Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(23)
Raspunsuri - Pagina 12
Doloress spune:
Cu vibratorul, asa pati si-o prietena. Avea musafiri vreo 3 copilasi in jur de 5-7 ani (ea n-avea copii pe vremea aia, nu stia cat sunt de curiosi din fire) i-a lasat sa se joace singuri in dormitor si bineinteles ca i-au gasit vibratorul. A fost de coma c-au navalit cu el in living intreband daca e cumva popsicle si daca se mananca.
ANKA- cel mai bine te lamureste medicul, si mie mi-e mereu frica si tot timpul le inspectez putzele si jeturile. Ca noi nu decalotam dar am auzit de multe cazuri de infectii si fimoze deci nu stau deloc linistita.
Lorich spune:
hihihi..Robert, la prietena mea acasa, a ramas singur in partea aia a casei unde doarme, ca ea are asa un open space cu living si dormitor, si a venit cu un morman de prezervative. Nu va zic ce culoare avea prietena mea la fatza, ca era si tati acolo.
dar fatza de vibratoare...asta e light
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
fragrant8 spune:
neata si de la noi,
LUCIA - eu am sangerat la vreo saptamana dupa ce terminasem cu lohiile, dar era de la epizio - nu se vindecase complet. nu mai stiu, tu alaptezi? e vreo sansa sa fie CM? poate n-ar strica sa vezi un dr, pt linistea ta... btw - imi place tare mult numele tau, noi am oscilat mult intre lucia si sophia:)
CATALINA - cu spalatul la fundulet eu fac cum spun fetele - o tin de subrat (buni mi-a aratat figura asta). o spal tot mai des ca sophic se irita usor, fie ca folosim servetele umede parfumate sau neparfumate. cu apa, am remarcat ca ii merge mai bine.
cu spalatul pe maini al musafirilor - eu nu m-am confruntat cu problema asta, din fericire; ba din contra, o colega de servici, dupa ce s-a spalat pe maini mi-a cerut si dezinfectant si eu nu aveam in casa.
eu am o mare problema cu pusul piciorului in prag si nici nu mi-s deloc belicoasa din fire. de multe ori cand a trebuit sa iau pozitie, am incercat sa fiu atat de diplomata, incat mesajul a fost prea diluat ca sa-si atinga scopul.
despre vacante: eu tare mult as vrea sa ajung in toamna in romania; chiar aseara vb cu sotul despre asta; am zis ca e pacat sa nu profitam de concediul de maternitate si sa nu mergem sa stam mai mult; mai are si el din concediul de paternitate de luat, asa ca planul e sa stam vreo 6-7 saptamani: 3 in bucuresti, 2 in iasi, apoi tre sa mai vizitam si rudele din constanta si piatra-neamt. iar eu mi-as dori tare mult sa mergem la sinaia; am eu o slabiciune aparte pt locul ala.
asta la capitolul concedii fezabile, ca noi avem de 10 ani (de cand ne-am casatorit) in plan un concediu in Peru; am inceput de vreo cateva luni sa pun bani deoparte si sper ca in 2-3 ani, numai bine ce creste si sophic, sa ii fac sotului cadou de ziua lui un circuit de 3 sapt in peru, amazon si panama. asta e visul lui de vacanta, plus ca are si-un interes aparte pt civilizatia incasa.
SHINES - edu e un scumpel cu freza lui punkista
GABI - m-ai facut sa rad de dimineata; acum ZIKI, daca tot ai sa te procopsesti tu cu "obectul", asa cum ti-a promis Gabi, abia astept sa citesc pe blogul tau ceva, orice, o oda, versuri sau cimilituri cu si despre "impricinuit"
eu am ajuns in cele din urma la acupunctura, ca masajele si crema nu au fost de leac. 4 ventuze si 18 ace mai tarziu simteam deja o ameliorare; acupuncturista zice ca peste doua zile o sa simt din plin efectele...
cred ca mi-am adus aminte tot ce-aveam de zis; la putzici de baietei nu ma bag, ca nu cunosc;
luciact spune:
Simo vroiam sa te intreb, de cand tine Edy jucarioare in manuta??
Fragrant,alaptez, habar n am....
e mai frumos Sophia.....si plus de asta cum ar fi sunat Luciotul??
ma uit in lista cu bebei....ce putine mamici mai dau pe aici
Doloress spune:
Fragrant si tati al nostru uneste cele 5 de la Guvern cu cele 3 de concediu si mergem in tara, in august-septembrie stam 7 saptamani. Ne intoarcem pe 4 octombrie. Hehe, poate ne intalnim la Iasi. Ca eu de-acolo mi-s. EU am sa stau in Iasi si la munte, la Campulung Moldovesnesc. Am vrut si noi sa mergem la bulgari la all inclusive, dar sincer am rams cam lefteri dupa ce am dat 4000 si ceva numai pe biletele de avion. Mai trebuie sa punem bani si pentru un botez la care vom fi nasi, deci am ramas numai cu muntele. Daca stateam in Bucuresti sau in sud, mai era cum mai era, dar asa, am tot cautat bilete de avion Iasi-Bulgaria sau Bucuresti si e prea scump. Iar cu masina, nu stiu ce sa zic, nu prea m-as incumeta cu doi copii mici o distanta de 8-9 ore pe drumurile romanesti.
La Patrick am fost 4 saptamani in Romania si 4 in Germania.
Noi am pus lumea in garda ca va fi cam ultima escapada de genul asta. De-acum inainte o sa avem numai 3 saptamani de concediu pe an, apoi o sa ne coste de-o sa ne usuce 4 bilete de avion intregi. Asa ca preferam sa chemam lumea la noi.
loutzy spune:
Doloress si eu sunt tot de pe langa Iasi, din Pascani. Pacat ca nu am cum ajunge anul asta in moldova. Am un sot certat cu o cumnata si un bunic care nu a binevoit pana acu sa-si vaada nepotul(nu platesc nici unul trenul).
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
Irinukaaa spune:
Gabi super faza! Nu mai pot de ras ! Mortala!
Dar nu ma pot abtine... la ce i-ai zis mamei tale si Ioanei ca-l folosesti?
Hai sa va arat si eu 2 filmulete tari rau! Nu numai romanii sunt talentati... www.soacra.eu/2011/03/08/si-grecii-au-talent/" target="_blank">film1 si film2
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Irinukaaa spune:
Am vazut un Alex pui mic si scump de mami Dedicut!
Lavi, Andutza va asteptam si pozicile voastre! Sa stim cu cine avem onoarea!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
deea_sav85 spune:
Ma bag si eu in vorba...sunt obosita moarta, m-am gasit sa fac mancare tocmai in ziua in care a fost el agitat ...m-am chinuit foarte mult sa fac o lasagna care a iesit ca dracu ...pustiul nu a vrut decat in brate nu ne am separat 5 minute azi...invidiez pe toata lumea ca aveti copii cuminti si in special pe mamaele cu 2 copii care nu reusesc sa mi dau seama cum de se descurca...
Despre concediu si noi cred ca tot Bulgaria vom alege, initial am vrut Grecia dar e cam peste buget...
Simo ramane sa facem plimbarea prin moghioros cand va fi o zi insorita ceea ce dupa cate vad va fi abia miercuri
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
Shines spune:
Lucia..Edi tine jucariile in manuta de inainte de doua luni..dar abia acu de 2 sapt constientizeaza ca le prinde, isi da seama ca daca le zguduie fac galagie..sau le prinde si le baga in gura. are un catelush mic de plush care sta noaptea la el in patut,si dimineata il gasesc cu el in brate,il somotoceste.
Irina..s-a distrat sotu la filmele alea,eu ma uitam shocata ca si grecoiaica aia saraca
Deea..cand e cald iesim. da de ce miercuri,atata tine vremea asta ??? vaiii...nu mai ies din depresie.
Shubulina..gata pregatirile ? emotiile cum sunt ?
va doresc o zi minunata, cu soare si petrecere frumoasa
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)