Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(24)
Raspunsuri - Pagina 17
bebect spune:
Draga Gabi,
Si eu am 2 copii iar cu primul am fost tare chinuita urla tot timpul iar acum cred ca Doamne Doamne a vrut sa se revanseze. Serban al meu doarme de la 10 noaptea si se trezeste pe la 4- 5 dimineata si apoi la 8.30-9.Nu sunt absolut toate noptile la fel dar in mare parte da.In schimb ziua nu prea doarme decat in reprize de 30-40 de min dar ce pretentii sa mai am eu sunt multumita avand in vedere ca sunt odihnita si altfel vede romanul problema.
Alta chestie copilasul meu refuza suzi si-si gaseste degetul mare imediat cred ca pana la urma el e seful si nu putem face educatie la varsta asta.Lasa ca are tot timpul sa se lase. Acum la a doua experienta nu mai sunt asa de fricoasa ca vezi Doamne nu se dezvata copilul ba se dezvata foarte usor daca esti ferma cu el dar tb sa si inteleaga un pic.
Faza cu schimbatul vigantolului mie nu mi-a zis nimeni asa ceva nici la primul nici acum.O sa intreb.
Apropos de diversificare eu sunt adepta acesteia de pe la 4 luni ca asa am citit ca ar fi mai bine si am hotarat impreuna cu pediatrul sa incepem la 4 luni.
V-am pupat
fragrant8 spune:
Urbi et orbi!!!!

Apelul de seara!!!! 

Care nu v-ati facut abdominalele, mah???

Edit: Lorich, mama, tu ce faci? ne starnisi la abdominale si acum o lasam moarta-n papusoi?
Loveste aici cu motivatia-n fete...
madalina_m spune:
Eu am facut aseara 60 din-alea scurte (cu picioarele indoite). Azi am mutat dulapuri, se pune???

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fragrant8 Urbi et orbi!!!! ![]() ![]() ![]() Apelul de seara!!!! ![]() ![]() ![]() Care nu v-ati facut abdominalele, mah??? ![]() ![]() ![]() Edit: Lorich, mama, tu ce faci? ne starnisi la abdominale si acum o lasam moarta-n papusoi? Loveste aici cu motivatia-n fete... ============= Mami de Sophic mic (16-01-2011) “In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus) |
haoleu, soro!! acum le bag,
saptamana asta facem tot 50 de bucati sau trecem la 75?
bebect sunt curioasa care sunt argumentele pro diversificare la 4 luni; Serbanic amai papa tzizti?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Edit: bagat 60 bucati si ca penintenta si vreo 20 genuflexiuni cu Robert -rasul curcilor!!!
fragrant8 spune:
| Eu am facut aseara 60 din-alea scurte (cu picioarele indoite). Azi am mutat dulapuri, se pune??? |
daca ai dat din buric la mutari, se pune
Lorich - hai 75 sa fie; ori dam coltu, ori ne aplatizam pe la cele burti! sa stim una si buna
fluturas2010 spune:
buna seara...
ma mai primiti???
am fost la tara si tare ne-a placut, desi afara a cam batut vantul in casa era boierie..uneori in dormitoare si 30 de grade, statea Clara in tricou si in pampers uneori, la masaj fericita cu fundu in sus in caldura, dormea dusa zi si noapte (ea nu a comentat la patutul de panza, desi pt noi e nasol ca trebuia sa ne cam aplecam)i-a revenit bine pofta de mancare, colicii parca nu mai sunt asa de groaznici, are reprize mici de plans deci nu zbierat cum era..ce sa mai...ne-a priit...
am inceput curatenia de Paste, am sters geamurile, am spalat si calcat perdelele si ma doare un mijloc

ajung greu la sina sa le pun la loc si am facut intindere pe o parte..
tot astazi a dat sotul comanda si de invitatii si le ia poimaine..ce sa mai ..innaintam si noi cu pasi potriviti..
va pun pozite si textul de pe invitatie...
va citesc din urmaaaaaaaaaaaa
deea_sav85 spune:
| citat din mesajul lui fragrant8 - dupa noaptea mea (10 pm - 5/6am) sophic se trezeste numai o data - ceea ce ma foarte bucura - dupa noaptea ta (11 pm - 9 am) se trezeste de 3 ori - ceea ce ma intristeaza ============= Mami de Sophic mic (16-01-2011) “In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus) |
Deci avem o singura trezire pe noapte

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
florintunde spune:
Am fost si noi la plimbare..la 8 seara
..ce sa?zilele astea am cam facut dieta plimbarii...si se simte frate..buba n-are unde sa se descarce..A facut o criza de plans..nu periculoasa,dar indeajuns ca s-o imbrace ma-sa..s-o duca la zgatait cu carutul.Am stat o juma de ora..asta pt ca imi era rusine d oamenii care se holbau la noi"uite-o si p asta noapta cu carucior"..ha si am venit acasa.
DECI !Citindu-va,am ajuns la aceeasi parere..buba urla de surplus de energie si de oboseala.Parturi nu trage cand urla..insa trage bine toata ziua..e o basinoasa
..nu-i bai cu burtexu
Shubule'tar sexy esti p fb
ce bucata
!
ma uit si la Bogdan..mintenas
Lorich ;noaptea idem..ne culcam la 11 ..ne trezim la 5.Mie imi convine!mai rau de atat sa n-o duc![]()
buba Sonia zice sarumana pentru complimente
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 5!KILE
florintunde spune:
aaa..am uitat
fragrant;Eu bag abdomen la sala.Acuma am umflat mingea pt gimnastica..am sa fac si acasa
fluturas'ma bucur ca sunteti mai bin
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 5!KILE
deea_sav85 spune:
Bubu se culca tot la 23 si la 1:30-2:00 e in picioare sa alimenteze, dupa aia la cam pe la 5 e iar in picioare si la 7:30 s-a trezit de tot...si de cele mai multe ori nu prea mai apuc sa dorm...deci calculand mai bine s-a dus bucuria mea cu o singura trezire pe noapte 
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)