Mai-Iunie2011-BV anda15, Somleac! (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Azi implinim 35 de saptamani.In sfarsiiiit. Si ce bine ca e vineri si vine weekend-ul sa stau si eu mai mult cu sotul meu ca m-am saturat sa stau singurica pana vine el. Oricum azi am o stare mult mai buna, decat in ultimele zile cand am bocit din orice.

Vreau sa va intreb de unde cumpar tampoane pt sani, din farmacie?

35+ Grig-Iustin
bebe Grig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

amidala, tampoane de san gasesti peste tot si in farmacii si in supermarketuri la raionul de cosmetice pt ingrijit bebelusii.

Valentina, nu mai cauta motive de ingrijorare. sigur e bine bebe! cat despre actobatii cand scapi ceva si trebuie sa te apleci cine crezi ca stie cel mai bine cum este?eu...si probabil fetele care mai au copii mici. mereu strang lucruri de pe jos. unele le apuc cu degetele de la picior sa vezi de indemanare am deja :))))

am fost si eu la medic, nu stiu daca am mai apucat sa scriu despre asta. cica am fost idioata ca nu m-am dus la spital atunci cand aveam durerile alea nasoale. sigur erau contractii care nu prea isi au locul acum... deci daca mai am sa fug repede. mai am de stat cuminte cam 2 saptaman ica sa treaca perioada critica si dupa aia daca se intampla mai devreme nu mai este o problema....

Fetelor care sunteti din BACAU. help me. eu ma aventurez la socri acum de pasti si ma intereseaza unde as putea sa merg acolo in caz de o urgenta ceva? exista un spital particular care sa aiba si camera de garda? stiti vre unii care sa lucreze cu medlife?

--------------------------------------------
Marina33+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna, buna...

Nici noi nu am avut o noapte foarte buna, ocazie cu care am dormit putin mai mult spre pranz, insa de azi e vacanta la prescolari, iar cum la Rares se face dezinsectie, a ramas acasa, asa ca nu m-am odihnit deloc.

Valentina, eu nu cred si nici nu este demonstrat undeva legatura intre posibilele malformatii si pozitia fatului.Stiu, ca uneori ne facem ganduri sumbre, dar trebuie sa fim optimiste de dragul bebelusilor si sa ne rugam la Dumnezeu sa fie sanatosi.

Marina, ce pot sa iti spun in legatura cu clinicile private care asigura consultatii in caz de urgenta sunt 2 , si nu garantez ca au camera de garda si duminica ( oricum sunt clinici mai micute care asigura si nasterea in regim cezariana si au adresabilitate mai larga decat un simplu cabinet de specialitate); este vorba de clinica Palade si clinica Eldimed ( aici merg si eu, iar nr de telefon este 0234545464). Din discutiile cu dr meu , in prima zi si a doua zi de Paste nu vor lucra, deci, probabil in caz de necesitate maxima te poti adresa doar la Maternitate ( eu iti tin pumnii sa nu fie nevoie).
Daca o sa mai ai nevoie de informatii poti sa imi lasi PM.

Revin mai pe seara, acum sunt putin cam adormita. Pupici tuturor.

36+ si Rares (26.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

buna fetelor!
am fost si noi la medic azi,am stat o gramada era zapaceala ca au fost obligati sa primeasca sp. Buftea si Peris ,va dati seama ce aglomeratie,
in fine,bubu e bine are aproape 1600 gr,mi-a facut si velocimetria,placenta e destul de OK,fara calcfieri...si s-a intors cu capul in jos...

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkoll spune:

buna fetele..sunt rupta de oboseala..si mai am si o programare la tuns..nu am nici un chef..da na daca am promis trebuie sa merg..de vreo sapu dorm groznic si uneori deloc..mai mult ziua (ba dureri infernale de masea , ba puiutul sta in pozitii ciudate si tot asa ).
-VALE -eu zic sa stai linistia, pe toate ne cuprinde oarecum paranoia avand in vedere ca se apropie momentul mult asteptat. Cat despre pozitia lu bebe, al meu cred ca ar fi vrut sa " iasa" de la 20 sapt (pe atunci la ecograf era cu capul in jos direct spre iesire incat a facut-o pe Dr. sa creada ca am colul deschis si probabil deaia sta asa...alarma falsa ) si ghiciti ce acum tot cu capul in jos e si cateodata se impinge asa tare de am impresia ca acum ii iese capul :D.
O zi faina si sa aveti grija de voi!

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

somleac multumesc de intrebare
ma simt foarte obosita si tracasata ma ocup de mai multe chestii (mentionez ca este vorba de un proiect ce implica munca de voluntar) si nu mai rezist, vin foarte multe persoane mai in varsta si nu mai am rabdare sincer. aceste persoane au timp si stau toata ziua pe capul meu
nu mai rezist.
asta este cred ca dupa paste nu mai vin la munca
va pup aveti grija

30cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Salutare, burtici

Am intrat sa va anunt ca am nascut luni 11 aprilie la 34 saptamani fara 2 zile un baietel frumos foc de 2.7kg si 47 cm. Duminica noaptea mi s-a rupt apa, am ajuns la clinica, iar luni seara mi-au facut cezariana(a trebuit sa asteptam sa mai treaca din efectul anticoagulantului facut duminica seara). Bebe este foarte bine, nu a avut nevoie de incubator, a respirat singur din prima clipa si a avut scor APGAR 10, doar a fost foarte grabit sa iasa in lume.
Astazi ne-am externat si acum suntem acasa, papam lapte de la tzitzi, dar mai mult din biberon ca nu prea avem forta sa tragem din tzitzi, pana vine laptele mai puternic.
Tati a vandalizat magazinele de bebei din Timisoara astfel incat cand am ajuns acasa era cumparat absolut totul(noi nu aveam luat decat caruciorul)
Va rog sa ma treceti pe lista cu mamici, bebe Alexandru se numeste puiul meu.

V-am pupat si nastere usoara tuturor!!!

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

bine ai venit pe lume bujorelule alexandru! sa fii sanatos si sa cresti mare!!!!!! felicitari, anda, ne bucuram mult ptr voi. si chiar daca a venit mai repede, bine ca e sanatos. te pup dulce si te mai asteptam sa ne mai povestesti cum a fost nasterea si cum te simti dupa cezariana

34+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Felicitari Anda! Sa va traiasca puiutul, sa va bucurati de el si sa fie sanatos!

Bine ai venit Alexandru!!!!

36+ si Rares (26.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Bine ai venit pe lume Alexandru!!!!!! Felicitari mamica Anda!

35+ Grig-Iustin
bebe Grig

Mergi la inceput