Bucurii de sept-oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, mamici!

V-ati mutat la Odisee? Pe unde sunteti? Lexi, ai ajuns acasa?

Lilina, era o crema pe care mi-o recomandase mie o prietena farmacista. Imi explica ca se reface pielea mai bine dupa bubitele de varsat de vant. Mariei nu i-am mai luat-o ca a avut bubite putine, nu s-a umplut de bube.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Buna,
Gety, eu i-am dat cu mixtura mentolata, atat, si nurofen in primele 2 zile apoi nu i-am mai dat ca nu facea febra mare si arunci isi formeaza anticorpii
Vlad iar a racit, are o tuse din piept, dar vad ca e deja mult mai bine dupa ce am inceput sa ii dau Sinupret, Ketoff si sirop din muguri de pin

pup

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor si Hristos a Inviat!

Am revenit din concediu. Nu stiu cum se face ca aproape ca nici nu simt concediile, atat de repede trec.
La multi ani, cu intarziere, tuturor celor care si-au sarbatorit onomastica de Florii si/sau de Sf. Gheorghe. La multi ani in special Narcisei de Xan.
Noi am avut un concediu super, ne-am odihnit, ne-am relaxat si ne-am plimbat. Am fost la munte, la Ranca, o zi in excursie si am prins noroc de vreme frumoasa, chiar daca era cam frigut acolo sus. Ne-am simtit minunat iar Mariei i-a placut enorm. Am fost cu fii-mea si cu nepotelul meu de 7 ani la Tandarica la Pinocchio, cam atat am reusit sa prindem ca deh, am avut program incarcat. A fost prima oara pentru fii-mea ca a mers la teatrul de papusi, aici nu avem asa ceva, nu e nimic de genul asta pentru copii. A fost mega incantata si a fost extrem de atenta pe toata durata spectacolului.
Noi, adultii, am fost la 3 filme, 2 din ele ne-au placut f mult, ultimul, "Thor", nu prea a meritat. Imi pare rau ca nu am ajuns si la Muzeul Satului, era un alt obiectiv de vizitat in concediu (ar fi fost interesant pt Maria si in plus tare as fi vrut sa cumpar niste oua incondeiate pt cateva persoane de aici...) dar din pacate vremea nu a tinut cu noi in ultima saptamana. Am avut si multe alte treburi, administrative, de rezolvat si nu am reusit sa mai ajungem.
Bineinteles ca nu ne-au ocolit nici peripetiile. Intr-o seara se apuca sotul meu impreuna cu varul lui sa faca un gratar. Si s-au apucat sa sparga lemnele cu un satar, neavand topor. Si nu stiu cum se face ca se sparge satarul si o aschie de otel sare fix in genunchiul lui Cristi. La inceput am zis ca e un incident minor dar cand a doua zi a inceput sa-l doara rau, am ajuns la Municipal la camera de garda. Si...l-au operat la genunchi. Deja cred ca ne facem abonament la Municipal, e a doua oara anul asta ca ajungem acolo... La intoarcerea de la spital am condus eu caci sotul meu nici nu putea indoi genunchiul. Asa ca a trebuit sa-mi iau inima-n dinti si, pentru prima oara, am condus in Bucuresti (in afara lectiilor de sofat si a examenului, bineinteles).
Pe urma, sambata, pe drumul de intoarcere, aproape de Arad, ne trage politia pe dreapta. Cica pe motiv ca nu avem luminile de intalnire aprinse (dar aveam pozitiile!). Mi sa urcat sangele la cap, de Cristi nu mai zic, mai avea un pic si ii lua pe aia la bataie. Efectiv nu aveau alt motiv sa se ia de noi, aveam toti centurile puse, Maria era in scaunul ei, aveam rovinieta platita, aveam totul in regula, dar deh, au vazut numere straine si au zis ca de aici le curge cascavalul. Doar ca noi, cand plecam din tara avem grija sa nu ne ramana prea multi lei ca nu avem ce face cu ei pana la urmatorul concediu, asa ca pastram doar 10-20 de lei pentru urmatorul drum pe care-l facem spre casa, pentru o toaleta, o cafea, etc. Asa ca nu aveam bani nici de o spaga si oricum nu le-as fi dat tocmai pentru ca stiam ca asta asteapta. Ne-am ales cu amenda de 67 de lei dar m-a secat la culme faptul ca ne-au tinut pe loc degeaba vreo juma de ora cand noi mai aveam 1500 de km de parcurs si eram si cu copil mic dupa noi. Imi venea sa le zic cateva de dulce politistilor alora. Inutil sa mai spun ca au trecut pe langa noi zeci de masini care nu aveau nici macar pozitiile aprinse si nu i-a oprit nimeni, pana cand s-a infuriat sotul meu si i-a intrebat de ce nu-i opresc si pe altii.
Cam asa ne-am petrecut concediul. All in all, a fost frumos. Aaa, si am uitat sa va spun ca Iepurasul i-a adus Mariei o pisicuta birmaneza frumoasa foc, pe nume Maya.
Roxana, spor la mutat si multa sanatate copiilor. Cat despre vecin, no comment. [XX(]
Gety, multa sanatate Mariei.
Cris, ma bucur ca s-a intors Fane si ca baietilor le-a placut atat de mult la observatorul astronomic. Distractie placuta si la MindLab.
Lilina, multa sanatate si voua, mai ales lui Vladone!
Princess, am vazut si eu pozele, sunt superbi copiii tai iar tu arati extraordinar!
Tanima, multa sanatate si voua, o sa-ti scriu un mail referitor la uleiul acela, chiar ma intereseaza! imi pare tare rau de Miruna!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna dimineata, mamici!

Lexi, ma bucur ca ati trecut cu bine peste interventia la genunchi.
Cat despre nenea politaiu'....
Cum s-ar zice, una calda, alta rece, ca sa va amintiti de Romania.

Eu imi fac un capuccino. Mai vrea cineva?

Am incaltat si eu rolele si am mers aici pe etaj. Noroc ca stau la 4 si nu ma vede multa lume. Incepi sa te descurci bine dupa ce mergi pe ele cateva minute. Voi vedea cand ies afara.

Azi si maine mai sta Maria in casa. Joi implineste 2 saptamani de stat in casa. Voi cat i-ati tinut in casa?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

salutare

of, Lexi, imi pare rau de operatia sotului , multa sanatate
si de incidentele cu politia ... no comment

gety, abia astept sa-mi iau si eu role, desi mi-e cam frica, data trecuta am facut cam circ
Vlad a stat 3 saptamani, pana nu ii cad toate cojile nu o poti duce in colectivitate, pt ca e contagioasa si atunci :(((

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Gety, multumesc de cappuccino, a fost delicios.
Lilina, cum se mai simte Vladone?
Aici a fost vara in toata regula cat am fost plecati, duminica si ieri a fost chiar foarte cald, oamenii si-au scos piscinele si sezlongurile... Nu mi-a venit sa cred, caci in Bucuresti am prins, mai ales in ultima saptamana zile ploioase si racoroase bine. Azi e si aici un pic mai racoare si ceva nori dar tot la maneca scurta sunt. Sper sa tina vremea buna.
Va pup pe toate, dupa-masa am test la franceza, merg sa citesc cate ceva.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

lexi, Vlad e mai bine, tuseste un pic, atat

bine ca a iesit soarele si la noi, ca tare urat a mai fost
urasc frigul, ploaia ... ma deprima

Mergi la inceput

Varicela este o boala foarte contagioasa, cu evolutie usoara. Este produsa de un virus si se caracterizeaza printr-o eruptie veziculoasa, generalizata. Izvorul de infectie īn caz de varicela: copilul bolnav care este contagios pe toata durata bolii, pāna la aparitia crustelor (14-21 zile).

Lilina, asta am gasit eu, ca trebuie izolat pana la aparitia crustelor sau pana la 10-14 zile.
Vreo 2, de pe pielea capului au cazut deja, sper pana duminica sa cada toate.
De luni merge la gradi, cand o sa aiba 18 zile de la aparitia primelor bubite.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

http://povestiprafuite.blogspot.com/
:(

Mergi la inceput

Pufymic, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput