Mai-Iunie2011-BV anda15, Somleac! (20)
Raspunsuri - Pagina 16
raresionut spune:
Buna burtici
Miris, fiecare trusa pentru anestezia spinala/epidurala trebuie sa aiba un continut standard, iar fiecare producator alege ace functie de grosime, materialele din care sunt confectionate, etc.
Ce te-as sfatui eu, este sa discuti cu medicul care iti va face anestezia, pentru ca fiecare este obisnuit cu o anumita trusa , sau iti va recomanda exact de ce vei avea nevoie.
Andreealidya, multa sanatate micutei Ema, speram sa nu aiba nevoie de antibiotic. Tinem pumnii.
As vrea sa va intreb ce marca de comsetice ati luat/veti lua pentru bebe?
O zi frumoasa tuturor mamicilor, si La multi ani celor care isi aniverseaza ziua de Florii. 

36+
si Rares
(26.04.2005)
luiza77 spune:
La multi ani celor care poarta nume de flori...sa fiti sanatosi, voiosi si sa aveti parte in viata numai de bucurii.
Si mama a iesit sa faca un gratar de peste si putina fripturica.....maine am programare la medic la ora 15,45, sunt super emotionata si abia astept sa vad ce ne mai zice de Matei.....cred ca o sa imi dea si analizele pentru trim III de sarcina.
Va doresc o zi frumoasa, insorita si cu multa relaxare....va pupacesc pe fiecare in parte.

32+ cu
Matei
AMR 7 saptamani pana la marea intalnire.
amidala spune:
Suntem cu gandul alaturi de Pretysunshine si de ingerasul acum Lucas! Sa o ajute Dumnezeu sa treaca peste aceste momente cumplite. Ne rugam pentru voi, Ingrid sa aveti putere sa treceti peste durerea asta.

...nu mai am cuvinte.
35+
Grig-Iustin
bebe Grig
dia_hubby spune:
fetelor, sa ne rugam pentru pretty, sa ii dea Dumnezeu putere. azi-noapte micul lucas a devenit un ingeras.
eu inca nu pot sa-mi revin si nu-mi vine sa cred. Doamne, ai grija de ingerasul lucas, el nu va fi uitat, va ramane vesnic in amintirea noastra
34+
ALESSIA MARIA
lumysti spune:
Nu imi vine sa cred... Dumnezeu sa te intareasca Pretty sa poti trece peste aceste clipe grele...Cuvintele sunt de prisos...

31+
si mami de
Alessia-Maria
Somleac spune:
Pretty condoleante.
sa va dea Dumnezeu putere.
Cuvintele sunt de prisos.

oricum mi se pare cam greu incercata odiseea noastra.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
miris_ spune:
Oh, Doamne! Pretty, imi pare tare rau. Sincere condoleante. Nu pot sa adaug ce simt, dar mi s-a rupt ceva in suflet. Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul lui Lucas!
Mamica de baiat mare
si
strumpfita Iris-Alexandra de 33+ 
raresionut spune:
Condoleante Pretty. 

. Dumnezeu sa va intareasca pentru pierdera micutului ingeras.
36+
si Rares
(26.04.2005)
oanaq spune:
Condoleante prettysunshine.Nu am cuvinte...imi pare asa de rau.Te imbratisez tare.mami de Luca nazdravan 02.02.2009
+31
danuk spune:
Si eu cautam cu infrigurare vesti despre Lucas

pur si simplu nu am cuvinte....imi pare atat de rau!
Ingrid, sa te ajute Dumnezeu sa treci peste aceasta incercare...
29+