Mar-Apr (202) Bravo irinuca05, MaryM85 !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Revin si eu, ca inainte doar ce-am postat mesajul de la Irinuca si apoi am fugit la masa:

Felicitari, Irinuca!!! Sa fiti sanatoase!!!

Wow Ama, bine ca ati stabilit data!

Fetele, saptamana viitoare, avem in program cate o nastere pe zi, de luni pana joi: ama luni, eu marti, millie miercuri, lalely joi. Se anunta cineva pt vineri? Bine, acum, sa vedem si daca ne tinem de programari

in S 38+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR... marti 12 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

felicitari irinuca!!!!!!!

legat de rasfat, trebuie sa contrazic pe cine a spus ca bebeii nu stiu ce e. al meu deja e ditai santajistul, e ceva de speriat, are plans special cand ii e foame, cand e scutecul murdar si cand vrea in brate!! cel de luat in brate e atat de autoritar ca il simt de la o posta. cand il mai apuca vad ca se linisteste cand ma apropii de el si ma aude, dar pe urma se uita asa cu ciuda la mine si urla iar ca hai, ia ma in brate!!!

Mami fericita de Luca Andrei

scrish, dar e normal sa vrea in brate..tocmai asta explica nilufera, ca pt ei acum luatul in brate este ca purtatul in burtica..au nevoie de afectiunea si sa simta mirosul, respiratia, bataile inimii mamei..le da siguranta in lumea asta in care s-au trezit si despre care nu stiu nimic..
asta spunea si nilufera, ca acum, la aceasta varsta, aceasta nevoie a lor de a fi luati in brate NU se considera rasfat..ci necesitate..rasfatul apare mai tarziu si tine de comportament, de cat de fermi suntem in educarea lor, de cat de constanti in aplicarea metodelor..o sa vezi cu timpul..eu l-am experimentat din plin, stiu si cauzele..insa asta e o alta poveste, o s- o spun altadata daca e nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

asa e miki si cum spuneam si eu....profitati din plin de aceste momente intime unice!!! timpul trece atat de repedeee ...bebelusii isi schimba si ei comportamentul de la o sapt/luna la alta...nu vor vrea sa stea in brate la mami pan' la majorat!..profitati!!!!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

multumesc tuturor pentru raspunsuri, am sa le pun in aplicare sa imi doarma si mie baiatul noaptea. sunt cu le in brate, el papa stand pe perna de alaptat, asa ca nu pot sa scriu prea mult. cu luatul in brate, eu nu am probleme, plus ca il pup in continuu si inchide ochii de placere, doar cu dormitul noaptea, dar voi incerca. cred ca patutul e rece, acum mi-ati zis si voi, asa ma gandesc. Vad eu in noaptea aceasta.

tuturor mamicilor si multumim inca o data pentru sfaturi.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

multumesc undercover mada am si eu un of cu alaptarea, e singura chestie care nu mi a iesit cum imi doream dar atata timp cat imi vad puiul cum creste de la o zi la alta, sunt fericita. ceamai mare bucurie a fost cand l am cantarit ieri si am vazut k are 3050. am inceput sa plang de fericire k aluat asa bine in greutate iar el saracul se uita si nu intelegea ce are mama

Nu poti alapta? Eu nu am citit din urma, asa ca daca nu te deranjeaza sa repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mandreeac nu pot sa il tin la san pentru ca nu are putere sa suga (s-a nascut mai micut) si are si fren lingual scurt, care ii face misiunea si mai grea. asa ca mulg si ii dau cu bibe, dar nici ce mulg nu e suficient, la cat mananca acum la o masa, eu am lapte sa ii acopar doar 2 mese

miki poate m-am exprimat eu aiurea, eu imi tin copilul in brate, ma joc mult cu el, ii povestesc cate in luna si in stele! ca doar il iubesc si mor de dragul lui! dar eu am exemple concrete cu prietene care au ajuns ca la 4 luni ale copilului, daca sunt doar ele cu copilul acasa, sa nu mai poata sa mearga la baie singure fara sa urle copilul. sa nu mai doarma noaptea. sa nu mai aiba relatie cu sotul. sa nu mai aiba deloc timp pentru ele. eu de extrema asta vorbesc....

cele despre care iti povestesc, sareau la primul scancet al copilului sa il ia in brate. la cel mai mic semn de neplacere, gata, luau copilul in brate. acum la un an si 8 luni, copii nu adorm daca nu isi fac programul de tras mama de par o ora jumate inainte de culcare, pe ceas!!! ca o paranteza, copilul meu nu a plans nici o singura data mai mult de 10 minute fara sa il verific nu stiu, sunt foarte multe exemple despre care as putea sa vorbesc, si eu am stiut de atunci ca sa traiesc asa nu e o optiune pentru mine.

poate pentru mine cel mai corect ar fi sa spun ca mi-am imaginat dinainte viata de familie si ca acum incerc sa ma tin de coordonatele pe care le-am stabilit dinainte, in masura in care e posibil. e bine sau nu, inca nu stiu. dar cum spuneam mai devreme, am acasa un copil care creste foarte bine si frumos si cand e treaz ne zambeste constant, un sot pe care am dorit sa il implic in cresterea copilului si pe care il vad cu cata placere e pe langa el si eu...ei bine, si eu pe langa ei pentru noi, pentru familia noastra, asta e echilibrul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

FELICITARI IRINUCA!!!!!!!!!
Refacere rapida mamico!!!

Si eu am primit mesajul ei dar pana am deschis calculatorul a fost postat de Alina..Asa ca am stins din nou computerul si am incercat sa adorm...Bineinteles ca nu am putut dormi..habar nu am de ce..
Ma gandisem si eu sa incep sa fac provizii de somn ..ca tot ziceti voi mamicutelor ca va fi vai de noi...Dar se pare ca este full organismul acuma...nu vrea

Strumfy
..eu nu stiu cum mai poti scrie mesajeele alea kilometrice pline de informatii si nominalizari...Pupici...Esti un model...cu travaliu de mama-mama...o desavarsita bucatareasca si acum o mamica model!!!

Madutza...eu nu prea cred in surprize...dar ar fi ok sa fie bebe macar de 3 kg...

Diseara ma pozez cu burtica si va arat poze...Acum sunt singurica acasa si in aglinda nu ies cum trebuie...

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Marea intalnire:14 Aprilie

Mergi la inceput

happyai rezolvat?ti-ai depus dosarul?

mamici nu mai puneti poze cu bebicii??

Mergi la inceput

se vede ca azi am stat mai mult in casa....dar acum papam si iesim....cand stam in casa nu reuseste juniorul sa stea mai mult de 3 h fara papa

Mergi la inceput

Scrish imi pare rau pentru bebe ca are probleme, dar se va rezolva nu? Felicitari pentru faptul ca te descurci minunat Multa sanatate va dorim si eu si bebe al meu.

Mergi la inceput