Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(22)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
anka-maria spune:
Moama, da' scrieti intr-un ritm, ceva de speriat.
Bon, sa vaz daca am retinut ceva:
- legat de botez: io n-am prea vrut sa ma grabesc cu botezul dar soacra-mea cand m-a auzit a facut ochii maaari si mi-a soptit printre dinti: "cuuum? vrei sa pleci pe avion cu copilul nebotezat???". De parca la vama ma intreba cineva daca e botezat sau nu. In fine, dupa lungi dezbateri si nervi la maxim(io cel putin am slabit 3 kile pe tema asta) am cedat si i-am lasat sa faca ce vor. Ca urmare l-am botezat la nici o luna pt. ca urma sa plecam. A fost cumplit, a plans in noaptea aia vreo 3 ore non-stop. Io am stat numai cu el in camera sa-l calmez in timp ce ailalti petreceau. Cumplit, plangeam si eu cu el odata. Dupa 3 ore a adormit la mama in brate (alt motiv de bocit pt. mine). Barbatu-miu n-a mancat toata seara dar a baut, drept care i s-a facut rau noaptea.
Am chemat-o pe maica-sa sa-l oblojeasca si i-am zis la vorbe de duh de o sa ma tina minte toata viata.
Bon, dupa ce au trecut toate astea am stat io iar stramb si am judecat drept si uite ce-a iesit: copilul nu se naste totusi ca o coala alba, nu este chiar un nimeni fara capat. Aici sunt total de acord cu Doloress. El are o identitate, iar confesiunea sau religia sau cum vreti voi s-o numiti face parte din identitatea noastra si implicit a lui.
Nu sunt bisericoasa, cred in ceva suprem dar Dumnezeul meu nu e neaparat ortodox. Dar m-am nascut cu acest dram de spiritualitate si ritualul asta al botezului imi pare un soi de marcare a inceputului, asa ca definirea unui capat simbolic.
Nu-l impiedica pe copil mai tarziu sa creada in ce zeitate vrea el sau sa nu creada in nimic. In fine, mai mult simbolistica acestor ritualuri ma intereseaza, nu neaparat partea religioasa.
Intr-o lume atat de amestecata este foarte important sa ne pastram identitatea. Asta am realizat abia dupa 6 ani de strainataturi.
-legat de emigrare: oameni buni, emigrarea e durere! n-o luati ca pe o eliberare ca nu este! tai niste lanturi si te trezesti cu altele atarnand de tine. Am plecat de acasa imediat dupa facultate si dupa 6 ani am bifat deja 2 tari. Nici acum nu-s pe deplin asezata, m-as mai muta daca viata mi-o cere. Dar a fost foarte greu si este inca. Daca aveti prieteni si familie in tara, un trai multumitor, atunci nu aruncati totul la cos de dragul unei iluzii. Emigrarea este o dezradacinare, fiecare o percepe altfel si nu tot timpul garanteaza fericirea, chiar si in cazul unui trai mai bun.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabrielaromt spune:
Sper sa nu se strice vremea si sa ies in parc in jur de 3. Madalina_m esti prin IOR la ora aia? sau e cineva pe acolo in jur de 3?
Am comandat si eu ieri centrul de activitati. Azi ar trebui sa-l primim. Abia astept
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Roxana, De-ea, Patricia, multumesc mult de sfaturi! Da, cred ca asa voi face, o voi invita si voi sarbatori mai tarziu cu cei de la serviciu, eventual duc un platou cu ceva, o bautura...
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
bebelusi spune:
Lorich am cos pe roti, si ma ajuta, dar uneori nu vrea nici asa....problema e =ca sunt singura cu amandoi, si iti dai seama ca e f greu, ca Vlad mai vrea si el atentie mititelul de el si eu nu ii pot oferi ca plange ea si incepe si el sa planga si tot asa....ca la nebuni
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Lorich am cos pe roti, si ma ajuta, dar uneori nu vrea nici asa....problema e =ca sunt singura cu amandoi, si iti dai seama ca e f greu, ca Vlad mai vrea si el atentie mititelul de el si eu nu ii pot oferi ca plange ea si incepe si el sa planga si tot asa....ca la nebuni PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
nu stiu cos, vb de leganus, in fine stii tu
si eu la fel, singura cu amandoi, dar eu am MARELE NOROC ca am scapat repede de colici (doar 6 sapt a avut) si-n plus e super linistita, sta, zambeste, papa, partz, cam astea...uite acum a vrut in brate si ea.
![](pupic.gif)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
La multe lunite dragi sarbatoriti
multa sanatate
Patrick Cristian
Tudor Matei
Radu Andrei
Matei Alexandru
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde![]() ![]() multa sanatate ![]() ![]() Patrick Cristian Tudor Matei Radu Andrei Matei Alexandru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004 ![]() ![]() AMR 6!KILE |
asta e tot?????
mai ai un pic si te trecem absenta!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
legat de comanda de hainute
ne strangem, se hotaraste fiecare pt ce articole vrea, mergem vreo 2 fete la depozitului lui nenea Aramis si le trimit eu prin posta la fetele din provincie
e bun asa??
patricia le am facut baie si la 12 noaptea si tot asa de des se trezeau
ma gandesc ca nu se mlai satura numai cu laptele meu, care am vazut ca e cam chior, in special prima cutie mulsa e tare stravezie
m am gandit ca seara la culcare sa le fac cate un bibe cu LP si sa vad cum decurge treaba
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Lori
Nu sunt pe afara,vine ploaie
Ce sa zic...viata mea a intrat pe un fagas normal..exceptand viata sexuala
-inainte de masa;pregatit copchil mare la gradi
-facut mancare
-facut curatnie
-mers la step sau aerobic
-la amiaza
-scos Mario
-scos buba mica la plimbare
-dupamasa
-fotbal
-engleza
mai scot odata buba
seara pica tati..mai scap un pic in bucatarie la treburi
\aaa..si cand am timp mai si mananc
in rest toate bune si frumoase..think pink
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 5!KILE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
am calcat 3 masini de rufe
mi a cazut si fierul dupa masa de calcat cu ochii la ai copii miorlaiciosi.......mi am luat de o grija, ca mi stateau pe cap ale rufe, nu mai aveam cu ce imbraca copchii, ca rufele erau doar ale lor
salopetelele toate sunt fixe, vreo 2-3 le mai vin, in rest sunt mici
le am calcat sa le pun intr o cutie si sa vad unde le marit
am halit repede 2 gogosi de la chioscul de la parter cu niste iaurt, ca lesinam de foame
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)