Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Hihi,multam Tunde.Si ma mai fac
felete cu exeperienta...la cate luni se schimba ochii la bebelusi?Al meu ii are gri petrol-asa a zis dr si tot ea a zis ca exista sanse sa ramana asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ana si la noi la fel, din albastri se facura gri, uneori bat in verde
sa ramana asa sa nu se schimbe

fluturas, ce falcute are puica ta, doamne si cat era de mica pupici la puicuta

fragrant ar trebui sa fac si eu, dar nush cum ca asa ma dor niste genunchi de nu i adevarat, mijlocul nu mai spun sa nu l starnesc

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Neata... Mami are pitici pe creieri si invata la ore dubioase. Am target sa ma angajez luna asta!

Boon.. Pai.. De citit am citit, sunt cu temele la zi, da' mare lucru nu s-a lipit de capsoru' meu.

Foxy, hmmm... Sa ma fi indus pe mine surioara in eroare? Adevaru' e ca nu prea ii surade ideea sa o "cotropim" eu + mama + cei doi copii. Si ea s-a interesat in Uppsala, si in vecinatati, si ar vrea in buricu' orasului, musai! Da' daca e asa ieftior... Sa stii ca incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios sa-mi pun coada pe spinare! Btw, roxx, fii buna, cand termini de "crosetat", pasezi si la je listuta si, eventual, cu raspunsurile aferente? Io-s mai gura-casca, asa... As pleca caine surd la vanatoare! Noroc cu cei din jur, care-si mai fac si planu' de bataie! fetele amandoua si bubele descendente!

ziki, ugh... Ce usurare ca nu-s a freak! Am bagat si eu nasucul pe la tine prin blog, tare as mai vrea sa aflu mai multe, ma roade curiozitatea ca pe babe Da' am invatat sa astept

Simooo, uuuf, you poor little thing! Nu mai zic nimic, tu stii mai bine ce trebuie sa faci, da' zic si eu ca Lori, ai loc rezervat in Eden, la hotel de *****, all inclusive Eu nu as face nici pentru mama asa ceva (a se avea in vedere ca pentru mine mama e un fel de soacra...)

Si ca tot te-am pomenit, Lori, capul rautatilor gourmande, vad ca ai pus de-un club aici, ai antrenat fetele la prostii We asta am stat in bucatarie mai mult decat in toata sarcina, facand fel si fel de "deliciosenii" pacatoase!

In rest, nu mai stiu ce sa zic, aaa, ma distreaza de nu mai pot stilul tau dulce-sugubat cata_lina, eu zic ca o sa aveti noroc de soacra buna pentru fata, hihihi, sunteti tare charmante!

madalina, Picasso ar fi tare fericit sa aiba niste socri cu asa flexibilitate intr-ale esteticii... Asa ca incearca sa fii si tu multumita, daca ar fi buni pentru Picasso eu zic ca nu e cazul sa faci nazuri! Scuze daca am exagerat, dar m-am amuzat teribil, mai ales la partea cu vopseaua auto!

Hmmm.. Doc mi-a dat vreo 3 sticlute de Vigantol pe reteta, cica sa-mi ajunga 3 luni. Si la Conrad tot 30 zile mi-a spus sa utilizez o sticluta, ba am auzit si de 3 saptamani!!! Dar daca are sticluta neagra, il tin si in cutie si ferit de lumina, eu zic ca e ok sa dau mai mult timp.

Gata! Ma duc acum, sleep tight in continuare!

Lavi, de Conrad si Aaron Victor

Mergi la inceput

Ah, fetele cu culoarea ochilor, Conrad i-a avut albastri pana pe la 5 - 6 luni, cand s-au facut gri (imi aduc aminte ca i-am facut pasaport la 6 luni si un pic si nu aveau varianta "gri", a trebuit sa scriu verzi, ceea ce au si devenit la scurt timp). Apoi au fost verzi pana pe la vreun an, asa... Si s-au facut ca mierea pana pe la un an jumate, au stat asa toata vara, s-au inchis inspre toamna, acu's caprui Asa ca nu va faceti planuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

TUNDE - uite aici explicatiile pentru harta puseelor de crestere:
Pe langa puseele de crestere, bebelusul mai are si pusee de crestere cerebrala, cand sistemul sau nervos trece printr-o adevarata furtuna, perceptia despre lume se schimba , traverseaza o perioada foarte agitata din punct de vedere emotional. Harta puseelor va da o anume idee, in jurul carei varste se intampla asta si va poate ajuta sa intelegeti mai bine de ce bebe se comporta mai ciudat.

Legenda :
dreptunghiul alb: bebelusul parcurge o perioada relativ usoara
- dreptunghiul negru: bebe poate parea fara chef, nu prea stie ce vrea, ba in brate, ba jos, etc.
- dreptunghiul gri: in jurul saptamanilor 29-30 devine mai plangacios, capricios/sensibil, fara chef - bebelusul a descoperit ca mama lui poate pleca si il poate lasa singur; desi suna ciudat, acesta este un pas inainte in dezvoltarea sa; este o noua capacitate: bebelusul invata multe despre despartiri/distante
- norul negru: in jurul acestei saptamani este mare sansa ca bebelusul sa fie mai fara chef pentru ca iar nu prea stie ce vrea, nu se simte in apele lui
- soarele: in jurul acestei saptamani exista probabilitatea este mare ca bebelusul sa fie in toane foarte bune, este "soarele din casa"

Dupa puseu, copilul iese cu ceva in plus, ceva vizibil. A crescut, s-a maturizat, are o abilitate noua: se intoarce, taraste... sau are obiceiuri de bebelus mai mare.

LAURA_LUIZA - vitamina D se da pana termini cu alaptatul sau cu laptele matern, cel putin aici asa mi-au zis. Dar daca incepi diversificarea si e vara si iesi des afara, nu e neaparat nevoie. Insa mi-a zis doctorul ca atunci cand vine vremea urata, e musai sa incep sa-i dau din nou, pana pe la 2 ani. La noi in Canada sunt mari carente, din cauza de iarna prea lunga, se recomanda si oamenilor mari in perioada noiembrie-aprilie. Voi in Italia nu cred ca duceti lipsa de soare, deci poti sa-i dai pana la diversificare.

ARIANA - pai aia sunt colici. Acuma eu numesc colici si plansul ala de agitatie. AL meu din aia are. N-are treaba cu burtica, insa seara e mereu agitat si plangacios, pana nu-l iau in wrap si nu sting toate luminile si nu dau asa o raita cu el , eventual cantand, nu se linisteste. Sunt toate informatiile care il bombardeaza in timpul zilei si pe care nu reuseste creierasul lui sa le proceseze cum trebuie.
Are si seri cand nu plange deloc si seri cand plange tare putin. SI de multe ori vad ca nu prea are legatura cu ce se intampla peste zi. Ieri am fost superagitati, prin oras si a adormit tun acasa, fara scandal.

Eu nu prea am timp de forumit ca sunt si cu Patrick acasa, a facut febra maricica. Maine mergem la vaccin, il duc si pe cel mare, mai mult sa-l masoare si sa-l cantareasca pentru ca nu l-am mai dus asa la un control general de la un an jumate, mama denaturata ce sunt. IN rest, cu febra stiu ca ne zice ca e un virus care o sa treaca si cred ca e chiar asta, nu ma agit deocamdata. Sper sa nu ia nici Kevin nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

TUNDE - dupa harta aia vad ca suntem in plin puseu - la 8-9 saptamani. Al meu sa stii ca e mai nervosel asa si in plus mananca tare des, la o ora a supt in week-end. In rest, wrapul sa traiasca, se linisteste imediat cand il pun acolo, daca as putea sa fac si dus cu el in wrap tare bine ar fi!

Mergi la inceput

Hmm.. Nu prea am chef de invatat, asa m-a apucat dorul de bloggarit, tot citind-o pe ziki! Asa ca m-am pus pe scotocit si am dat peste blogul meu de care m-am "lasat" acum aproape 2 ani!!! Si am gasit si blogul cupilului, inca mai exista!

Daca scriu ceva mai inteligent, o sa-mi fac curaj sa va invit zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata si de la mine!
am cam disparut in ultima vreme. si nici nu m-am vazut inca cu GABI (daca stiti despre ce vorbesc )
ma duc sa va citesc din urma, va raspuns daca e cazul si ma intorc la ale mele, pentru ca am ffff mult de lucru prin casa. v-am zis ca ne-a golit tatal meu casa luand tot felul de porcarii "puse bine" si acum e ceva de lucru... + + =

asa ca mai bine ma retrag sa curat barlogul si va urmaresc dintr-un colt

pupicei, fetelor, sa avem o zi frumoasa si azi!

.........................................................................................

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Buna dimineata!!!
O cafea mare, tare si fierbinte la toata lumea si laptic cu cereale
Noi am trecut cu bine prima noapte de dupa vaccin, momentan nu a facut febra, pana acum vad ca e bine dispus ca de cand s-a trezit rade la mine si la tati sa speram ca nu se va schimba nimic nici de acumm incolo...
Ziki spor la curatenie
Mitsu-Bishu Si bubu are la fel ochi, gri, deci sa inteleg ca vor deveni caprui speram macar la un verde

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

cafeaua e gata

am avut o noapte ok
Robi a halit aseara 210ml, adik portia lui de 150 ml si daca l am vazut ca mai cauta i am dat si ce ramasese de la Razvi
lui Razvi i am dat eu sa mance si pe la 12 noaptea, apoi pe la 4 fara 20 au mancat amandoi si au dormit pana dimineata 7 si ceva

aseara le am facut baie in vanita, am comandat scaunel pt vanita, le a placut tare mult, parca erau la bar

un SK: al meu copil Razvan se uita la tv, e de bine sau de rau???
il afecteaza cu ceva???

pupi

ps: azi cred ca ajung colaceii

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput