Bucurii de sept-oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Hristos a inviat!

Stiu ca nu am mai dat de foarte mult timp pe aici, insa de cand am plecat din tara am fost ocupata....cu ce??
ca sa va lamuriti cu ce puteti citi aici:

http://povestiprafuite.blogspot.com/

In rest toate bune....frumoase nu pot sa spun ca sunt, doar prafuite la maxim...
si cu un dor nebun de copiii.....asta e....

Va pup si va imbratisez cu drag pe toate, cu bucuriile aferente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mult succes suflet ratacit in Iraqul prafuit, sa te intorci sanatoasa acasa, cat mai repede

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

aaaalo, pe unde umblati doamnelor ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pufy, multa sanatate, te pupam si te asteptam acasa cat mai repede!

Lilino, uite eu pe aici!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

Roxana, uluitor ce vorbesti tu acolo, uite de aia mi-e mie groaza de concediile in Romania, pt ca pana acum doar de 2 ori nu mi s-au imbolnavit copiii acolo.

De fiecare data merg la mai multzi doctori, ma trimit de colo-colo, si peste tot trebuie sa le dau "atentzia" cuvenita.
Ii rog sa-mi dea chitantza pt ca am asigurare speciala pt strainatate si ma refuza cu tupeeeu.

Anul trecut am dat 250 de euro in total pt o infectzie intestinala a lui Fabi, am ajuns cu el si in spital si cand le-am zis sa-mi faca "nota de plata", mi-au raspuns ca nu e acolo contabila, dar de platit tot tb sa platesc .

sotzul meu face ca trenul si-mi spune pe buna dreptate ca n-are rost sa mai dea sute de euro pe an aiurea pe asigurari, daca in Romania oricum nu sunt "valabile".

Na, cam astea sunt ofurile mele , la sfarsitul lui mai zburam spre Romania pt 12 zile, sunt curioasa ce aventuri ne mai asteapta.

lilina, nici tu nu te auzi prea optimista, care-i baiul?

Roxana, spor la mutat, bravo tzie ca esti genul care se ajuta si singura, esti o femeie adevarata (cunosc destule care in viatza lor n-au pus mana nici macar pe o caseta de apa minerala, ca de, e treaba de barbat).

Eu sunt cu amigdalele inflamate, iau antibiotic, ma simt ca naiba, pana maine mi-a promis dr-ul ca imi va fi mai bine. Ma gandesc la saracii copilashi cand sunt bolnavi, tb sa sufere si ei cumplit si totusi nu se plang deloc, ba mai au putere sa se si joace chiar cu febra 39, oare care o fi secretul lor?

O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetelor!

Pufy, ma bucur ca ai intrat sa ne saluti. am citit pe sarite din jurnalul tau... mi-au dat lacrimile and scriai cum simti ca pierzi luni din viata copiilor tai, care intre timp cresc, acumuleaza cunostinte... eu tocmai ce-am mai tras ieri o repriza de plans caci am impachetat hainele copiilor si am gasit hainute care lor veneau acum 1 an, doi, acum sunt mici, si m-au napadit amintiri si ma gandeam cum trece timpul... Pufy, esti extraordinara si faptul ca rezisti acolo in ciuda dorului dovedeste ca iti iubesti copiii...

Adina, refacere usoara!

apropo de amigdalite, azi am fost la santier (casa noastra) sa fac inspectia de dimineata (sa vad ce s-a mai miscat) si l-am luat si pe victor, ca era oarecum in drum spre gradi. el a ramas cu ceva sechele de la operatia de amigdale/ polipi, are o frica mare de doctori. si cand am intrat intr-o camera, era un muncitor care era imbracat intr-un halat alb, slefuia peretii. si avea si o masca la gura, sa nu respire praful ala pe care-l scotea de pe pereti. nu va imaginati cum a facut victor: nuuuuuu, nu la doctor!!!!!! muncitorul se uita nelamurit la noi. i-am explicat eu cum sta treaba si si-a scos masca de pe fata, dar deja toti ceilalti muncitori il poreclisera "Dl Doctor" iar fii-miu era speriat de el...

pup, ma intorc la lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Pufy - mai ma tot mir cat esti de puternica! Ai si un dar tare frumos de a povesti, imi place cum povestesti dar nu as vrea sa fiu in pielea ta. Iti urez noroc in continuare, iar cand ai timp mai "vino" pe la noi.

Roxana- cum e Daria acum? Despre sistemul medical e inutil sa ne mai batem capul, trebuie sa supravietuim in jungla asta. Va urez sanatate!
Roxana spor la impachetat!

Adina - drum bun si fara peripetii!

Victor si Dragos sau pricopsit cu o infectie bacteriana destul de urata, Victor la genunchi si Dragos la mana si picior. Bine ca am fost ieri cu ei la dermatologie si au primit tratament cu antibiotic.

De azi ii duc la - Mind Lab- care " este o metodologie inovativa de dezvoltare a capacitatii de gandire precum si a abilitatilor emotionale si sociale necesare vietii ".

Vin maine cu impresii.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

wow, Cris, Mind Lab !! suna interesant, astept impresii

Adina, e mult de povestit, poate pe PM

Roxana, tare rau faza cu 'dl.doctor'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Mi-am facut si eu in sfarsit cont pe FB. Cine are interes sa-mi trimita pm, va dau numele intreg.

chiar tare faza cu dl Doctor, sper totusi sa uite in curand Victor de experientzele negative. Cum inainteaza lucrarile?
Cred ca e tare neplacut sa traiesti o vreme asa "din valize", mai ales cu 2 copii mici, dar tb sa ai in cap scopul final, un nou apartament, sper sa iasa asa cum va doritzi.

Eu am catziva vecini doctori care mai vin la noi acasa cand avem vreo urgentza in weekend-uri, copiii se intzeleg tare bine cu ei plus ca mai primesc cccadou de la ei o seringa (fara ac), o acadea, jucarioare aduse de pe la tot felul de conferintze de ale lor (nu au nepotzi). ma bucur ca deocamdata nu au frici de genul asta ... la 5 ani mai avem o serie de vaccinuri, sa vedem atunci ...

Cristina, te admir ca faci multe activitatzi cu copilasii tai, bravo tzie!

O seara placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

Adina pai- da-ne contul tau sa te adaugam in listuta :)

Ieri la MindLab a fost frumos- au spus baietii in cor- sau jucat X O pentru inceput si au zis ca sunt tare destepti:)).

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput