Mar-Apr (202) Bravo irinuca05, MaryM85 !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu pe aici....tre sa plecam sa ducem invitatii...dar n-am nici un chef si acusi tre sa ii fac baita la bb,...

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Mada nu ne arati si noua invitatia???
Eu abia astept sa o vad..
O sa incarc si eu poze din seara asta pe picassa

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Marea intalnire:14 Aprilie

Mergi la inceput

Am pus poze de azi pe Picassa...cu ditamai burtica...
Chiar daca unii zic ca bebe este mic...burta este mareeeee

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele,
am pus in fine poze pe Picassa cu Petru cel drag si mic!
Intru mai rar evident, dar va mai citesc cate un pic de pe IPhone in timp ce alaptez
De azi-noapte in fine puiul doarme ceva mai bine, a dormit de 2 ori cate 2 ore, prima data in brate la tati (dar a dormit si mami), a doua oara de la 4.30 la 7 in landou. Azi a dormit de vreo 3-4 ori cate 1 ora sau mai mult; acum doarme si asteptam sa se trezeasca ptr baita.
Azi a venit si l-a vazut si moasa care m-a invatat cu alaptarea, si ne-a invatat niste clu-uri: ca noi credeam ca daca plange si mimeaza suptul imediat ce-l punem in patut vrea iar mancare (mai ales ca manca daca il puneam), dar ea ne-a demonstrat ca nu neaparat, si am introdus la nevoie ptr somn suzeta. A mers fantastic! M-a invatat si sa alaptez intinsa pe o parte (ceea ce nu incercasem), si am si adormit asa la pranz
Toate astea imi dau un pic mai multa siguranta, mai ales ca eram un pic epuizata dupa nesomnul de 2 zile... si chiar un pic plangacioasa - eu nu v-am auzit pe niciuna sa fiti asa epuizate si cu plansete - chiar n-a avut nimeni, sau nu se povesteste despre asta?

Madutza si Alina - v-am vazut ca ati scris ca a venit preotul ptr molifta de 8 zile, vine si la noi duminica. Am o intrebare - ati pregatit ceva special ptr slujba aceasta? Ca am uitat sa intreb...
Alina06 - nu mai stiu daca ti-am multumit pentru ca ai anuntat si pentru sms! Multumesc

Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalas

AMR 1 zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Mesaj de la irinuca:

"S-a nascut Daria; la ora 12.50; este o micuta frumoasa de 2700 gr, 47 cm,apgar9; 40 sapt."

in S 38+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR... marti 12 aprilie

FELICITARI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Lalely super burtica,tot pe acolo e si a mea.Si mie mi sa spus ca bebelina va fi micutza ,acum sa fie sanatoasa ca crestem noi mari

Pisuc ce dulce e bebita ,sa va traiasca, sa fie sanatos !
Yasmi ai doi copilasi minunati .Abia astept sa le vad si pe ale mele cum se dragalasesc

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 37+ s Andrada Bianca
Amr 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

lalely, super burtica

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

intru si eu repede sa o felicit pe Irinuca

Pisucmic este superb bebe! Sa nu-mi pot lua ochii de la el

Lalely super burtica!

Lavi bebe tau tot timpul e un numai un zambet? :)

Eu nu mai am stare, m-au apucat toate emotiile ptr luni dimineata.

40+ Natalia

AMR 3 zile!!!!!

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'Neata ,

dau eu cafeaua, ca ma trezeste Andreea numai pe la 6-7. Ma dispera cu programul asta al ei. Bine ca e bebe cuminte noaptea. Azi-noapte s-a trezit doar la 2 si la 4:30. Apoi la 6:30, cu sora-sa. El mai doarme acum pana pe la 9, dar eu ? Ma bucur ca a inceput sa doarma si cate 4h, mai ales dupa baita.

Mergi la inceput

Maduta_Bra,Ama,Millie..multumes de aprecieri la adresa burticii..am facut poze pt ca mai avem putin si gata..

Madutza..ce baiat cuminte ai!!!Se trezeste rar..super mamico!!!
Esti tare norocoasa!!!

38+ David

Mergi la inceput