Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(23)
Raspunsuri - Pagina 13
Shines spune:
Irina..ce de-a par are Patrick voua nu va cade parul ?
Edu cheleste rau,atata ma chinui cu parul pentru ca e peste tot,si ii gasesc pumnii plini..patutul e plin,il schimb zilnic. si ne cade si coama celebra eu l-as chelii de tot..dar nu ma lasa tasu
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Albinutzzza spune:
Seara buna fetelor!
Primiti si prospaturi? Am si eu o buburuza pe nume Stefan nascut pe 18 Ianuarie.
Nu am apucat sa citesc toate postarile..dar promit ca recuperez.
Weekend placut si linistit!
mirela2 spune:
gali ai fost de coma
iri mortal al doilea filmulet
am inghetat ca un kkt afara, ca am plecat cu un tricou si pe deasupra cu hanorac si ........asta pt ca asa de tare m am enervat....
off barbatii astia sunt uneori de dus la gunoi
o sa vb cu Prigoana sa trimita o masina sa l ridice
..poi Razvan azi nush ce a avut ca a plans de a rupt
n am putut sa fac nik, i am pus in carucior au adormit dupa un sfert de ora s au trezit
ia din nou si impinge la carut si dai asa pana au readormit
de la 14.14 pana la 14.39 cand s a trezit maria sa ursul si a mormait
si pana am iesit afara din casa asta in jur de 5 dai si bazaie, cand unul cand altul
copilul Razvan urla si tata su se uita la el ca muta la......a treebuit sa ma tip la el sa coboare o data caleasca ca sa duc copilul afara sa se linisteasca
offf
il apucase urlatul si pe strada, bine macar ca inainte mancase, caci altfel adio sanse de a mai vrea sa mance
acum dorm amandoi, asa i am adus de afara, i am dezbract usurel si i am pus in patut cu cate un bibe sub nas, au halit si somn de voie, sper sa nu ma frece prea mult la noapte
astia motanii lui mama
shine si pe mine asa ma seaca vremea asta, sa vina naiba o data soarele ala din concediu, ca m am saturat de vremea asta si de haine multe
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
Irinukaaa spune:
Pica si la noi dar doar de la spate. Si acolo a ramas o portiune cu par, una fara si iar una cu par. De sus din cap nu vad sa cada, tot creste ca a inceput sa-i intre in ochi .
Si pe noi ne batea gandul sa-l tundem ca tare aiurea arata asa la spate (zici ca are chica) dar am zis ca mai asteptam... vedem ce se intampla.
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Shines spune:
Mirela
oare ii supara colicii de plang asa ? la Edi de la 2 luni jumate pana la 3 au fost crizele urate de colici,in rest usor.
pup motanei scumpi si mamicuta draga
Irina..eu ma gandeam sa il tund sa nu inghita par pana face ghem in stomac,ca oricat m-as chinui sa il curat mereu,tot mai scapa cu mainile in ciuf si pe urma in gura. dar asta ar insemna sa il rad in cap,ca pe urma daca ii cada si e mic-mic e mai greu de depistat.
Eu azi am observat ca Baby gripe water cu girafa..are alta compozitie fata de ala fara girafa unul fabricat in ro,celalalt in egipt.
eu numai din ala fara girafa i-am dat..dar era apa chioara.
am luat sa ii mai dau o data pe zi macar,ca imi e frica rau..chiar daca nu mai are colici.
am uitat sa ma laud ca mai nou dormim de la 9 pana la 6.30-7 dimineata. nu se mai trezeste pt masa de la ora 4
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
deea_sav85 spune:
Eu aici verific tot timpul prognoza meteo si de cele mai multe ori se potriveste.
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
sherbi spune:
hop si eu la ceas de noapte.
haioase ca de obicei, rad de una singura, bine ca-i sotu dus la somn.
si acum...
despre spalat: eu am cadita cu suport pe care o tin pe un suport special astfel ca nu trebuie sa ma aplec deloc, iar apa pun direct cu furtunul de la cada, iar tati se ocupa de golit. pun bb, sapunesc bine, clatesc fara nicio dificultate. daca are tati chef sa ma ajute bine, daca nu, asta e.
despre decalotat: repet, la primul nu am decalotat deloc, la marc am reusit cu ulei de migdale de la hipp. recomand cu caldura uleiul in detrimentul sapunului, e mai eficient.
despre sangerari: alaptez exclusiv, am scapat de lohii dupa 2 saptamani, dar prin saptamana a 7-a am sangerat pret de o zi, iar azi am descoperit iarasi o mica sangerare. saptamana viitoare promit solemn ca merg la controlul "de 6 saptamani".
despre siropuri colici free: marc nu a primit deloc infacolul desi l-am incercat e cateva ori, cu siguranta din cauza gustului. i-am dat cu succes espumisan, in schimb. asa ca, incercati si alt siropel, poate bb il va accepta.
ziki, ai un talent aparte in ale condeiului. tine-o tot asa, esti fff talentata. ti-am savurat fiecare cuvintel postat pe blog. al sotului unde-l gasesc?
gabi, esti criminala. si david tot asa, ma cheama non stop pt te miri ce iar eu cu bb in brate soptesc din cine stie ce ungher al casei. greu, maica cu doi, greu...
si acum...tin sa va declar cu mana pe inima ca-mi sunteti extrem, dar extrem de dragi, voi toate. va savurez in fiecare zi, faceti parte di viata mea si asta o spun cu mandrie. va folosesc sfaturile in relatiile mele cu prietenii si de multe ori ma trezesc spunand ca "fetele mele de pe forum", spun asa sau fac asa.
a simt mai bogata de cand va cunosc si sunt convinsa ca se pot lega prietenii adevarate intre noi. eu una, nu am fost asa de norocoasa din cauza locatiei, la odiseea albinutelor, dar cateva fete de acolo, observ si astazi pe fb, in poze, ca se intalnesc in continuare, isi serbeaza zilele copiilor impreuna. noroc pe cele care stau in bucuresti, mai ales in zone apropiate, aveti ocazia sa va intalniti. sper, odata cu venirea caldurii, sa facem o intalneala organizata la care imi doresc din tot sufletul sa particip. a propos, daca e frumos saptamana viitoare, cine vine la baby boom show, ca eu m-as baga.
si ca tot mi-am adus aminte, legat de site-ul aramis, eu am fost la ei la depozit si am luat hainute de nenumarate ori pt. magazinul meu. hainele sunt de calitate, insa nu toate. din mii de modele, eu reuseam sa adun maxim 30 de articole, dar aici discutam si de gusturi, bineinteles. dar, eu zic ca sunt dragute si sunt f ok la pret.de preferat este, dupa ca va hotarati ce vreti, sa mearga una dintre voi la depozit si sa aleaga modelele, iar daca vreunul nu i se pare ok dpdv al materialului, sa nu-l ia.
ce de kkt astia de la protv cu locul 1 la "romanii talentelor" (david).
sherbi spune:
nu stiu cui ii satisfac curiozitatea cu jobul sotului, ca am uitat, parca mitsu?!? sotul lucreaza la un fond de investitii olandez care achizitioneaza teren agricol in romania. lucreaza de acasa, dar calatoreste si prin tara sau in afara ei. oricum, nu ma invidiati prea tare, asta daca o face careva, ca e ca si cum n-ar fi prezent. iese din birou si dupa 12 noaptea cateodata. e in casa, dar nu prea e prezent la activitatile casnice.
si intrebare. io unde vad "aprob" si "dezaprob" mesaje, inclusiv al meu?
sherbi spune:
tundeeee! treci, mama draga, mai des pe la noi. hai c-a venit frigu, nu mai umbla pe coclauri.
simo, e super extra dulce micutul edu. il pup dulce!
zumzu, da-mi si mie prietenia pe feisbuc, plizzzz sau pretty please, cum zic fetili.
io nu zic la nimeni sa se spele pe maini. nici nu mi-am dat seama ca trebuie s-o fac. neglijenta, da, recunosc. eu ma spal, pe david il terorizez efectiv, sa se spele, mai ales ca vine de la gradi, parc etc. dar la invitati, am uitat. cred ca m-am luat cu ospitalitatea si am omis regula de igiena. acu mi-e ca-i cam tarziu sa-i trag de maneca dupa ce le-am permis sa il manipuleze pe bb asa, germenosi. o singura prietena mi-a cerut spirt, la inceput, cand avea bb vreo 2-3 zile, dar i-am zis ca nu e cazul.
eu oricum sunt mai nesimtita de fel, daca scapa ala mare biscuitele pe jos, il iau si-l servesc nestingherita. se caleste, maica...
fragrant8 spune:
Albinuzzza - bun venit mai scrie-ne despre buburuzul tau. esti inca moderata si de asta vedem si raspundem cu intarziere la mesajele tale.
Sherbi - aprob/dezaprob le gasesti in partea dreapta jos a fiecarui mesaj.
Doloress - iasi? ia uite ce de lucruri avem noi in comun; :) sotul e din iasi, si am stat si eu acolo vreo 8 ani si mi-e tare drag orasul. da, poate ne vedem pe-acolo. noi nu avem inca datele - tre sa decidem cat de curand, dar prin sept-oct oricum;