Mai-Iunie2011-BV anda15, Somleac! (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Tzuna sa aveti noroc la mobila si s-o stapaniti santosi.Ma bucur ca esti multumita de rezultat.Pune si niste poze sa vedem si noi(eu una sunt super curioasa sa vad camere de copilasi )

POZE IRIS
mami Iulia33+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ma primiti si pe mine in clubul paranoia?
eu acum sunt racita varza si ma tem si sa tusesc. am senzatia ca o sa imi crape ceva si ma apuca mai devreme

--------------------------------------------
Marina34+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna fetelor!
xerxe, felicitari ptr panseluta!!!! eu zic sa stai linistita si sa te bucuri de ea, poate esti una dintre norocoase si ai un copilas foarte cuminte. daca nu era bine, sigur nu iti dadea drumul acasa. iar in legatura cu laptele, eu zic daca poti sa iti cumperi o pompa manuala si sa te mulgi, ca e mai bine. vezi ca pe okazii gasesti pompe la preturi mai bune. sa ne spui si noua cum o cheama pe printesa. te imbratisez cu drag
somleac, mai poti? opreste-te macar un pic sa nasti de-abia astept sa iti facem galerie ptr bebe nr 5. sa iti dea Dumnezeu sanatate si o nastere usoara
tzuna, felicitari ptr dormitor! vrem poze si noi, te rugam
cred ca in perioada asta, toate devenim paranoice, si ne iau emotiile. trebuie sa ne rugam ca o sa fie totul bine
va pup pe toate, burtici

34+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

BINE AI VENIT DARIA

Xerxe sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati cu totii de ea. Imi pare rau ca ai avut asa emotii, dar ai incredere in micuta ta. Nu sunt ei chiar asa de slabi si neajutorati cum credem noi. Iar faptul ca e linistita pune-o pe faptul ca e ocupata sa recupereze. Fa-ti rost de o pompa de la Avent sau de la medea si hraneste-o cu laptele tau, pentru ca cu el ii va merge cel mai bine. Cand am scris dimineata mesajul chiar am vrut sa intreb de tine, dar a trebuit sa inchid rapid ca eram la lucru.

N-a acum intreb de Roxib. Da-ne o veste sa vedem si noi cum stai.

Cu mine ce aveti fetelor de ma tot trimiteti la nascut. In primul rand eu n-am decat 38 de saptamani si pe toti i-am nascut la 41, inclusiv Daria care e fata, in al doilea rand nu am vreme tocmai pentru ca este saptamana luminata si daca dispar acum din cadru n-o sa aiba ai mei un paste prea agreabil, in al treilea rand n-am nici un chef sa nasc pentru ca mi-e o frica de mor.

Fetelor cu paranoia , pai tocmai exemplele astea de copii nascuti inainte de termen dar sanatosi ar trebui sa va dea sperante si sa va mai alunge din griji. Ori voi le interpretati tocmai pe dos.

Tzuna sa folositi sanatoase mobila.

Luiza sa vii cu vesti bune de la doctor.

Miris mie mi se pare ca ai luat cea mai inteleapta decizie cu privire la trusa de anestezie.

Omu meu se uita la TV la ceva emisiune care prezice sfarsitul lumii in toamna asta. Pai atunci ma duc sa-mi tai venele direct ce rost mai are sa ma chinui si cu nascutul.

Na totusi m-am hotarat , nu-mi tai venele ma duc si eu la control.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Omu meu linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Somleac,I love u, mah!
Zapacita haioasa si iubitoare!

Xerxe, sa-ti traiasca printesea si sa fie sanatoasa!

Astazi am fost, am semnat contractul pentru celule stem,am luat kit-ul si am vorbit cu anestezistul si neonatoloaga.
Toate bune si frumoase.Ma gandesc cu mare dragoste la contractiile alea "viabile".Miam!

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Am revenit de la medic cu vesti bune...Matei se dezvolta normal , are 1850 de grame, este in parametrii normali,placenta este grad I, colul inchis de 32 mm... mai ma duc pe 21 mai la medic, ca doamna doctor este plecata de pe 9 pana pe 20 mai in germania la un congres...sper sa nu apara nimic in timpul asta....mi-a spus ca cezariana o sa mi-o faca in perioada 7-10 iunie cat mai aproape de termen, asta daca nu intervine ceva inainte de termen.....Lumy ma duc la endocrinolog in fiecare luna, imi fac analizele si ma duc la consulatie, totul este bine, multumesc lui Dumnezeu.....multumesc si tie de intrebare...va pup pe toate.

32+ cu Matei

AMR 7 saptamani pana la marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

iulia, sa ne spui cum sunt rochitele de la 7 art. Nu prea imi dau seama cat de lungi sunt, cred ca o sa ii sun sa ii intreb, tare vreau sa comand doua la care mi-a ramas gandul.

Tocmai am desfacut coletul si rochitele sunt superbe,materialul de calitate,sunt cusute frumos...deci isi merita banii.Eu am comandat modelul www.7art.ro/ro/Rochii/Rochii-pentru-fete/Rochie-fete-cu-imprimeu-floral-model-1035/" target="_blank">asta marimea 4 ani si lungimea totala e de 64 cm.Ca si croi e undeva intre genunchi si glezne.
Pt bebelina am comandat-o pe www.7art.ro/ro/Rochii/Rochii-baby/Rochita-fete-cu-imprimeu-floral-model-1011B/" target="_blank">asta marimea 0-3 luni si e ok,am comparat-o cu alta rochita 0-3 luni si e aceeasi marime.
Ce m-a bucurat cel mai tare e ca,desi in poze,rochitele nu par aceeasi nuanta,in realitate sunt identice ca material.De-abia astept sa le vad pe surioare imbracate cu ele in ziua Botezului

POZE IRIS
mami Iulia33+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Bravo, Luiza! Ma bucur ca sunt toate bune!!!!

Iulia, sunt splendide rochitele!!! Sa le poarte sanatoase! Am rasfoit putin modelele...am ramas muta ce frumoase sunt!Tare mi-e gandul la o fetita dulce...chiar daca mi-am dorit baiat! Acum ca vad hainutele, m-apuca nostalgia!

37+

Mergi la inceput

Am nascut

Mergi la inceput