Bucurii de sept-oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Sal'tare!

Roxana, recuperare rapida lui Victoras si voua multa rabdare si putere ca sa treceti mai usor peste aceasta perioada. Dragul de el... il cred sa fie nervos... Cu siguranta procesul refacerii e oarecum dureros (totusi a suferit o operatie, a implicat o taietura...)... plus ca, ma gandesc, si faptul ca e nevoit sa manance cate putin si numai lichide il irita, il oboseste... E un micut care nu poate sa constientizeze ce i se intampla... de ce il doare, de ce mananca doar supa etc...

Cat despre vecin... ... offff... am si eu astfel de specimen in bloc... doar ca, slava Domnului, sta cu vreo cinci etaje mai sus... asa ca nu are de ca se se lege de "gurita" fii-mii...

In schimb, o data, cand am intrat in scara blocului si l-am vazut abia tinandu-se pe picioare langa lift, m-am oprit la cutia postala... facandu-mi de treaba... Ei... betivanul a observat miscarea mea si s-a ofuscat incepand sa ma injure (urat de tot...mama etc...) si, clatinandu-se ca vai de el, a sarit sa ma dea afara din scara blocului. Naucita si cu nervii explodati,i-am spus si eu vreo doua (deh... moldoveanca autentica...)...dar... intre timp a aparut sotul meu si l-a calmat, oarecum, pe individ, bagandu-l fortat in lift... noi, dealtfel, "apeland" la scari...

Citat:
nu vreau sa-i dau astfel de explicatii... nici nu m-am gandit sa-i dau detalii despre viata noastra, caci nu il suport fiind betiv si bataus, de aceea i-am si spus ca viseaza urat fii-miu, am zis ca ma lasa in pace...

Sincer?! Si eu as fi procedat la fel ca si tine... Nu as fi spus nimic... Si daca ar fi insistat... s-ar fi ales si cu o "mustrare" ,ca alta data sa nu mai fie atat de curios...

Cu,,, cata usurinta a putut sa acuze ca suna la protectia copilului!!! Incredibil... ce idei le pot trece in capul ala imbibat de alcool... Ok... sunt sigura ca daca il intrebai ce atributii are aceasta insitutie...nu ar fi stiut sa raspunda... dar vorba ta.... daca se vorbeste la televizor de acest lucru... hai sa ciripeasca si papagalul... Ioi... ca m-am enervat...

Zen...sunt zen...

Felicitari micutei rolleritze! Ma bucur ca se simte mai bine!

Gata...Am fugit, vorba Lilinei, sub paturica...

O seara placuta!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, mamici!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Roxana01, recuperare rapida lui Victor!

Mie mi-e somn. N-am chef de nimic. Azi e a doua doza de moldamin si n-am chef de nimic, mai ales ca ma gandesc cat ma doare.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Gety- succes in continuare si sa te doara cat mai putin - am auzit ca este foarte dureros.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crisnemes

Gety- succes in continuare si sa te doara cat mai putin - am auzit ca este foarte dureros.

Este, cel putin acela de aseara a durut mai mult decat precedentul. Mi-au dat lacrimile instantaneu!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Ieri dupa amiaza am avut probleme cu Maria. Mama i-a luat temperatura si cand sa aflu daca a facut febra, s-a descarcat telefonul ei. Plus ca nu avea nici un supozitor in casa.

Am plecat de la servici, am cumparat supozitoare, cand am ajuns acasa, Maria fusese afara si o temperatura de 37,8. I-am pus supozitor cu paracetamol si la...

Azi dimineata iar rosioara in obrazi dar numai 37,2.

Speram ca am trecut in viteza pe langa o raceala.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare,

of Gety, multa sanatate

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Salut, Lilina!

Ce faci? Eu ma documentez pentru ce-o sa gatesc maine. Azi sper sa termin de facut curat in balcon, ce mi-a ramas de ieri si maine sa gatesc.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Gety - multa sanatate!

Noi aseara intr-un final am ajuns la observatorul astronomic iar copii au fost foarte incantati. Pentru ca nu era suficient de intuneric afara si pentru ca au fost multi copii si parinti nu am reusit sa vedem chiar tot ce ne-am propus. Am vazut in schimb planeta Saturn in totata frumusetea ei cu satelitul sau Titan, steaua Sirius care este cea mai stralucitoare stea care se vede de la noi si am mai vazut un satelit in miscare.

Vin ieri acasa de la servici- copii fiind cu bunicii si cum ei se inteleg ca Tom si Jerry va dati seama ce m-a asteptat cand am ajuns acasa. Dragos a tacut malc dar Victor in gura mare - Mamaaa Dragos a dat inapoi!(asta ca sa nu se lase el mai prejos si sa fie si paracios)!

Nu stiu daca mai apuc sa intru pe net pentru ca maine este zi libera si de acasa nu o sa prea am vreme va urez sa aveti SARBATORI FERICITE si LINISTITE! Lumina invierii sa va aduca pace si bucurii.

Mergi la inceput