Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(23)
Raspunsuri - Pagina 14
fragrant8 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luciact Fragrant e mai frumos Sophia.....si plus de asta cum ar fi sunat Luciotul?? |
ce simpatica ai fost
eh, gasea el tati un alt nume de alint, ca-i tare mester la din astea:)
Mitsu-bishu spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Va ofer si o fierbinte, cu muuult lapte... de capra! La indiciatiile lui doc.. Vad ca iar ati avut mancarici la degete , de la un punct incolo nu am mai putut tine pasul cu voi!
Da' mi-au ramas in cap subiectele "adanci", gandul meu inca zburda pe meleagurile Suediei... roxx, si eu tot acolo vreau, am sora acolo de aproape 3 ani... Din pacate e foarte greu, cum spunea si Foxy, fara numar personal esti legat de maini si de picioare, iar numarul nu il primesti decat daca vii cu o treaba - studii, cumperi proprietate, deschizi firma, etc. Ca sa nu mai zicem ca o casuta la ei intr-un orasel cat de cat, mai in sud (in nord e pustiu, munti, zapada, catune cu 4 - 5 fam. ..) te pune sa scoti din buzunar undeva pe la 1.5 - 2 milioane sek, adica vreo 200 000 eurici... Si eu ma visez patroana in SE, sa stii ca e buna ideea de afacere cu prajiturici si torturi, era si una dintre ideile mele, asociata cu patiserie + brutarie, taaare mult imi doresc asa ceva! Dar trebuie sa ai un capital groscior si multa perseverenta. Cum spunea anka, parca, nu e asa usor cand te duci la "mai bine", trebuie sa te astepti la un demaraj greeeeu...
ziki, Nu stiu daca am mai zis-o, dar mereu cand sunt nervoasa pe Conrad ma uit la albumul tau "Fla" si asa drag m-apuca de el! Imi doresc sa creasca la fel de frumos! Cata fericire si incredere in sine se vede pe fatzuca si in ochisorii fetitei tale, e o adevarata inspiratie albumul ala, sa nu il dai jos de acolo niciodata! Nu are nicio legatura floricica aia cu ce am spus dupa, nu stiu ce m-a apucat, asa ca iti mai dau una Voiam sa spun de mai demult asta, da' am zis sa nu crezi ca's vreo ciudata
Aaaanyway, mai citesc si eu zilele astea si va mai fac o vizita, pana una-alta va doresc un we minunaaaat! Cu mult soare, plimbarici si .. vorba aia, colici-free!
Lavi, de Conrad si Aaron Victor
Lorich spune:
Neata...doarme pasaroiul mic de numa'
Lavi multam de , dar fara capraaaa...
Simo uitasem sa zic "felicitari" pt rasul in hohote!! Stiu ca e cel mai frumos sunet ce se poate auzi!!
La multe lunite BOGDAN si ANAIS!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
maimutzica10 spune:
Neatza, stau si io la o cafea cu voi!
Apropo, la mine e neaparat sa iau o gura de cafea la trezire, dar de cand cu monkey princess, cred ca n-am avut 3 zile sa apuc sa ma spal ca lumea inainte de cafea; deci cafeaua se bea in pijama, cu parul prins pe fuga (am elasticul langa perna, cand ma ridic deja pun mana pe el sa prind parul - ala care a ramas, cred ca io si Edi a lui Simo chelim in acelasi ritm).
As vrea sa fac azi fursecurile lui Lorich (cred ca merg super la cafeluta); weekendul asta se ocupa tati de monkey princess, (in afara de alaptat, evidentamente) sa vaza si el cu ii cu cupchil; ca se asteapta sa ma gaseasca fresh-a cand vine de la munci si e intrigat la culme: ce mi se intampla dom'le mie toata ziua?!
Fug la spalat pe cap, inainte sa se trezeasca iarasi gasca!
Mda, ma spioneaza cu un ochi, unde sa ma mai duc...
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
loutzy spune:
Neatza fetele.
Dupa o zi agitata ieri cu somn putin, am mai avut si o noapte idem. Dormit pana la 1 juma(toate bune pana aici), papat, trezit la 2(nu am inteles ce a vrut), bagat suzi si adormit la loc, trezit la 3 juma, papat, trezit la 5(iar nush ce a vrut), suzi si somn, trezit la 6, trezit la 7, trezit la 8 juma si gata somnul. Nush ce e cu copilul asta al meu de se trezeste uneori asa si nu ii e foame, ca suzeta nu o molfaie mult si nici cu pofta.
Acu ne uitam la desene animate(hercule) pe HBO si radem, vb.
Albinutzzza bine ai venit, scrie si tu inca 5-6 mesaje, esti moderata si mesajele apar mai tarziu.
Mirelush nu esti singura. Te inteleg cand ai un copil agitat cum e. Dar pt mine tu esti in continure mami eroina, eu una nu cred ca as putea sa fac fata.
Simo si lui Stef ii cade parul, da noi avem parul scurt asa ne-am nascut. E putin cheliuta la spate, de cum sta numai pe spate ca lui nu-i place pe parti.
Pupicei la toata lumea.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!!!
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
Shines spune:
Neata!
Eu vreau cafea,dar fara nici un fel de lapte..pliz.
abia am deschis ochii,l-a adus tati pe Edu in patul nostru pe la 8.30..dar nu am putut sa ma trezesc pana la 9..de auzit auzeam tot,nu dormeam,dar nu ma puteam misca,eram in transa. dupa un ness mi-am revenit.
Aaaa..Rox, eu mereu beau cafeaua in pijamale..dupa spalat pe ochi si prin parul,altfel nu intra
Sherbi multumim
Lori
Azi ma duc la dermatolog sa ii arat chelia mea..sa vad daca impresionez. auzi la el,cica sa numar intr-o zi firele de par cazute..ha ??? pai de unde naiba sa le adun pe toate? se vede clar chelia,ce mai vrea,flori ? sa vedem ce imi spune. mi-a zis din start oricum ca daca e baza hormonala nu are ce face,decat ca ultima solutie medicamente pe baza de hormoni si vitamine. vitamine iau ce zice el..altceva nop.
e soare afara,dar bate un vant.
sa aveti un week linistit
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Shines spune:
LA MULTE LUNITE BOGDAN ALEXANDRU!
sa ai parte de o vreme calduroasa azi,sa fi cumintel si sa va distrati!
La multe lunite ANAIS MARIA!!
Shines spune:
LA MULTI ANI IUBITA.MARA!!
LA MULTI ANI ALINUSHALI!!
sa fiti sanatoase,iubite si apreciate! sa va bucurati de familia voastra si sa aveti parte numai de momente minunate!
Shines spune:
Albinutza..bine a venit la noi,te asteptam sa ne povestesti despre puiul tau
gata am plecat ca iar intarzii
gabivalceanu spune:
SHINES, succes la dermato!
ALINUTZZZA, bine ai venit!
SHERBI, scrie mai des!
IRINUKA... sa-ti raspund. Mama s-a prins imediat (era si greu... in afara de culoarea roz-bombon, restul e o copie ideala a originalului, hi, hi. Ma rog, nesatul de mare copia). Ioanei i-am spus: e o porcarie! Ea, ce e , ce e? Pina la urma i-am zis: e un baston, ca de gardian, sa-l bata mami pe tati cind nu e cuminte, sau chiar sa-si traga tati singur cite una. Dupa cite vezi, e o porcarie, ca tu stii ca eu nu sunt de acord cu violenta... Dar ea nu s-a dovedit prea multumita... ca nu i-am raspuns la ce folosesc butoanele.
PUPI,
Gabi