Mai-Iunie2011-BV anda15, Somleac! (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Neatza, la amiaza!
Am promis ca va dau de stire cand ma intorc de la dr, dar ieri mi-a fost groaznic de rau. Deci, dr de la Sanador mi-a citit eco de 31w si placenta e f jos (a revenit probl), mi-a luat secretie vaginala si cultura col (am zis ca ma sui pe pereti de durere) si mi-a dat niste analize de sange sa le fac maine. Eco de trim III cand se face????? Medicul meu cu care nasc mi-a cerut eco, c.col si s.v la 30 si 34w.
Pana la nastere va trebui sa stau doar in pat, de parca nu stau de la 19w!!! Dar cel mai rau e cu contractiile astea care ma chinuie de durere!
Azi facem 32w, sa dea Dzeu sa ajungem macar la 36w!
Va pup

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Daii, incearca cat poti sa iti impui un tonus optimist, crede-ma ca va functiona. La prima sarcina si eu am stat in pat 7 luni, fara sa ma misc, dar imi aduc aminte ca incercam sa fac lucruri numai care imi dadeau o stare de bine, si pot spune ca am ajuns la 39 s cu brio. Mai ai putin, asa ca o sa fie bine.

Ralucis, esti foarte harnicuta, dar ia-le usor pe rand, nu toate intr-o zi. Noi am luat niste scutece de la Pampers Care. Scrie ca sunt intre 2-5 kg.

Somleac, si noi te .

Amidala, daca ti-e pofta de cioco, poti manca putina ciocolata 85% cacao .
Carmenpit77, pentru vestile bune.

Violeta, cand vremea e urata si moharata ..eu ma duc la coafor, cosmetica...macar eu sa fiu frumoasa..
Gata, am plecat, ca in jumate de ora am programare. Pupici pentru toate burticutele.

36+ si Rares (26.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Am fost la piata. E o vreme groaznica in Iasi, ploua intr-una asa tzarait. Ma apuc sa fac o ciorba de pui si cu verdeturile pe care le-am achizitionat si niste chiftelute.....desi chef nu prea am de nimic.
:( Vreau sa iasa soarele sa merg la plimbare

34+ Grig-Iustin
bebe Grig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Buna,burtici.

Somleac unsi de la noi.Suport metalic pt cadita mai gasesti si www.mykids.ro/baia-si-igiena-copilului-c5/cadite-bebelusi-pentru-baie-s24.html" target="_blank">aici la un pret foarte bun.

ralucis ce preturi bune ai prins la hainute.Sa le poarte bebtita sanatoasa.Si noi tot Pampers premium care 2-5 kg am luat.Stiam de Libero ca sunt bune,dar n-am incercat niciodata.Poate voi lua pe viitor sa le testam.

Daii imi pare rau ca te-au chinuit la analize,dar lasa ca vor trece toate Capu sus si zambeste cat mai mult.Nu esti singura tintuita in pat de atata timp,iar cand vei vedea pt cine ai depus atata efort o sa-ti dai seama ca a meritat si satisfactia va fi mult mai mare.

Lilly maine ar trebui sa-mi ajunga comanda de la Aramis si o sa-ti zic exact cum sunt marimile.Eu am comandat de vreo 6 mil haine de vara pt Iris,adica numai rochite si pt bebe am pus hainute de new born plus multe costumase si rochite sa ne ajunga pana la toamna.Fii'mea are 3 ani si 4 luni si 99 cm inaltime,iar rochitele le-am comandat pt 4 ani,ca sa-i fie acuma mai lungi,dar sa le poata purta si la anu.Oricum dupa ce primesc coletul,iti zic cam cum sunt marimile.

Ieri am avut ora de lucru manual...am facut tampoane de vata invelite in comprese si apoi puse individual in pungute.Asa bine au iesit ca as putea sa le vand la taraba

POZE IRIS
mami Iulia33+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

BUNA FETELOR MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI SUNT SUPER DEPRIMATA SI DE 2 SAPT SUNT FOARTE NERVOASA NU MAI SUPORT NIMIC VA PUP SI AVETI GRIJA DE VOI
PUPICI TUTUROR

30cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2011 spune:

Hello burtici!

O problemuta: stiu ca ieri (parca) aparuse o noua burtica, dar nu o mai gasesc printre mesaje, ca sa o trec in listuta. Heeeelp!!! Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaiIunie2011

Hello burtici!

O problemuta: stiu ca ieri (parca) aparuse o noua burtica, dar nu o mai gasesc printre mesaje, ca sa o trec in listuta. Heeeelp!!! Multumesc

"Buna fetelor, si eu stiu din surse sigure ca nu sunt batute in cuie masuratorile de la eco, nu va mai stresati si cu asta!

Sa ma trreceti si pe mine pe listuta va rog DN 20.06.1979, UM 20.09.2010, DPN 27 iunie.

Mary27 si Adria42, o sa nasteti in aceeasi perioada cu mine :) o sa fiti cumva la Polizu?

Va doresc o zi frumoasa (adica nu va uitati pe geam ca va stricati dispozitia)."

cred ca de ea e vorba,Flipper cu carucior ROZ

POZE IRIS
mami Iulia33+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Hello burtici!

Noi suntem bine, prezenti la datorie, din nefericire saptamana asta o tinem din sedinta in sedinta asa ca timpul e ataaat de scurt.

Bebe dantuieste - semn ca ii plac sedintele si secretele de firma.

PS: multumesc Iulia, o trec acum in listuta.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

atunci sa ma treceti si pe mine pe listuta
DN 13.03.1986,UM 17.09.2010,DPN 24.06.2011 -Baiat ,Spitalul Sf. Constatin si Elena-Judetean Ilfov

Apopo,mai naste cineva la Judetean Ilfov?mie mi s-a parut curat,doctori si asistente dragute,plus ca sora mea a nascut acolo acum 5 ani ...

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui daii

Neatza, la amiaza!
Am promis ca va dau de stire cand ma intorc de la dr, dar ieri mi-a fost groaznic de rau. Deci, dr de la Sanador mi-a citit eco de 31w si placenta e f jos (a revenit probl), mi-a luat secretie vaginala si cultura col (am zis ca ma sui pe pereti de durere) si mi-a dat niste analize de sange sa le fac maine. Eco de trim III cand se face????? Medicul meu cu care nasc mi-a cerut eco, c.col si s.v la 30 si 34w.
Pana la nastere va trebui sa stau doar in pat, de parca nu stau de la 19w!!! Dar cel mai rau e cu contractiile astea care ma chinuie de durere!
Azi facem 32w, sa dea Dzeu sa ajungem macar la 36w!
Va pup

32+

oooof eu urasc cand mi se ia secretia vaginala,la col e altceva?parca am mai citit la cineva ca a fost dureros...

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput