Bucurii de sept-oct 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
lilina spune:
hellau
LA MULTI ANI tuturor florilor
suntem un pic mai bine, dpdv sanatate,
pup
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
GETY spune:
Buna dimineata!
Vine cineva la ?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
lilina spune:
eu vin, vreau o cafea suuper fierbinte ca ma doare gatul si in capul pieptului, cred ca mi-a coborat raceala
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Vin si eu la cafea cu mare placere.
Vreau sa va spun ca din cauza vremii nefavorabile nu am ajuns aseara la observatorul astronomic. Vedem deseara daca tine vremea cu noi.
De sambata il avem din nou pe Fane . Copii au fost tare bucurosi sa-l revada, se pare ca a fost la gagici , acum e consemnat la domiciliu in cusca.
Pentru ca Fane a fost plecat si am crezut ca nu o sa-l mai vedem ieri ne-a adus cineva un pui de catelus, nu de rasa dar unul tare frumos. Victor l-a tinut in brate toata ziua, bietul catel nu a dormit deloc toata ziua iar la un moment s-a dus la Fane ca a simtit si el nevoia de "mamica" si sa respire - moment in care Victor a inceput sa planga si era tare suparat ca, catelusul nu-l iubeste si ca nu mai vrea la el si nu mai are nevoie de el sa-l ingrijeasca.
O zi minunata.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
GETY spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Crisnemes pe Fane . Copii au fost tare bucurosi sa-l revada, se pare ca a fost la gagici , acum e consemnat la domiciliu in cusca. Si in ce stare a venit?
Multumim! Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006) |
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Lilina, multa sanatate!
Eu am avut de 2 ori probleme de genul asta, de curand si te inteleg...
Cris, la noi s-a facut vreme foarte frumoasa!
Asa creste Maria Diana
Roxana01 spune:
buna fetelor...
am citit pe sarite, m-a amuzat povestirea ioanei, ai un har la povestit! cat despre intamplarea cu euro, nu am mai facut nimic... dupa paste vreau sa-mi fac timp sa ma duc la politie sa vad ce se intampla cu "dosarul meu". cum sunt absolut nevinovata, eu totusi sper sa-mi iau banii inapoi, caci asa mi s-a promis, sa mi-i dea inapoi daca sunt adevarati. ca erau 100 euro ai mei...
nu am mai intrat de vreo saptamana, cai am avut alte patanii in viata noastra... miercurea trecuta l-am operat pe victoras de amigdale si polipi. initial am zis ca doar ii inactiveaza amigdalele cu laserul si ii scoate polipii, dar cand a iesit din operatie mi-a spus drita ca i le-a scos de tot, caci oricat a incercat sa i le "prajeasca", erau foarte mari si nu facea nimic astfel incat decat s-o injur peste 1 an ca va trebui operat din nou i le-a scos... nimic de spus, eu nu-s innebunita dupa amigdale, numai probleme am avut si cu daria cand le-a avut si la noi in familie nimeni nu le mai are... numai ca victor inca nu mananca decat fffff putin, numai creme / zeama, a slabit si este ffffff nervos, urla mai tot timpul si foarte mult noaptea. ne termina, nu stim cum sa-l potolim, ca nimic nu-l multumeste. am fost la control cu el, nu are nimic, se vindeca, dar este traumatizat si nu stiu ce sa ma fac cu el. Nasa lui este psiholog si abia astept sa ne vedem sa-mi bage o sedinta de consiliere, ca ma simt depasita... mi-e mila de el si de noi, caci nu mai suntem oameni de o saptamana. o trezeste si pe saracuta daria, nici ea nu poate dormi bine din cauza urletelor lui...
si, ca sa fie totul in ton cu tot ce mi se intampla paranormal in ultimul timp, zilele trecute ma opreste vecinul de deasupra pe holul blocului. precizez: vecinul care este mai mult beat decat treaz si care-si altoieste din cand in cand nevasta, ca deh, asa se poarta la romani... buuun, revin: incepe vecinul: "doamna, da de ce plange copilul ala toata noaptea?" ... eu: " mai viseaza si el urat, mai are si el durerile lui" el: "pai nu-l mai lasati doamna sa planga toata noaptea, nu-i normal asa"... eu, deja nervoasa: "lasati-ma ca stiu eu mai bine sa-l cresc copilul, va rog nu-mi dati lectii de crescut copii, stiu si singura ce nevoi are copilul meu" el, intr-o nesimtire maxima: "daca-l mai aud urland noaptea voi chema protectia copilului ca nu aveti grija de copil!" bai, am intrat intr-o zona crespusculara!!!! nu mai pot!!!!! chiar toti in jurul meu sunt nebuni??????????? ... un betiv care-si bate nevasta este deranjat ca plange copilul meu noaptea, caci a fost operat si il doare si tampitu' se gandeste sa ma reclame la protectia copilului ca imi maltratez copilul!!!!!!!! cati idioti pot fi pe lumea asta???????????? veti spune sa vorbesc cu el sa-i spun ca a fost operat copilul... nu vreau sa-i dau astfel de explicatii... nici nu m-am gandit sa-i dau detalii despre viata noastra, caci nu il suport fiind betiv si bataus, de aceea i-am si spus ca viseaza urat fii-miu, am zis ca ma lasa in pace...
mai am 3 saptamani si plec din blocul asta, asa ca sper sa nu mai am de-a face niciodata cu oameni de "calitatea" astuia...
este o adevarata isterie, banuiesc ca este alimentata si de toata mediatizarea asta a columbenilor... ca prea i-o da nebunul ala de irinel cu ce mult a batut-o monica pe irina si cat a infometat-o si cat de rahitica este irina, astfel incat orice betiv este acum expert in cresterea copiilor...
Daria se duce la kineto in fiecare zi si, slava Domnului, nu mai schioapata dimineata! este o dulce, merge foarte bine pe role (din pacate vremea asta a fost urata si nu prea a iesit afara) si e un copil foarte fericit. un descelerat ca irinel columbeanu ar spune ca o infometez, caci are o pofta de mancare incredibila si eu o temperez, nu-i permit sa manace cat ar dori ea. Mie mi se pare ca asta este o dovada de dragoste, sa nu-ti lasi copilul sa devina obez sau sa nu-i permiti sa manance dulciuri care-i fac rau in cantitati mari, dar se pare ca nu asta-i parerea majoritatii...
hai ca am scris un roman... ma scuzati, mai rar dar muuuuuult scriu...
ma intorc la treaba
Crisnemes spune:
Gety - pot spune ca Fane e destul de pleostit nici pofta de mancare nu prea are!
Si la noi a iesit soarele dar ieri seara a fost destul de frig vreo 2 grade.
Lilina - multa sanatate.
Roxana - sunt alaturi de tine. Sper ca Victor sa-si revina - eu cred ca e traumatizant, mai ales ca anul asta a mai avut o interventie. Cat despre vecinul vostru - ma bucur si ii multumesc lui D-zeu in fiecare zi care trece ca am avut norocul sa ma mut de la bloc.
Si la tara sunt persoane care sunt asemenea vecinului tau - dar eu sunt departe de ei, deocamdata ii am vecini pe socrii si cumnatul meu. Ei ma mai aud cand urluuuuu- sper sa nu ii afecteze "sindromul" si sa ma reclame la protectia copilului
Rox- un pupic dulce Dariei. Daca e la fel de ambitioasa ca si Victor al meu cu siguranta va face fata....
Gety - ai terminat curatenia? Eu acum fug....
Crisnemes spune:
Am uitat sa va spun ca prietenul lui Dragos de la gradi are scarlatina. Azi i-am facut lui Dragos exudatul si asteptam - sper sa nu fi luat si el chiar in prag de sarbatori. Astept cu nerabdare rezultatul...
lilina spune:
sa traiasca Fane
Rox, ce sa-ti mai spun, cred ca sunt ceva energii negative in blocul ala !!! mai bine il reclami tu la politie cu prima ocazie cand bate nevasta, pe motiv ca ai tai copii aud si sunt terifiati !!!
sanatate lui Victoras cel operat, sigur e traumatizat de la operatie, offffff d-aia nici eu nu ma grabesc cu Vlad, stiu ca ar face f urat, bine, Vlad nu a avut amigdale inflamate, doar cu mucii ne lupta
multumesc pt.urarile de sanatate, abia astept sa ajung acasa sa ma arunc sub paturica
pup si numai bine