Mai-Iunie2011-BV anda15, Somleac! (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

M-a traznit brusc:referitor la bagaj,SLAPII sa-i puneti alaturi de cele necesare la sala de nastere,la internare ii tot luati in picioare,la fel si halatul(desi asta nu-i prea necesar atunci,mai mult pt buzunare).Sper ca nu m-am bagat in seama,da eu i-as fi pus la bagaju mare si precis in momentul X stateam sa cotrobai dupa ei.

POZE IRIS
mami Iulia33+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor...acum o ora am aterizat si eu acasa, am fost plecata de la ora 10 la sopphing, am cumparat cadita de baie, hainute pentru bebe, prosopele, mi-am cumparat si eu o pereche de balerini si o bluzita, am dat iama in cumparaturi, mai ies si saptamna viitoare ca o sa mai apara modele noi de hainute de bebe pentru vara, magazinele de specialitate inca nu prea aveau produse de vara...dar am gasit cate ceva...sunt foarte incantata...va pup pe toate si o zi minunata va doresc. Si ca sa fie ziua perfecta acum 15 minute mi-a sosit si coletul cu caruciorul si cosmeticele pentru bebe...nici nu pot fi mai fericita...daca acum o saptamana ma plangeam ca bebe Matei nu are nimic, acum ma pot declara multumita.

31+ cu Matei

AMR 8 saptamani pana la marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Am citit la gravidute prin FIV ca a nascut Alina06st " la 8,50 s-a nascut Luca. 3300gr. nota 9, a plans tare frumos"
A mai aparut o panseluta.....Felicitari Alina, sa fiti santosi si recuperare rapida.

31+ cu Matei

AMR 8 saptamani pana la marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, ce imi place atmosfera asta de sarbatoare, mamici care pregatesc trusouri si bagaje. E super.

Eu pentru spital nu am nimic de pregatit, doamne ce bine e, pentru bebe acasa ar mai fi una alta dar nimic fara de care nu se poate naste bebica.

Rares Ionut spune-mi si mie despre suportul metalic al caditei. Si eu sunt in dilema pe ce anume sa pun vanita cand ii fac baie bebelinei.

Azi am umblat toata ziua ca o bezmetica, m-a plouat de vai si amar, m-am enervat cu tot felul de cretini pe la ghisee, sunt rupta.

Am sa raspund mai incolo fiecareia ca acum obligatoriu sa ma intind putin.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna fetelor!
pico, la multi ani cu intarziere ptr ioana, sa fie sanatoasa. tu la ce dr mergi? chiar ma intrebam ce mai faci, ca nu ai mai intrat de mult. dar cu 3 fete nu cred ca e usor. vb cu lumysti si cu floretronela ca poate reusim sa ne vedem macar dupa ce nastem, daca nu pana atunci
ralucis, multumim de site, au niste rochite tare frumoase. o sa il pastrez ptr mai incolo.
valentina, eu plang din orice, si daca ma uit la o reclama cu bebe. iar daca deschid dulapul unde sunt hainutele alessiei, atunci sa te tii. cred ca pe masura ce trece timpul ne emotionam mai tare
miris, felicitari ptr vestile bune de la dr. iar celor care urmeaza sa mearga la dr, va doresc sa va intoarceti cu vesti bune
eu mi-am cumparat ieri cam tot ce imi trebuia la spital, dar bagajul meu va fi mic, ca nasc la privat si iti ofera ei foarte multe. am zis ca ma apuc zilele astea de el, dar azi ma odihnesc, ca m-a cam obosit plimbarea de ieri. in rest, ce sa zic, stau mai tot timpul in patut, contractiile sunt rare, se mai intareste burtica daca fac efort sau daca stau prea mult in picioare, dar macar sunt la curent cu toate barfele mondene
am uitat, tati meu dulce mi-a facut cadou un tricou roz pe care scrie: "AICI E ALESSIA" cu o sageata indreptata spre burtica. m-a facut sa plang. acum de-abia astept sa se incalzeasca sa pot sa il port. am zis ca ma duc si la control cu el, sa il fac pe dr sa rada un pic

33+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui lumysti

Miris, si mie mi-a zis la ultimul eco, ca dupa masuratori, bb e mai mic cu 1 saptamana. Pe mine m-a cam pus pe ganduri...pt ca pana acum era in grafic, chiar mai mare cu cateva zile si dintr-o data, a ramas in urma. Si pt ca trebuie sa stau mai mult in pat, am timp suficient sa ma gandesc la toate prostiile... Tie ce ti-a zis dr, care poate fi cauza?

30+ si mami de Alessia-Maria

noi suntem fericiti ca a recuperat, pt ca era in urma intotdeauna, ajunsese la 9 zile, iar acum e cu mai putin. la mine e de vina si ovulatia, ceva m tarziu de a 14-a zi, dar si presiunea crescuta (peste limita maxima) pe arterele uterine. si... cum zice dl dr... "daca ma uita la taticul ei, imi dau seama ca va fi o slabuta, dar lunga, iar daca va avea 2500g nu e o problema, atata timp cat e sanatoasa". noi avem incredere in el. :)
nu cred ca are vreo influenta faptul ca nu mananc pt 2 :)), desi sotul meu ma mai "impinge" sa mananc mai mult sau mai des. vom merge din nou in sapt 36, si cu analizele facute, si cu tensiunea arteriala masurata zilnic de acum incolo. presiunea mare pe artere poate duce la preeclampsie, si trebuie putina monitorizare.
deocamdata atat, ma intorc la citit, si daca mai e ceva, revin. :)

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 32+

Mergi la inceput

am actualizat semnatura :)
fetelor, nimeni nu ia trusa de rahi epidurala? cateterele pt cezariana...
hai, cele care nasc la privat, le primesc acolo, dar restul?
si eu impart bagajul in doua, unul mic pt pana ajung in salon (cat stau la terapie int), iar al doilea... micut si el, pt salon. la elias copiii nu stau cu mamele (si asta a fost un criteriu de alegere a spit), si am inteles ca nu cer hainute, ii tin infasati pe copii.
ce mai vroiam sa va zic... sa va luati pompele de mult la voi, daca spitalul le cere, dar nesterilizate, pt ca le dati asistentelor sa le sterilizeze acolo, si va spun cand sa va duceti sa le luati. sunt maternitati care nu va lasa cu biberoane. daca nu avem laptic, ne dau canuta sterilizata si lingurita.
eu am zis ca de data asta nu am sa mai folosesc biberonul decat in cazuri absolut exceptionale, motiv pt care am si luat de la medela un biberon cu tetina speciala "calma". o sa invat eu, cand va fi cazul, pe mama mea, sa ii dea de mancare cu el, dar am sa incerc sa nu fie nevoie f mult.
e buna ideea cu facutul tampoanelor de acasa. am sa le fac si eu.
aveti idee daca e vreo diferenta intre cantitatea de sange (lohii) de la nasterea normala, comparativ cu cezariana? la normala, stiu cat e-mult, dar la cezariana? ma gandeam sa imi iau si niste allways, desi stiu ca medicii din spital nu le accepta, ca nu pot aproxima cantitatea de sange de pe tampon...

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

fecian, nu cred ca e nimic in neregula cu alinuk, a ajutat mult mamicile in campania de la finele anului trecut cu priovire la diminuarea indemnizatiei, este membra a asociatiei Mame si cred ca poate vrea sa demareze o campanie ceva, ca am vazut ca a cerut adresa si de la fetele de martie-aprilie

Eu de unde sa stiu cine e ea?

Mesajul ca si continut are valoare informativa zero, ba mai mult atrage tocmai prin acest fapt. Mi s-a parut bizar modul de abordare. Nu m-as fi sesizat din oficiu daca ar fi inceput cu ceva de genul... "Buna ma numesc X fac parte din X organizatie si, daca se poate as dori ADRESA de EMAIL pentru cutare lucru. "

Atunci sincer nici ca nu as fi avut nimic de spus!

P.S. Pentru mine, nu stiu care nick-name apartine unei somitati sau caruia unui Gheorghe de pe strada ca mine asa. Toate-s egale in lumea virtuala

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

intreba cineva de conturi pe facebook, pt a sti care dintre noi mai nastem, dar nu mai stiu cine....
am si eu unul, pe cine sa caut? sau cui sa dau un pm sa ma caute? asta pentru ca trebuie sa ii fac si o precizare (doar pe pm). va rog, scrieti-mi si mie un pm, pt ca e un subiect in afara celui/celor discutate aici. multumesc.
mi-a venit comanda cu pompa medela, biberonul cu tetina calma, suport pt cadita, pernuta pt apa calda, tampoane pt sani, scutecele absorbante patrate pt masuta de infasat. le-am insirat si eu pe canapea, si le admir. mai tarziu trec la incercat, pipait... :))

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

dia, sa porti sanatoasa tricoul! super idee Cred ca o sa-i fac si eu unul sotului cu mesajul "mai ia-mi si mie cate ceva"

--------------------------------------------
Marina33+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput