Mai-Iunie2011-BV anda15, Somleac! (20)
Raspunsuri - Pagina 18
ralucis spune:
xerxe, felicitari si curaj, va fi bine fetita, cred ca ce a fost mai greu a trecut! Ti s-a spus cumva de ce ti s-a rupt apa asa devreme? Eu stiu ca la motivele pentru ruperea membranelor inainte de termen se inscriu Streptococul B sau toxoplasmoza, listeria si chlamydia.
Si pe mine ma sperie putin vestile cu nasterile mai devreme de termen, sper sa ajung macar la 37 de saptamani, azi am implinit 34.
fecian spune:
Ingrid, iti doresc putere sa poti trece peste asa mare incercare. Eram atat de sigura ca bb Luca va fi bine
. Acum e ingeras, se pare ca Doamne Doamne a avut nevoie de ingerasul tau
. Sincere condoleante si multa putere sa iti revii
Felicia,
de pui (Gabriel) si
25+ cu bulina
(Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui
Gabriel
_
Simply happy!
Inna_33 spune:
Xerxe, felicitari pt. bebelina!
Te cred ca esti ingrijorata, dar fetita ta a avut nota 8, este f bine! Este mai micuta si nu are putere sa suga. Ajut-o tu cu biberonul si musai cu lapte de la san, ca ai. Si eu am auzit ca trebuie sa te storci pana nu mai ramane deloc lapte, pt ca poti face mastita, si atunci vei face pauza totala cu laptele de la san!
Tu sa iesi din starea asta de tristete...dai inainte...de ce s-o deranjeze un scutec murdar daca tu esti in permanenta cu ochii pe ea si-l schimbi imediat?
Plus ca nu te lasau acasa daca erau probleme.Nu te mai gandi la rau, pt ca nu ai de ce!
Luiza, sa te intorci cu vesti bune de la dr!Abia astept sa vedem ce spune!
Somleac, nu te linistesti deloc! Poate tura asta chiar nasti in masina! Ca mai era s-o patesti o data!
Bine ca te simti bine si nu ai timp sa te gandesti la toate prostiile cum fac eu..ca tot am timp liber![]()
Multa sanatate tuturor burticilor!
37+
iulia82 spune:
Inna si tu esti asa aproape,37 de saptamani
...sper sa ajungem cu toate pana aici si chiar peste 37.
Mie imi sta gandul numai la bagajul pt spital,nu stiu ce am dar tot la asta ma gandesc.Mi-e asa frica sa-l fac
...am impresia ca daca e pregatit o sa ma apuce si nascutul si inca nu e momentul.Joi merg la dr,sper sa fie totul bine...am intrat oricum intr-o stare de paranoia 
POZE IRIS
mami Iulia
33+
LEIA si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
lumysti spune:
Iulia, si eu 'sufar' de paranoia
, nu esti singura. Dar asa se intampla cand ai prea mult timp sa stai sa te gandesti la toate prostiile...
Ce sa faci? Eu tot sper, poate ma molipsesc si eu cu gandirea pozitiva de la Somleac...![]()
31+
si mami de
Alessia-Maria
carmenpit77 spune:
Sincere condoleante pt pierderea bebelusului Luca. Sa-ti dea Dumnezeu multa putere.

.
Xerxe ii doresc multa sanatatae bebelusului tau si sunt sigura ca totul o sa fie bine.
tzuna spune:
Xerxe - FELICITARI pentru mica printesa! Trebuie sa fie asa draguta.... Am o prietena care a nascut (din cauza unor probleme endocrinologice) o fetita de 2000 g acum 5 ani si jumatate. Toata lumea ii spunea cat e de micuta si o speriau in toate felurile... Si fetita era atat de simpatica si a crescut atat de frumos.... Acum este in grupa pregatitoare si e f inalta fata de copiii de varsta ei. E desteapta si sanatoasa si singura lor problema a fost ca mamica a pierdut lapticul din cauza stresului.
Ti-ar tb o pompa buna de muls (manuala nu neaparat electrica) si dc bebelina nu sunge bine ii poti da completare tot laptic de-al tau dar muls. Sigur o va pune pe picioare. Si urmareste-o cum ia in greutate. Dc ia satisfacator incearca sa nu te mai stresezi deloc. Iar faptul ca nu plange.... Pai s-o fi gandit saracuta sa fie un bebe bun ca si asa v-ati stresat destul cu ea pana acum. Succes si mai asteptam vesti.
SOMLEAC- chiar asa... I-ati un liber ca sa nasti... asa cam in Saptamana Luminata zic eu ca intre timp sa sarbatoresti si Pastele cu ceilalti copii. iti tinem pumnii.
Eu sunt bine dar cam obosita. Azi ne-a venit mobila fetelor. Sunt f multumita de cum au lucrat-o. Iar faptul ca burta mea e imensa m-a ajutat ca saracii baieti mi-au stres si mobila cu spirt mi-au aranjat si saltelele... Au fost chiar draguti.
Manuela77 spune:
Nu pot sa ma adun dupa vestea proasta pe care am citit-o de dimineata!
Doamne odihneste micul ingeras si ai grija de parintii si fratele lui!

Xerxe, Anda sa va traiasca puisorii! Sa creasca mari si sanatoasi si sa va bucurati de ei!
EU nu am prea putut intra saptamanile astea pentru ca am avut (si am inca) musafiri din RO si nu prea am stat pe acasa. Sunt f obosita si sper sa nu regret efortul facut.
Va pup pe toate!
ramo_jo spune:

Felicitari xerxe2005

Sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa, voioasa si sa va aduca numai bucurii.
33+