Mar-Apr (202) Bravo irinuca05, MaryM85 !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy si eu am rezolvat!!

nah ca azi am chef de pus poze am mai pus 3 pozici tot de acu 5 min

deci la noi e un vant ca am crezut ca ne ia pe sus cu tot cu carucior

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Yasmi frumos foc baiatul tau si ce vesel este!!!!
Imi place mult setul de lenjerie din patut...
Si Iasmi ce sta cu el...il iubeste mult nu???

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Marea intalnire:14 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lalely I. e topita dupa el...
cat despre intrebarea ta despre acel vaccin eu stiam ca se face doar in caz de nastere prematura, sau nu?? eu asa l-am facut la prima sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Mada, felicitari pentru kilogme, cred ca ai avut o scadere mai mica si apoi s-a vazut mai mult la cantar, cred ca asa a fost la mine dupa ce am tinut alea 4 zile si nu se vedea nimic, apoi s-a vazut peste cateva zile.

Andreea, ma bucur c-ai intrat!Eu nici nu ma cramponez cu pusul in pat, doarme cu mine si asa am vrut eu de la inceput, cand ii e foame ii bag sanul in gura si am terminat...Mie-mi usureaza viata statul cu mine in pat...nu ma stresez deloc. Dar nici nu stiu ce sfat sa-ti dau din pacate Abdomene am sa incep si eu sa fac...dar eu mai am vreo 5-6 kg de dat jos...Si azi am mancat si covrig, si ciocolata...

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Cate un covrig am mai mancat si eu cand ieseam cu bebe la plimbare, uneori chiar de foame, ca nu apucam sa mananc acasa si cand simteam miros de covrig ma opream si imi luam unul cu susan

Si mie imi e mai usor cand dorm cu el, ca la fel ii pun sanul in gura si gata, d-aia nici nu stiu cat doarme noaptea, ca uneori sunt asa de adormita, ca din instinct i-l bag in gura., dar cred ca la maxim 4 ore se trezeste sa pape., insa as vrea sa doarma la el in patut ca sa il mai dragalesc si eu pe celalalt copil mare al meu( sotul meu) si as dormi si eu mai bine, as putea sa ma intorc si eu, nu as mai sta doar pe o parte, de ma trezesc anchilozata.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Am dormit si eu 1 ora

Bubulina mea nu prea doarme bine la mine in brate, la fiecare miscare a mea se trezeste. Adoarme de multe orim la san dar cum o dezlipesc de mine se trezeste insa nu comenteaza. O pun in patut/leagan se uita la mine, o invelesc si imi vad de treaba iar ea adoarme imediat la loc.

La Cristi in perioada colicilor se cam obisnuise in brate si atunci incercam sa-l tinem in brate pe o perna mare, iar atunci cand il puneam in pat nu era diferenta de caldura.

mandreeac , asta cu lasatul in pat sa planga nu e pentru acum, e penetru mai incolo dupa 5-6-7 luni ale copilului. Abia atunci intervine rasfatul. Acum sunt nevoi ale copilului pe care fiecare le satisface asa cum simte, iar atunci cand copilul doarme linistit , indiferent de metoda, inseamna ca am reusit.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Bebe al meu doarme asa de bine la mine in brate, si cum nu ma mai simte cum se trezeste.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Eu am o durere persistenta de burta...fara intarire...
Sper sa nu am vreo surpriza si bebe sa fie cumintel pana joia viitoare..
Mamicile care alapteaza:care sunt alimentele pe care le evitati in perioada alaptatului???

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

pai nu prea evit nimic dar nici nu mananc fasole sau varza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

happy si eu am rezolvat!!

nah ca azi am chef de pus poze am mai pus 3 pozici tot de acu 5 min

deci la noi e un vant ca am crezut ca ne ia pe sus cu tot cu carucior

da, au anuntat vant puternic in toata tara pana duminica, maine mai rau ca azi

Mergi la inceput

[/quote]

pai nu prea evit nimic dar nici nu mananc fasole sau varza..

mami de 2 prichindei
[/quote]

Miki
..multumesc frumos de raspuns!!!

38+ David

Mergi la inceput

Fetelor..ce liniste este azi pe forum...
Mamicile au o scuza,stau cu bebeii dar mana de gravidutze care am mai ramas??????

Eu ma prezint tot cu dureri sub burta..exact unde am operatia..este asa o jena si o durere suportabila dar persistenta...Si azi am stat aproape numai in pat!!!

Deci nu inteleg de la ce...

Si asa vreau sa stau linistita pana saptamana viitoare si nu stiu cum voi reusi sa nu ma atrofiez...O mini plimbare mai fac ..dar asa prin jurul blocului caci imi este teama...Se vede ca sarcina a avansat ca ma apasa pe toate cele..simt ca este asa de jos!!!

38+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Intradevar f liniste azi pe aici.

Eu sunt doar cu fata acum, tati a plecat cu Cristi sa imparta invitatii la botez, am facut unele cu buburuze .

Mai bantui putin pe aici...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput