Bucurii de sept-oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua mamici!

In sfarsit, m-am lamurit si eu ca Maria are varsat de vant!

Am aflat de la o mamica de la gradi ca s-au mai imbolnavit inca 7 copii, in afara de Maria.
Ca nu prea era buboasa, nu se scarpina, nu ne dadeam seama daca are sau nu varsat de vant!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna tuturor!
Roxana, spor la amenajat noua locuinta, sa va aduca numai bucurii si fericire si rabdare cu carul cat sunteti pe drumuri. Despre medici...si spitale...eu de aceea am ajuns sa imi tratez copii acasa dupa ureche, din citite, din intrebate. Daca o sun pe dr de familie stie ca sunt in stare sa ii doftoricesc eu si niciodata nu ma trimite in spital cu ei ca oricum nu m-as duce, dar uneori nu ai ce face.
Noi am vizitat spitalul in ziua dinainte de Paste dar din fericire am avut o experienta cat se poate de placuta ca altfel...ma ingrozea gandul ca trebuie sa stau internata cu Miruna acolo.
Si ptr ca nu cred ca v-am povestit, fi-mea a sarit din tobogan in sambata pastelui si in loc de pregatiri de paste am stat prin spitale dar totul a fost bine pana la urma.

pufy, ti-am vizitat blogul si ti-am citit cateva insemnari. Cred ca iti este tare greu acolo. sa treaca zilele cat mai repede sa te intorci acasa la baietii tai.
Cristina, interesanta activitatea pe care o urmati. Si eu sunt in cautare de locuri in care sa mai duc copii pentru activitati extra gradi. Dar din pacate timpul meu este din ce in ce mai limitat. Nici pe net nu mai reusesc sa intru de la servici decat foarte rar, iar de acasa nici atat.
gety, sanatate multa mariei, sa treaca repede bubitele. Poate a facut o faza usoara si scapati usor.
Adina, fi-miu a avut amigdalele umflate de abia inghitea si era tare vioi. Eu am facut apoi puroi si nu puteam sa inghit nici saliva si in plus am zacut de nu mai stiam de mine si numai cu antibiotic m-am pus pe picioare, iar el a scapat fara si mult mai repede si avea o energie...

Fetele din Bucuresti, cum si unde sa merg si eu cu rares la un ORL-ist bun. El are polipi si din ce in ce ii afecteaza si urechea asa ca vreau sa ii fac niste teste si un control amanuntit si eventual si operatia de polipi de atata timp amanata. In spital trebuie sa am trimitere sau sa fac programare?

pupici si abia astept sa treaca si luna asta sa vina sesiunea si sa mai ma linistesc si eu ca tare greu a fost acest semestru.

Mergi la inceput

Tanima, nu stiu cum e la Bucuresti, dar cu Maria a fost cam asa: cu trimitere de la dr. de familie am mers la clinica ORL dintr-un spital din Iasi, dar ne-am dus cu toate analizele cerute facute dinainte. Am inteles ca mai erau cazuri cand copiilor le mai facea niste analize in spital, inainte de operatie.

Buna dimineata!

Eu sunt acasa, in cateva zile de CM cu Maria.

Sa aveti o zi buna, desi cam friguroasa.

Brrrrrr!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Gety- sper sa scapati cat mai repede si mai usor de varicela.

Tanima- pupici si de la noi si putere de munca...

Eu plec intr-un scurt concediu cu sotiorul meu - mergem in Irlanda pana marti la o verisoara.

Asa ca fetelor imi fac de cap cu barbatul.....

Va pup si ne auzim cel mai probabil miercuri.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor, intru sa ii raspund Tanimei, caci am avut de-a face mult cu ORL-isti in ultimul timp:

La budimex nu am dat de nici unul care sa fie de incredere, cu toate ca am mers cu recomandari. am povestit mai demult de Dr rizescu, sefa sectiei, care mi-a zis ca victor nu are nimic la urechi si a doua zi s-a dovedit, cand am fost la alt medic, ca avea dopuri in urechi si oricum madam rizescu nu vazuse nimic, plus ca timpanele sunt putin afectate de polipii mereu inflamati. asadar madam rizescu ne-a luat banii, ne-a mintit frumos si ne-a trimis la plimbare, cu o reteta din cel mai scump antibiotic, care oricum n-a functionat. am fost si la ursuleanu, care nu face altceva decat sa te racoleze pt policlinica lui privata, unde o operatie de polipi costa vreo 10 mil. stiu ca mai este Ghorghe foarte bun, dar asta numai in cazul in care te duci cu o recomandare...

Eu am fost foarte multumita de Dna Dr Voda, de la Policlinica Nova (titan, in spate la cinema gloria, in cadrul policlinicii Globului). Ea mi l-a pus pe picioare pe victor. din pacate are doar colabarari cu Gomoiu, nu este angajata si pe spital, asa incat operatii face doar o data/ de doua ori pe saptamana la Gomoiu si in rest la un spital privat tot prin titan, dar acolo este cam scump. Daca vrei sa afli doar un diagnostic si vrei sa vorbesti cu un medic bun, in care mai exista si o latura umana, ti-o recomand.

am citit pe net, cand eram disperata sa-i gasesc orl-ist bun lui victor, despre Dr Claudiu Manea si Dr Sarafoleanu, de la Spitalul Sfanta Maria din Victorie. Aveau numai pareri bune despre ei pacientii, asa ca pot fi o varianta pt tine.

La victor faptul ca a avut mult timp polipii inflamati si mucisori a afectat (speram noi temporar ) timpanele. Astfel incat te sfatuiesc sa-l duci cat mai repede la un control, sa stiti cum stati si voi.

Cris, vacanta placuta! Dupa cum ai spus-o, ai de ganbd sa te dedai la nebunii vacanta asta!

Mergi la inceput

Crisnemes, concediu placut!

Din fericire, Maria a facut o forma usoara de varicela, asta am inteles de la dr.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

hai ca iar va cautam pe la clubul scutecelor

cris, wow, iti faci de cap, nu gluma distractie placuta

tanima, dupa varicela Vlad a facut otita si am mers cu el in clinica unde e si pediatra lui Vlad (policlinica Sahia din Dorobanti, cu bilet trimitere gratuit dat de pediatra)la d-na dr. Elena Latcan, vad ca are si cabinetul ei privat, cred ca e renumita in domeniu.
si noi trebuie sa mergem iar la control, ca au incercat sa ii scoata un dop dintr-o ureche si nu au reusit. Mi-a recomandat si operatia de polipi dar nu ma grabesc inca sa i-o fac.

gety, ma bucur ca are doar o forma usoara si scapa mai repede si mai usor. sotul meu a luat de la Vlad si a facut o forma fff grava, si acum mai are niste semne care nu ii trec

pup

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Vine cineva la ?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

hai ca iar va cautam pe la clubul scutecelor

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Lilina, ai vreun gand?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Lilina, a facut o forma usoara, acum ma intreb daca o sa recidiveze acum sau mai tarziu, sau si-a format deja anticorpii?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput