Mai-Iunie2011-BV anda15, Somleac! (20)
Raspunsuri - Pagina 17
ralucis spune:
Condoleante, pretty :((((((( Sa dea Domnul sa gasiti puterea de a merge mai departe :(((((

tzuna spune:
PRETTY- nu stiu ce simti ca nu am trecut prin asa ceva dar trebuie sa fie groaznic. Sper din toata inima sa rezistati acestei incercari si sper ca micutul sa va vegheze din cer si sa aiba grija de voi sa aveti o viata mai usoara de acum inainte. Condoleante!
silvy1981 spune:
buna dimineata fetelor
of doamne nu stiu ce sa iti scriu PRETTY bunul DD sa va intareasca in aceste momente . suntem alaturi de tine 

mai bine nu mai intram m-am intristat rau tare.
pupici

30cu bebe lily
Somleac spune:
Ce mai faceti burtici?
Cum ati petrecut de florii?
Eu am cam inceput sa am contractii dureroase, ieri inainte sa merg la biserica am crezut ca voi schimba directia, dar a fost alarma falsa. M-a luat o frica de n-am cuvinte. As fugi in lume.
Acum sunt la lucru. Sper sa rezolv azi sa nu mai trebuiasca sa vin si maine ca mi-e tare greu si oricum sunt copii in vacanta si as mai sta cu ei.
Ai mei pitici amandoi sunt bocna si cred ca mi-au daruit si mie ceva ca mi-e nasul infundat si ma doare capul.
Sambata am implinit 38 saptamani.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
xerxe2005 spune:
Condoleante, Pretty....cuvintele nu te pot alina, stiu...
Eu am nascut pe 7 aprilie. Mi s-a rupt apa la 35 de saptamani si 4 zile.
Fetita a avut 2550 g la nastere, a primit nota 8, dar i s-a facut rau apoi si a fost conectata la respiratie artificala. A fost intubata 3 zile in care am crezut ca innebunesc, vazand-o la terapie intensiva. Apoi a stat 2 zile cu mascuta de oxigen langa nasuc, apoi a fost mutata la salonul de prematuri ca sa se observe cum se adapteaza...A evoluat bine si ieri am fost externate, dar eu tot sunt cu inima stransa, pentru ca e foarte cuminte si linistita, nu plange, nu cere in mod expres de mancare, nu o deranjeaza daca are scutecul murdar. Si stau cu ochii pe ea sa tot sper sa prinda putere, sa traga mai bine la san, sa devina mai activa. Mi s-a recomandat sa ii dau completare lapte praf hipoalergenic, ca sa isi revina mai repede...nici nu stiu ce sa fac.
In maternitate ma storceam la pompa electrica pusa la dispozitie mamelor cu prematuri, dar acasa, daca ea nu trage bine, imi sunt sanii plini si ma dor, trebuie sa am storc.
Am fost avertizata de o asistenta ca s-ar putea sa pierd laptele, daca ea nu trage bine la san.
Am emotii, e al doilea copil, dar tot mi se pare greu sa ai grija de un bebe asa mic si fragil.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si a Dariei Georgiana - 07.04.2011
luiza77 spune:
Buna ziua fetelor si un inceput de saptamana minunat va doresc.
Xerxe felicitari pentru micuta si sanatate multa va doresc, sa creasca printesa mare si sanatoasa...o sa fie bine, ai sa vezi, dar ce s-a intamplat de ai nascut asa de devreme, ce simptome ai avut....eu ma ingrozesc cand citesc aproape zilnic ca mai naste cineva cu mult timp inainte de termen....nu stiu ce se intampla.....
Astazi ma duc si eu la medic, sper sa vin cu vesti bune...am mari emotii.....revin cu vesti dupa ce ajung acasa.....va pupacesc pe toate...la noi este soare si foarte frumos...numai bine de plimbarit...daca mai avem forte...eu una respir greu si ma misc la fel de greu....

32+ cu
Matei
AMR 7 saptamani pana la marea intalnire.
miris_ spune:
xerxe, pana sa te felicit, am sa iti urez sa ii mearga bine bb-linei si sa prinda putere sa se alimenteze bine.

parerea mea e ca e obligatoriu sa te mulgi, pentru ca nu poti lasa sanii asa de plini. pe langa ca pierzi laptele, poti face complicatii. daca nu ai pompa, fa-o manual, dar nu sta asa.
eu, legat de trusa mea de anestezie, am hotarat sa mai stau pana la 36 sapt, cand merg la dr din nou, si atunci sa il intreb pe care din ele o prefera anestezistul de la elias. daca ma va apuca travaliul intre timp, avem langa casa o farmacie cu program non stop, unde au 2 feluri de epidurale (normal ca nu cea combinata care imi trebuie mie
), si luam una asa... sa fie, pt orice eventualitate.
Mamica de baiat mare
si
strumpfita Iris-Alexandra de 33+ 
iulia82 spune:
Buna,fetelor.Ce capitol trist avem 
Ingrid,condoleante.Stiu prin ce treci,e cumplit,dar fi tare pt baietelul de acasa.
Elena felicitari pt fetita,sa fie sanatoasa,sa creasca mare si sa va umple casa de fericire.Nu te stresa,gandeste-te ca daca erau probleme nu te lasau acasa.Pt laptic,mai bine foloseste o pompa de muls,ca sa nu pierzi din el.
Somleac 
...incepem imediat sa-ti facem galerie??? 38 de saptamani...nu pot sa cred ca esti pe finish si inca te mai agiti cu serviciul.
Vreau sa le urez cu intarziere LA MULTI ANI tuturor floricelelor.N-am intrat ieri ca am fost pe afara,am indraznit sa ies la o plimbare prin parc si bine am facut,caci mi-a ridicat moralul.
POZE IRIS
mami Iulia
33+
LEIA si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
lumysti spune:
Xerxe, felicitari
, sa-ti traiasca printesa, sa creasca mare si sanatoasa! E normal sa ai inca o teama in suflet, dar ai incredere ca fetita e bine, altfel nu te lasau sa pleci acasa! Plus ca poti sa pierzi laptele, daca te superi si te stresezi.
Si eu stiu pe cineva care a nascut la 35s, un bb de 2600g si a stat 2 sapt. la incubator. Acum are 1,5 ani si e f bine dezvoltat si sanatos.
Somleac, cred ca trebuie sa ne pregatim sa-ti facem galerie. Dar cum te stim tot timpul pe alergatura de colo-colo, sper sa iei o pauza si sa iti faci timp sa nasti, ce zici
? Felicitari ca ai ajuns la termen(38s)
! Multa sanatate tie si copilasilor!
Luiza, te asteptam cu vesti bune de la dr. Ai mai fost la endocrinolog? Si mie mie frica sa nu nasc mai repede, mai ales cand auzi atatea povesti in jur, dar incerc sa gandesc pozitiv si sa sper ca bb va sta cuminte, la caldurica pana la termen.
la toate burticutele!
31+
si mami de
Alessia-Maria
amidala spune:
Xerxe, uau! Felicitari pentru fetita! Din moment ce v-au externat inseamna ca bebelina e bine si vei vedea ca o sa creasca repejor. Cum ai nascut?
Ingrid, te am mereu in gand. Sper sa gasiti puterea sa treceti peste nenorocirea asta.
Somleac, esti the best!!! Abia astept sa-ti facem galerie.
Am fost ieri la plimbare si a fost asa frumos. Innebuneam cu vremea asta urata.
Va pup si va urez o zi frumoasa!
35+
Grig-Iustin
bebe Grig