Bucurii de sept-oct 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
tanima_i2002 spune:
salutare!
Acum termin si eu treaba si fug acasa sa vad ce fuse si cu nunta asta! Chiar am cautat ceva pe net ca nu mai aveam rabdare. Emotionant moment, parca ma apuca plansul, nu stiu de ce. cred ca sunt intr-o perioada tare sensibiloasa.
Taman am aflat ca o colega maritata acum 6 luni divorteaza, eu nu stau prea roz....Columbenii, zavoranii, borcea...Anul asta chiar este anul divorturilor?
Pupici!
GETY spune:
Buna seara, mamici!
Tanima, lasa divorturile celor 3 cupluri! Nu pierde nimeni din asta. Cel putin, material, n-au nici o problema!
Lilina, si la noi a fost zi de "watching TV" vineri.
Iata ca ne-am procopsit si noi cu varsat de vant. Joi au erupt primele bubite. Sincera sa fiu, nu mi-am dat seama ca ar fi varsat de vant, am crezut ca e vreun balaur si le-am uns cu Fucidin. Avea la fund si deasupra buzei numai. Vineri a fost la gradi...
Nu prea face febra acum, nici de scarpinat nu se scarpina, o dam preventiv cu pasta mentolata.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Vine cineva la ? Ca tot e zi de stat in casa...
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
lilina spune:
neatza
gety, wow, multa sanatate si rabdare
tanima, te inteleg perfect :((
noi am fost in weekend in Herastrau, nu prea mi-a placut, multa aglomeratie, prea multa pt.starea in care sunt ...
sa aveti o zi frumoasa
pup dulce
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
GETY spune:
Buna dimineata!
Lilina, eu ce sa mai zic ca am stat in casa?
Cred ca preferam aglomeratia.
Mie nici nu-mi prea place sa stau in casa.
Cred ca o sa ma sui pe pereti zilele astea, la propriu...
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Acum de la gradinita nu m-a anuntat nimeni ca Maria ar avea niste bubite dubioase. Eu stiu cu cati copii a intrat in contact Maria si i-a imbolnavit?
Asa creste Maria Diana
lilina spune:
Gety, da, e crunt sa stai in casa pe vreme frumoasa dar nu aveti incotro rabdare multa iti doresc
Noi am fost ieri si la cinema cu VLAD, am vazut RIO, 3D, Vlad a fost incantat, a fost primul lui film la cinema si s-a comportat ok, mult peste asteptari.... credeam ca o sa iesim repede din sala dar n-a fost asa In alta ordine de idei, nu ma declar fan filme 3D, in primele minute chiar am avut ameteli, apoi m-am obisnuit
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
Crisnemes spune:
Gety- imi pare tare rau de Maria pentru ca sufera dar e mai bine ca scapa de boala asta urata. Vin la tine in vizita ca Victor inca nu a facut varicela.
Mi-e o groaza pentru acel moment - ca doar il gadila o cojita de bubita de la ocazatura cu bicicleta si face un scandal....
Cred ca nu-ti place sa stai in caza e groaznic mai ales cand e vreme buna.
Lilina - eu n-am ajuns la RIO si mi-as dori sa ajungem pentru ca am vazut reclama si copii abia asteapta.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Roxana01 spune:
buna, fetelor, Hristos a inviat!
intru in mare , mare fuga sa va salut. acasa am desfiintat computerul, este deja in cutia lui. de fapt tot weekendul am muncit la impachetat. avem vreo 20 cutii si cam atatea pungi mari de pubela imprastiate prin casa si parca n-am stras nimic! mai sunt atatea de strans! si nu este timp deloc!!!!!
sunt cu zeci de proiecte pe cap: amenajarea apartamentului unde ne mutam, impachetarea din apartamentul de unde plecam, inscrierea lui victor la gradi, incerc sa gasesc undeva sa faca inot amandoi, sa fac bagaj separat pt perioada cand stam la socrii...
sa va mai spun ca am condus o duba cat un microbuz, singura? caci sotul era la serviciu si, pentru a nu intarzia lucrarile la apartament, a trebuit sa ma duc la hornbach si sa cumpar gresie, faianta, parchet, plinte, vopsea... cantareau spre tona... se uitau toti la hornbach crucis la mine in final nenea care ma ajuta m-a intrebat de la obraz : "dar sotul ce face?" ... sotul... face bani! ce sa fac, are sotul meu un sef care-i monitorizeaza si cat stau la wc, cat ies la tigara, au cartele cu intrat/ iesit... e un comunist dictator tampit seful ala... dar cum ne bagaram in mutari trebuie sa facem frumos la el...
si inca ceva: cu muncitorii: una le spui sa faca, alta fac ei... in fiecare zi facem si desfacem la apartament, caci una spunem si alta se intelege...
cam cu asta imi ocup eu timpul. in sambata dinaintea Pastelui eram cu daria prin budimex. din nou, peripetii, caci am fost inainte la gomoiu, unde, din cauza ca nu au garda la orl, ne-au trimis la budimex; la budimex am mers direct la orl, caci o durea rau urechea si aia de la gomoiu ne spusesera sa mergem la orl; numai ca la orl ne-a spus sa mergem in urgenta, ca acolo ii face fisa; ok, merg in urgenta, astept la ghiseu o gramada, fac fisa si o cer sa merg la orl: ups, stai asa ca nu-i asa! nuuuuuu, trebuie sa astept acolo, s-o vada un medic de urgenta, care sa-i dea trimitere la orl. va imaginati ca era nebunie la urgenta. i-am explicat aleia ca o doare urechea, ca n-are febra, tre s-o vada un orl-ist. nu, nu si nu a fost raspunsul! ok, i-am spus sa rupa fisa aia, ca nu stau sa astept 3 ore ca sa-mi spuna sa merg la orl. urc din nou la orl , cu daria simtindu-se f rau, ii explic asistentei de acolo ca era f aglomerat la urgenta si ca nu am stat sa mai iau fisa, aia se enerveaza, ca nu ne vede nimeni fara fisa. ma enervez si eu, ii spun ca stiu ca se vede fara fisa, ca vin in spiutalul ala de prea mult timp sa nu stiu cum merg lucrurile, urlam una la alta, dupa care medicul de garda imi spune ca ma vede el fara fisa. normal, asa s-a si intamplat, a fost foarte dragut, si-a primit partea. in 3 minute am terminat, diagnostic de otota simpla la ambele urechi. sentimentul a fost ca pana la Dumnezeu te mananca sfintii... ieri era la tv un promo la o emisiune la pro tv cu o mamica a carei fetita murise in spital la 5 ani, pentru ca facuse toxiinfectie alimentara. si cand s-a dus la spital i s-a spus "ghinion, e sambata, nu se fac analize, nu avem ce sa va facem pana luni"... si cand gemea fetita dr-ii ii spuneau: "inteleg ca e copil, dar potoliti-o odata!" si copilul a murit, o fetita frumoasa si sanatoasa de 5 ani! daca nu te bati cu toti, daca nu ii strangi de gat, la propriu uneori, sunt in stare sa-ti omoare copilul in spitalele noastre... mi-am amintit ca la 8 luni am fost cu daria aproape lesinata la gr alexandrescu, deshidratata total, voma si avea scaune multe si am stat vreo ora in garda acolo ca imi spuneau ca stau in sectorul 3 si sa plec la gomoiu. pana nu am spus ca am prieteni la pro tv si chem televiziunea peste ei nu ne-au internat. nu cunosc pe nimeni la pro tv, dar eram disperata si as fi spus ca si ca Dumnezeu mi-e prieten numai sa ii faca ceva dariei... numai asa esti bagat in seama ...
hai ca iar am deviat, dar din nou am avut o confruntare cu spitalele romanesti si ...
pup, multa sanatate copiilor bolnaviori, sper sa treaca epidemia mai repede, ca noi mergem in turcia pe 6 iunie, sa n-avem vreo surpriza...
Roxana01 spune:
o fraza cu care m-a incuiata asistenta: "daca vroiati sa va vada un orl-ist fara trimitere de la urgenta veneati de ieri, in policlinica!" - ups, ghinionul meu ca nu m-am gandit ieri ca astazi pe daria o va durea urechea!
a nu se intelege gresit: stiu ca sunt reguli de respectat, stiu ca se vorbea conform regulament, dar mai stiu ca NICIODATA aceste reguli nu se aplica daca te duci la usa cu tupeu si spui: ma asteapta Dr Cutare, am vb la telefon cu el... atunci uita toti de reguli...