Mar-Apr (202) Bravo irinuca05, MaryM85 !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mada, felicitari pentru kilogme, cred ca ai avut o scadere mai mica si apoi s-a vazut mai mult la cantar, cred ca asa a fost la mine dupa ce am tinut alea 4 zile si nu se vedea nimic, apoi s-a vazut peste cateva zile.
ANtguess, daaa, stiu ca tie nu ti s-a parut chiar asa grav...Daca as avea curajul sa trec peste ganduri (mi-e tare frica si de anestezie)...
Lavi, nici al meu nu ma lasa, spune ca n-am ce face...sa stau pe fundul meu cuminte (e o vorba de-a lui)Dar el nu e in pielea mea..nici la ropriu nici la figurat,asa ca nu intelege...
Irinucaaaa, felicitari, recuperare rapida, sa intri sa ne povestesti cand ai timp!
Lalely, AMa, mai aveti asa putin...
Strumpfi, nici eu nu cred ca se alinta acum..pur si simplu are o nevoie..e prea mic sa se alinte...AI sa intelegi cand vor avea 2-3 ani ce-ti spun
Andreea, ma bucur c-ai intrat!Eu nici nu ma cramponez cu pusul in pat, doarme cu mine si asa am vrut eu de la inceput, cand ii e foame ii bag sanul in gura si am terminat...Mie-mi usureaza viata statul cu mine in pat...nu ma stresez deloc. Dar nici nu stiu ce sfat sa-ti dau din pacate Abdomene am sa incep si eu sa fac...dar eu mai am vreo 5-6 kg de dat jos...Si azi am mancat si covrig, si ciocolata...
Miki, spor la organizarea petreceriI!! parca e pe 10, sa-ti traiasca puiul!
Scrish, tot e ok ca-i dai ceva laptic d ela tine. SPor in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mandreeac da, nu e nimic grav, in greutate recupereaza bine iar asta cu frenul lingual se rezolva usor, asteptam sa faca bebe o luna

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

happyai rezolvat?ti-ai depus dosarul?

mamici nu mai puneti poze cu bebicii??

mamica implinita de fetita si baietel

Dada, l- am depus . Doamne cata alergtura dupa acte, asta e inca un motiv in plus sa dispar din Ro. plus spagile de rigoare, sa rezolv pe loc, sa nu ma mai intorc a doua zi.

Citeam sfaturile fetelor legat de tinutul in brate.

Andrei a dormit numai in patut singurel, ziua statea in leagan, patut oriunde il puneam si puteam pleca oriunde cu el ca era linistit. Maria in schimb e invers. Numai in brate sta toata ziua, doarme numai in brate, nu vrea suzi si nu se linisteste decat la san. Am incercat de nenumarate ori sa o las sa planga si sa vad pana unde dar am sfarsit prin ao pune la san in cele din urma. Nu imi pot explica unde am gresit, de ce M e diferita? Si culmea, acum cand am tot mai multa nevoie de pauze ca sa- i acord atentia cuvenita lui Andrei.
Nu insist cu patutul ptr ca vom pleca in Is si o sa o bulversez dar acolo trebuie sa fac intr- un fel ptr ca nici ajutor nu voi mai avea.
Pana atunci mai citesc sfaturi.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna

Felicitari Irinuca!!!Bine ai venit pe lume Daria!!!
Ama felicitari pt. data,o sa nastem in aceiasi zi
Am dormit un pic si am visat numai mancare .

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 37+ s Andrada Bianca
Amr 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Am dormit si eu 1 ora

Bubulina mea nu prea doarme bine la mine in brate, la fiecare miscare a mea se trezeste. Adoarme de multe orim la san dar cum o dezlipesc de mine se trezeste insa nu comenteaza. O pun in patut/leagan se uita la mine, o invelesc si imi vad de treaba iar ea adoarme imediat la loc.

La Cristi in perioada colicilor se cam obisnuise in brate si atunci incercam sa-l tinem in brate pe o perna mare, iar atunci cand il puneam in pat nu era diferenta de caldura.

mandreeac , asta cu lasatul in pat sa planga nu e pentru acum, e penetru mai incolo dupa 5-6-7 luni ale copilului. Abia atunci intervine rasfatul. Acum sunt nevoi ale copilului pe care fiecare le satisface asa cum simte, iar atunci cand copilul doarme linistit , indiferent de metoda, inseamna ca am reusit.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor stiti ce ma intreb:daca eu joi am 38 s si 6 zile..teoretic vineri fac 39 s..oare imi mai face injectia DEXA?Ca daca m-a chemat de dimineata..nu cred ca ma mai si injecteaza....

Oare plamanii lui bebe vor fi complet maturati???

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Marea intalnire:14 Aprilie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Fetelor stiti ce ma intreb:daca eu joi am 38 s si 6 zile..teoretic vineri fac 39 s..oare imi mai face injectia DEXA?Ca daca m-a chemat de dimineata..nu cred ca ma mai si injecteaza....

Oare plamanii lui bebe vor fi complet maturati???

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

nu cred ca iti face. Multi doctori asteapta sa fie 39 de sapt de sarcina pt a programa cezariana. Plus ca sunt fete care au nascut prin ceza si mai devreme si tot nu au facut injectii pt maturarea plamanilor.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Azi am reusit si noi sa luam certificatul de nastere

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Andrei a dormit numai in patut singurel, ziua statea in leagan, patut oriunde il puneam si puteam pleca oriunde cu el ca era linistit. Maria in schimb e invers. Numai in brate sta toata ziua, doarme numai in brate, nu vrea suzi si nu se linisteste decat la san. Am incercat de nenumarate ori sa o las sa planga si sa vad pana unde dar am sfarsit prin ao pune la san in cele din urma. Nu imi pot explica unde am gresit, de ce M e diferita? Si culmea, acum cand am tot mai multa nevoie de pauze ca sa- i acord atentia cuvenita lui Andrei.
Nu insist cu patutul ptr ca vom pleca in Is si o sa o bulversez dar acolo trebuie sa fac intr- un fel ptr ca nici ajutor nu voi mai avea.
Pana atunci mai citesc sfaturi.

Mamica de Andrei si Maria

chiar acum ma pregateam sa-i raspund lui scrish..si am vazut mesajul tau..
vroiam sa adaug la ce a spus scrish f frumos ca in primul rand parerea mea e ca depinde si de copil..nu seamana unul cu altul, fiecare e diferit si trebuie sa ne adaptam si sa gasim solutii.

apropo, eu n-am reusit sa depun dosarul si am aflat ca din cauza ca mi-am schimbat domiciliul o sa dureze vreo 4-5 luni ca trebuie sa transfer dosarul din buc in ilfov..mare lucru..mai ales la un dosar la care n-au nimic de facut ca doar raman cu aceeasi indemnizatie ca trec dintr-un cic in altul..dar ce sa-i faci, suportam ca n-avem de ales si asta in conditiile in care indemnizatia mea era rata la banca
dar a reusit sotul sa ridice certificatul chiar pe 4 cand eram programati avea certificatul lui vlad la el si s-a bagat in fata la o coada infernala si a zis ca i s-a gresit ceva la certificatul abia eliberat..si n-a comentat nimeni si a rezolvat imediat..cam urat dar s-a descurcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Eu am o durere persistenta de burta...fara intarire...
Sper sa nu am vreo surpriza si bebe sa fie cumintel pana joia viitoare..
Mamicile care alapteaza:care sunt alimentele pe care le evitati in perioada alaptatului???

38+ David

Mergi la inceput