa fie acolo, ca poate o fi frigut la spital, cu 35 de lei, si un set de 3 body-uri cu maneca scurta la 40 de lei e bumbac f bun, moale, din ala care nu se labarteaza la spalat si calcat.

Va sfatuiesc sa luati pentru inceput cea mai mica masura posibila de scutece, tin minte ca ultima data am avut unele de la Libero, cea mai mica varianta, sunt f bune astea de la Libero, dar nu stiu daca se mai gasesc, intr-o prioada disparusera. Erau si mai scumpicele fata de restul, ce-i drept. Mai erau unele ok bio de la DM, dar si aici uneori gasesti, alteroi ba. Am cautat de exp chiloti de unica folosinta la DM in Auchan-ul din Militari si nu aveau, ati vazut undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

fetelor n-am vreme sa citesc, n-am vreme nici sa scriu, am intrat sa va

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput