Mai-Iunie2011-BV anda15, Somleac! (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ANDA- felicitari! Sa-ti traiasca puiul mic. Ma bucur mult ca bebele tau e atat de bine chiar dc a fost mai grabit. Apropo de asta... de ce crezi ca ti s-a rupt apa atat de devreme? Intreb si eu ca am avea planuri de plecat la drum lung acum de Paste (350 km) si dr mi-a spus ca nu-mi interzice sa plec dar ca sunt si riscuri mari la asa drum in 34 saptamani cu copilul intors si coborat si eu fiind la a doua sarcina.

Eu am pictat ieri camera fetelor. Le-am facut floricele mov cu roz. Sunt f incantata de rezultat. Nu ca as fi eu o artista dar le-am facut cu mare drag pentru ele. Luni ne vine si mobila deci saptamana care vine terminam si noi cu amenajatul macar asa in mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

BRAVO ANDA!
Felicitari pentru flacaul de nota 10!

Bine ai venit in lumea noastra, Alexandru!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Felicitari, Anda!!!
Sa va aduca numai bucurii micutzul Alex!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Ce emotii ma trec cand aud astfel de vesti! Pe bune , imi dau lacrimile si ma trec fiori reci pe sira spinarii, parca am nascut eu!
Felicitari mamicooo si multa sanatate amandorura ! Pupici multi la bebe mic si refacere rapida tie!

...asteptand o minune in viata mea!

Daria-Maria
AMR 3w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Wow, felicitari Anda! Sa creasca mare si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Anda, sa va traiasca si sa fie sanatos!

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Anda, felicitari! sa va traiasca bebe Alex!

Somelac, vad ca tu ai mai ramas pe lista de aprilie

Raresionut, merci pt detalii. am notat. sper si eu sa nu fie nevoie sa ajung la maternitate. nu voi sta mult la bacau. cel mai probabil de sambata pana luni... Chem smurdul cu elicopterul in caz de ceva cred :)))

--------------------------------------------
Marina33+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna dimineata burtici
au inceput sa apara fluturasii la noi in odisee uuuuuuuuuuuuuraaaaaaa
felicitari anda si sa fiti sanatosi si mult noroc in viata celui mic

30cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna diminetaza.
ANDA felicitari pentru bujorel, sa va traiasca si sa fie sanatos....si pe mine ma apuca asa emotii cand vad ca incep sa apara bebelusii de la aceasta odisee...sper ca al meu sa nu fie asa de grabit si sa stea la caldurica cat mai apropae de termenul stabilit...eu inca mai am rabdare.
Astazi la noi a iesit soarele...in sfarsit...eu ma duc la salon sa imi fac unghiile si sa ma pensez.....
Va pupacesc pe toate si va doresc un wekeend minunat.

32+ cu Matei

AMR 7 saptamani pana la marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Ce veste minunata! Felicitari Anda pt baietelul tau de nota 10, puternic si sanatos! Alexandru sa cresti mare si sa-i bucuri pe parintii tai!

31+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput