Bucurii de sept-oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Cris, vreaaaau si eu la observatorul astronomic, Vlad cred ca ar fi incantat.

Gety, eu am facut curatenia pe bucati (ieri Vlad m-a ajutat sa dau cu aspiratorul si mopul, n-am scapat de el) si nu am cum sa imi iau liber, am stat destul acasa cand a fost Vlad bolnav de varicela,
vineri mi-am luat liber fortat, ca nu am incotro, bunicele gatesc si nu vor sa stea cu el , asa ca pregatirile le voi face maine, dar vor fi pur simbolice pt ca de obicei, mama si soacra ne dau atat de multe, incat nu mai are rost sa mai gatesc si eu si oricum nu am timp.
astept pasca, cozonac si drob, ca o ciorba, oua rosii si aperitive fac eu, atat, nu exagerez, ca si asa sunt 'always on diet' am reusit sa mai dai jos 2 kg, mai am un pic si ajung ok, dar mi-e teama ca in weekendul asta le voi pune la loc :(
oricum, tot infometarea si reducerea drastica a cantitatilor e cea mai eficienta metoda

Nu stiu daca voi reusi sa mai intru pe internet zilele astea, asa ca va urez PASTE FERICIT cu sanatate si intelegere.

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Atunci inseamna ca o sa fiu mai mult singura pe aici?

Lilina, eu imi fac singura, dar nu prea mult. E ideal asa, sa-ti faca bunicile, dar aici depinde de bunici. Punct si de la capat.

Cris, e bine ca aveti asa ceva in oras. Orasul nostru are Gradina botanica, dar n-avem gradina zoologica, de Observator astronomic nici nu vine vorba. Nu ducem lipsa de mall-uri, dar de ajutor in petrecerea timpului liber....

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Sa aveti un Paste frumos,luminos si imbelsugat, cu bucurie si lumina in suflet si in casele voastre! Distractie placuta tuturor! Pup cu drag toate Bucuriile!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006 si DENIS GABRIEL - 5 august 2010

RARES

DENIS

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Hristos a Inviat!
Va doresc tuturor Sarbatori cu bine, sanatate, fericire!

Scuuuuze, nu am timp de net...
Revin in forta!
Va tzuc!

Mergi la inceput

Adevarat a inviat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Adevarat a inviat!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Hristos a inviat!

Ce mai faceti?

Princess, ce ochi frumosi albastri are Denis!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Acum am vazut si celelalte poze. Imi place ce bine ai iesit in poze!
Mai ales in cele de la cununie... mi-au placut enorm!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Ce faceti mamici?

Va uitati la nunta regala?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

salut

da Gety, ne-am uitat de la birou pe net
sa fie intr-un ceas bun

Mergi la inceput