Mai-Iunie2011-BV anda15, Somleac! (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Iulia, iti multumesc de raspuns. La noi, femurul era mai mic cu 1 saptamana si ceva, dar ce m-a pus pe ganduri e diferenta dintre masuratorile de la cap: BPD era mai mic cu 1 sapt. si 4 zile fata de HC. Sper sa nu fie probleme. Chiar glumeam cu sotul ca asa mi-as dori sa scoata si bb putin capul sa-l vad ca e ok, si apoi sa intre la loc...

30+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor,

daca aveti cont comun de e-mail o sa va rog sa mi-l transmita si mie cineva pe PM

Nasteri usoare si aveti grija de voi.
O Sfanta Sarbatoare luminata!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

Citat:
citat din mesajul lui iulia82

Amidala am uitat!Tu visezi ca nasti,da eu am cosmaruri cu Marioara Zavoranu si fii'sa ..daca mi-o trebuit sa ma uit la emisiuni de genu asta...

POZE IRIS
mami Iulia33+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Bine zici,nu stiu ce m-a apucat,dar imi place de mamaie ca e tare dichisita si m-a prins

pai sa te uiti la astea e mai horror decat filmele horror

--------------------------------------------
Marina33+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Bine zici,nu stiu ce m-a apucat,dar mi-a placut de mamaie ca era tare dichisita si m-a prins

POZE IRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Foarte comic cu Zavoranca, Iulia.

Multumesc pentru raspunsuri fetelor. Am sa vad eu ce crema de fund iau, iar buricul il pun pe hold deocamdata.

34+ Grig-Iustin
bebe Grig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Valentina,parerea mea e ca nu ai nevoie de 2 halate,mai ales de cel gros,care e si voluminos,pt ca e foarte cald in maternitati.(cel putin asa ziceau mamicile)Daca o sa ai nevoie ti-l poate trimite sotul.

POZE IRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna dimineata

Si noi am facut bagajul pentru marele eveniment, insa eu l-am impartit in doua- atat pentru mine cat si pentru bebelina..am facut un bagajel strict pentru primele ore dupa nastere( cezariana), camasa de noapte, halat, papuci, tampoane si vata invelita in comprese sterile , iar ptr bebe : pampers, 3 buc, servetele umede, hainute.
Deoarece eu raman o zi la ATI , atunci nu pot sa am grija intregului arsenal, deci a doua zi, il voi prelua de la tatic.
Eu inca nu am luat creme de fundulet, decat o crema cat mai putin sintetica de galbenele.
Am trecut ca si capat de lista, o sticla de alcool sanitar, 3 geluri antibacteriene , multa hartie igienica ...sa nu radeti, dar eu am o fobie cu toaletele din spitale. Chiar daca am vorbit de o rezerva cu toaleta unica, eu nu vreau sa ma risc sa mai plec acasa cu cine stie ce bacterie.
Ieri ne-au sosit scaunelul auto si cadita de baie , care de aceasta data e strict cu suport metalic ...recomand aceasta varianta pentru ca este foarte comod pentru coloana vertebrala, care si asa va fi supusa unui efort fizic suplimentar( alaptat, luat in brate zi / noapte, carat si ridicat carucior).
Apropo de masuratori, am cateva prietene gravidute si proaspete mamici in Suedia ,Usa si Canada...si imi explicau ca in ecografiile care le fac ( putine la numar), au doua indicatii..una pentru DPN de la UM si alta pentru varsta sarcinii care este UM + 2 s.
Din ceea ce cunosc eu, ca orice lucru care se exprima intr-o valoare numerica, are un procent de +/- in limite normale,asa ca masuratorile sunt orientative si nu trebuie sa intram in panica.

36+ si Rares (26.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

deci din experienta mea de pana acum, cea mai super crema de fund si orice alte iritatii este Epitelin. o gasiti la plafar . e pe baza de galbenele si repara buba f repede

Marina33+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flipper spune:

Buna fetelor, si eu stiu din surse sigure ca nu sunt batute in cuie masuratorile de la eco, nu va mai stresati si cu asta! Sa ma trreceti si pe mine pe listuta va rog DN 20.06.1979, UM 20.09.2010, DPN 27 iunie.Mary27 si Adria42, o sa nasteti in aceeasi perioada cu mine :) o sa fiti cumva la Polizu?Va doresc o zi frumoasa (adica nu va uitati pe geam ca va stricati dispozitia).29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

fetelor aveti grija cui dati adresa comuna si parola...

acest user alinukla cerut si la alte odisei(de ex. iul-aug). Aveti mare grija!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

fecian, nu cred ca e nimic in neregula cu alinuk, a ajutat mult mamicile in campania de la finele anului trecut cu priovire la diminuarea indemnizatiei, este membra a asociatiei Mame si cred ca poate vrea sa demareze o campanie ceva, ca am vazut ca a cerut adresa si de la fetele de martie-aprilie

Mergi la inceput