Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

[http://www.torturi-chipsidale.ro/Torturi-cu-fotografii-10]proba[/url]
incerc sa ascund link

Mergi la inceput

www.torturi-chipsidale.ro/Torturi-cu-fotografii-10" target="_blank">proba
daca nici acum nu iese, renunt.= "sunt tuta

Mergi la inceput

deci nu sunt tuta. e o realizare
Da fragant, e baban Kristian.Multumim. E si lung. are cu cine sa semene )))
Fug sa-i dau sa pape.pa, puuuup
Sunt fff fericita pt ca am reusit sa ascund link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am revenit. AM iesit nitel pe afara asa vreo 20 min, ca am vazut un nor mare si negru si am fugit repede in casa sa nu ne ude.
Copilul meu m-a capiat azi, nu a vrut decat in brate, cum il pun pe pat sau in patut urla de zici ca sta pe spini.
Ziki eu am fost lasata de mica sa aleg in ce directie vreau sa merg in privinta religiei(dar am fost botezata). Sincer nu ma omor cu dusul la biserica(babele de la mine din oras sunt de vina, tot timpul comentau cate ceva). Asa ca imi voi boteza si eu piciul, dar alegerea este a lui daca vrea sa creada intr-o religie sau alta sau sa nege total existenta lor(sotul meu nu se omoara cu religia, datorita mie ce mai incearca, ca altfel....)
Parca mai era ceva de zis, am uitat

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui fragrant8

da stiu eu un leac bun: alcoale, tigari si cafele

=============
Mami de Sophic mic (16-01-2011)

“In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus)

Tare mi-e dor de o noapte, sau de un sfarsit de saptamana cu de toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

multumesc ca v-ati pus la mintea mea inca o data
si mai ales ca mi-ati raspuns detaliat, sa pricepez si eu :)

FOXY, nu, nu am facut nunta, din aceleasi motive. dar astea ne priveau pe noi doi, de data asta e implicat un copil care va deveni o persoana aparte, si de aceea imi pun problema...
pentru nunta noastra, ca sa marcam noi doi momentul, am plantat un bradut care acum e adolescent, ca si relatia noastra...
si asta vom face si de data asta :)

multumesc inca o data fetelor, chiar mi-ati fost de ajutor!

.........................................................................................

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Citat:

=============
Mami de Sophic mic (16-01-2011)

“In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus)

mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011

Ei bine, trebuie sa ma laud, sambata care a trecut am avut si eu parte de asa iesire N-a durat decat vreo 4 ore, dar... asa bine a fost din nou, cu gasca!! Prima iesire de genul asta de cand am nascut!

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Simo, nici nu ma mir ca te simti asa. Dupa ce ai alergat o saptamana incontnu ca nici nu ai avut vreme sa-si tragi sufletul, corpul si pshihicul tau au nevoie relaxare - zic si eu acum dar stiu ca ce ai facut tu nu era optional plus ca esti ca si o furnicuta de obicei. Te ajuta si vremea, e adevarat.
Lasa, stai azi in izmene si fa-ti poftele si veizi ca maine o sa fii cu mai mult chef de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ana parca a fost muscata de musca tzetze azi..a dormit chiar si-n joaca si tipetele lui robert...am facut curat in bucatarie si salata "buf" si messuit pana terminat bateria de laptop/

Lavinia aaaa alta mancare de peste, poze noi!!!! sarumanusitele si piciorusele ca te-ai indurat de mine!!! Super fetota, blondaaa, super casa aveti acolo, am vazut si Buni in actiune si poze mumoase cu tine &tati.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Citat:

mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011

asta era raspunsul bunica-mii: sanatatea sta-n alcoale, tigari si cafele; eu tigari nu, alcoale nici atat, cafele una pe zi si aia lunga, deci sanatate - nexam...

acum ca tot zac in pat si am pomenit-o pe bunica-mea, sa va povestesc una "batraneasca".
ne pusesem recent cablu, si era pe vremea aia o emisiune dupa 12 noaptea (blue moon, sau blue lagoon, ceva de genul asta), un fel de serial interzis minorilor. si ma trezesc eu intr-o noapte sa ma duc la baie (avem apartament din ala gen vagon) trec prin camera buncii si o vad cu ochelarii pe nas (ea de obicei nu se uita cu ochelarii la tv) urmarind captivata o scena erotica.
ma buseste rasul si o intreb ce face, la care ea : "vreau sa vad ci idii are handralaul asta cu fata, mama"

de atunci fraza asta a ramas de pomina la noi in familie; si de fiecare data cand eu sau sormea ine intorceam de la vreo intalnire, bunica mea ne intreba " si, a avut vreo idii, baiatu cela cu tini?"

Mergi la inceput