Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LORI, pai ce faci te dai pe borcanele? Si ma lasi singura sa testez autodiversificarea?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ce face omul de plictiseala...ati incercat vreodata sa dati "aprob" la un mesaj propriu???Sa vedeti ce mesaj simpatic de eroare au pus astia

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

LORI, pai ce faci te dai pe borcanele? Si ma lasi singura sa testez autodiversificarea?

_

Roxana

Botezul Catalinei

iubita, zic la munte, la mare, la tzara, intelegi? Unde nu pot "prepara" autodiversificarea
(parca ma vezi ca tot psiho pupu ajung)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

ia sa vedem...Doamne in loc sa ma ocup de botez!!

EDIT: hahahahaha super super tare!!!!!

Mergi la inceput

Pate de ficat facut in casa
-350g ficat de pui
-250 g unt (eu pun 200, adica un pachet)
-1 lingurita mustar
-1 lingurita piper
-sare
-1 ceapa
-4 galenusuri

Mod de preparare
1. Se curata ficateii de pielite, se spala bine in cateva ape si se pun sa fiarba la foc mic.Nu se adauga sare la fierbere, pt ca se intaressc.

2.Dupa ce au dat in cateva clocote, s einteapa cu furculita sa vada daca au fiert. Se scot din zeama si se curata de restul de pielite.

3. Se lasa untul sa se incalzeasca la temp camerei, iar ceapa se curata si se rade pe razatoare sa fie cat mai fina si s anu s esimta in compozitie. Ceapa se caleste in putin ulei si s elasa sa se raceasca.

4. Ouale se pun sa fiarba tari, se scoate galbenusul.

5 Se iau ficateii se pun intr-un bol impreuna cu untul, ceapa, galbenusurile, mustarul, sarea si piperul. Se paseaza cu blenderul.

Pofta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

multam' Lori de reteta chiar ma batea gandul sa fac si eu. mai schimb maniul dimineata.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Si pe mine ma bate gandu de autodiversificare. Adica sigur o sa incerc sa vad ce iese. Al meu e mancau ca tasu', deci zic ca nu o sa fie probleme cu mancatul, dar mai stii

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Fetelor, sunt suparata moarta. Bubu are ceva la putzi
Eu am observat mai de mult dar cum pielea aia nu era foarte coborata nu mi-am dat seama ce este. Aseara la baie am constatat ca s-a decalotat partial si atunci am putut sa vad mai bine.
Bubu are intre putzi si pielea care o acopera un soi de basica plina cu ceva galben-rosu. Basica asta uneste glandul cu preputul si practic impiedica decalotarea in punctul ala. Nu pare a fi o infectie pentru ca o are de mult si nu e rosu, n-are febra.
Ce naiba poate fi? Cum arata fimoza?
La el practic se poate cobora foarte usor pielea daca trag un pic de ea, dar e blocata in punctul ala unde e basica
Am facut programare la medic...of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Va pup mamici drage cu buburuze scumpe!
Multumim frumos pentru urari. In fiecare luna ne simtim asa de speciali datorita voua...
Am tot citit ieri ce ati scris, dar pana sa adaug si eu ceva aseara... am adormit.
Azi am fost la control cu Patrick. Totul e ok, are 6.7 kg si 62cm, i-a prescris Fier ca i-am zis ca ii transpira mauntele si picioarele chiar si cand sunt reci (asta ca ati spus voi candva ca nu e ok - dar parca ziceati ca se prescrie Calciu ) si i-a facut vaccinul. A fost putin agitat, acum a adormit - sper sa nu faca febra - pana acum n-a facut la niciunul ceea ce sper si acum.
Ma intrebati cum e la 4 luni?!? Mi se pare ca e atat de mare (3 luni e micut ) - la 5 luni deja il insor!

Oare ce trebuia sa mai zic? De spalatul pe maini ca acum pe-acolo citesc... din pacate mie mi-a fost rusine sa rog lumea sa se spele. Mai nou socru-miu intra incaltat pana in camera copilului. Asta chiar ma scoate rau din minti. Chiar aseara s-a intamplat, dar am zis ca-mi fac curaj si o sa-i zic ca ma deranjeaza rau. Le-as zice si de spalatul pe maini dar probabil vor zice ca m-am trezit acum cu figuri in cap (daca pana acum nu am zis nimic). Voi cum ziceti ca e mai bine, mai elegant?

Ce mi-a placut melodia postata de tine Doloress aseara. O auzisem demult dar nu stiam cine o interpreteaza.

Mai citesc si mai adaug ce-mi mai amintesc!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Roxx ce m-ai facut sa rad cu spalatul pe maini - soacra - clanta! Asta ma face si mai tare sa-mi fac curaj sa iau atitudine impotriva "intrusilor"!
P.S. Ce tortulete mumoase faci tu! Trebuie sa te gandesti serios sa incerci sa deschizi o afacere - aici sau in afara - ca ai cu adevarat talent!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput