Mai-Iunie2011-BV anda15, Somleac! (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

FELICITARI,ANDA,PT MINUNEA PE CARE AI ADUS-O PE LUME!!SA FIE SANATOS,FERICIT,SA CREASCA MARE SI SA VA ADUCA BUCURII!

POZE IRIS
mami Iulia33+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

iulia, sa ne spui cum sunt rochitele de la 7 art. Nu prea imi dau seama cat de lungi sunt, cred ca o sa ii sun sa ii intreb, tare vreau sa comand doua la care mi-a ramas gandul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

anda,sa va traiasca si sa aveti numai bucurii...ce bine ca a fost asa maricel si f bine dezvoltat,nu a avut nevoie de incubator,Dumnezeu a avut grija de voi!FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkoll spune:

Felicitari Anda pt puitz! sa va traiasca !!Multa bafta in continuare!

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

iulia, sa ne spui cum sunt rochitele de la 7 art. Nu prea imi dau seama cat de lungi sunt, cred ca o sa ii sun sa ii intreb, tare vreau sa comand doua la care mi-a ramas gandul.

Iti spun luni seara,dupa ce le aduce sotul de la Posta.

POZE IRIS
mami Iulia33+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

buna, burtici!
am prins o clipa libera si am intrat sa vad ce mai faceti.
mami anda, felicitari pentru bebe Alexandru! sa creasca sanatos, voinic si sa va bucurati de fiecare clipa din noua viata pe care o veti incepe impreuna! ma bucur ca vad ca, desi s-a grabit, e puternic si descurcaret de mic.
daii, eu stiu ca morfo de trim III se face la 32. s-ar putea totusi sa mearga si +/- 2 saptamani. sa stii ca si pe mine m-a durut la recoltarea de secretie! chiar si a doua zi mai aveam inca disconfort... macar n-a ieist nimic prezent. sper ca si urmatoarea sa fie la fel de buna!
nici mie nu mi-a cerut nimeni vreun tampon in spital. data trecuta mi-am fabricat si eu tampoane, dar le facusem prea groase, erau destul de incomode. acum nu-mi mai fac, ca sotul mi-a luat comprese sterile deja taiate, nu fese si parca n-am chef sa mai tes la ele. si la galati se zvonea ca nu-ti permite sa porti chiloti. eu am purtat si nu mi-a zis nimeni nimic. sunt buni astia de unica folosinta? eu am luat normali, o marime mai mare decat port. mi se par comozi si nici nu arata a gogosari sa ma deprime.
iulia, sa foloseasca cu drag printesele hainutele luate!
inna, ce putin mai ai!
valentina, nici eu nu cred sa aiba legatura pozitia lui bebe cu eventuale malformatii!
flipper, spor la curatenie!
marina, credeam ca numai eu ma folosesc de degetele de la picioare!
silvy, ai grija de tine! daca nu mai rezisti, intra in prenatal. se vor descurca si fara tine, cu siguranta!
tzuna, trebuie sa fi iesit super decorul camerei fetelor! si eu negociez cu sotul sa mai modificam cate ceva in camera copiilor...
ema face febra de ieri si stau cam stresata. ea e la fel de activa si la 39 grade, dar ma enerveaza ca ii scade numai cu novocalmin si nu prea-mi place sa abuzez. termometrul de fundulet nu prea il suporta, pe buna dreptate, cel de ureche arata mereu alta valoare... sa vedem cum evolueaza.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ANDREEA- cat are EMMA ta? Ca dupa 3 ani ii poti pune termometrul sub brat si va arata cu 0.5 grade mai putin dc in fundulet ca acum si gaza mea de cand se crede domnisoara nu-l mai vrea in fundulet si are si ea dreptate... Si a mea e racita, tuseste (mai mult noaptea) ,ii curge nasul si joi am luat-o de la gradi plangand ca o doare urechea stanga. A plans saraca 1 ora pana acasa. Vineri mi-a spus ca are timpanul putin rosu. avem reteta de antibiotic dar am stabilit de comun acord cu dr sa mai asteptam 2 zile ca totusi nu a facut febra. Si intre timp ii pun otipax si-i dau nurofen de 2 ori pe zi si vad ca nici nu o mai doare. asa ca pana una alta am ramas la tratamente mai usoare cu spray de nas pe baza de apa de mare, baraka, si nurofen si pic urechi de 2 ori pe zi.

Azi am fost chemati la fabrica de mobila pentru ultimele detalii. Am fost placut impresionata sa vad mobila montata ca asa procedeaza ei o fac, o monteaza , numeroteaza tot si apoi o desfac si ti-o aduc si ti-o monteaza la domiciliu. Mi s-a parut fff mare insa... Dimensiunile sunt cele din comanda dar odata facuta pare f mare. paturile oricum sunt mari ca sunt 90 pe 190. Ca sa nu le mai schimbam ulterior. Gata deci luni terminam de aranjat dormitorul.

bebelina mica din burtica e ffff activa. parca e mai activa decat primul copil. asa imi plimba burta in toate partile si asa se supara pe mine noaptea cand o trezesc sa merg la baie.... Cam 1/2 de ora se agita dupa si se misca fff mult de nu pot adormi imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Anda, felicitari pentru baietelul de nota 10! Sa dea D-zeu sa fie sanatos, fericit si norocos, in viata.
Fetelor, am deschis un subiect legat de anestezia pt cezariana. Va rog, daca aveti un raspuns concret, sa imi raspundeti si mie acolo...
Sunt disperata ca nu stiu ce trusa de anestezie sa iau, si tin neaparat ca luni-marti sa o cumpar. Nu se stie niciodata cand vrea bb sa vina, iar trusa este un lucru foarte important (sau poate cel mai important), si vrem sa o cumparam. V-am mai intrebat eu aici, daca v-ati luat si de care, tocmai in ideea ca exista pe piata aceste 2 farmacii care o au, si diferenta de pret este exorbitanta.
Va pup, si va urez o noapte calma, cu un somn linistit, si maine, o zi frumoasa, ca doar e sarbatoare.

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

BUN VENIT ALEXANDRU
Anda sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii

Na, vedeti fetelor care sunteti stresate ca si la 34 de saptamani bebeii se nasc ok si fara probleme.

N-am mai avut vreme de net ca ieri am fost pe drumuri toata ziua, dimineata cu treburi apoi l-am dus pe Matia la dentist, apoi cu Daria in cautare de rochite si fustite de domnisoara. Seara am iesit cu fetele din Arad asa ca abia la 12 noaptea m-am potolit.

Azi au avut Daria si Alex concert, a durat destul de mult ca a fost festival international si de dimineata am ajuns abia la 16 acasa. Bineanteles ca am bagat un lat ca am fost franta.

Miris nu te pot ajuta cu trusa pentru anestezie. Doctorul nu-ti spune ce sa iei ?

Tzuna ma bucur ca termini cu amenajarile, sper sa-ti placa mobila cand o sa o vezi aranjata in camera.Multa sanatate piticei tale.

Andreealydia, multa sanatate Emei . Si eu zic ca poti fiolosi linistita termometrul in axila.

Valentina , e pentru prima data cand aud de existenta vreunei legaturi intre pozitia bebeului si malfiormatii. Stai linistita ca n-are copilul nimic, doar ca nu vrea sa fie ca toata lumea. ce?

Marina eu zic sa mergi linistita in calatorie de pasti. Nu se va intampla nimic.

O zi furmoasa de Florii va doresc.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Fetelor, multumesc mult de urari!
Bebe Alexandru e o minune,nu ne saturam sa-l privim si parca efectiv suntem alti oameni decat cei care eram saptamana trecuta, viata noastra a capatat sensuri noi.
Intreba cineva cum de mi s-au rupt membranele, pur si simplu nu stiu de ce pentru ca nu am facut nici un efort, am stat mai mult in pat, nu am avut nici macar contractii care sa prevesteasca chestia asta, pur si simplu stateam in pat si dintr o data am simtit o balta sub mine, am fugut repede la baie si apa curgea siroaie pe picioare. Mi-am dat seama ca era momentul sa plec urgent la clinica

Va pup!

33+ cu

Mergi la inceput