Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(22)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
bebelusi spune:
Andutza eu as invita o, pana la urma e ceva intim si vin prietenii, nu si colegii, oricat de bine te ai avea cu ei. Asa facem si noi cu colegii sotului
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Neatza
Da' mult scrieti domne! Nici nu apuc sa va citesc... Sau sunt eu mai prinsa de bebe decat de obicei?
Ziki, daca mai conteaza si raspunsul meu, sa-ti zic prin ce trec eu.
Sotul meu a fost nascut intr-o familie de alta confesiune.
De crezut intr-o forta mai mare decat noi, credem amandoi, dar asa, mai in particular. La biserica, sincera sa fiu, merg doar la nunti si la botezuri.
Al meu nu a zis ca e impotriva botezului. Dar a zis ca trebuie sa-i dau un motiv serios pentru asta. Si nu "asa se face", "asa e bine" sau "asa e traditia".
Ai mei (parinti, unchi, veri.. deh, familionul) asteapta cu mare emotie evenimentul. N-as putea sa le zic ca n-o sa se intample. Asa ca am ajuns la urmatoarea filozofie: botezul este felul in care oamenii isi introduc puiul in "haita". La botez de aduna toate rubedeniile pentru a-l primi pe micul nou-venit, asa cum leoaicele, de exemplu, isi aduc puiul in haita la cateva saptamani de la nastere. Probabil ca initial asta a insemnat botezul: primirea in familie, fie ca e familia in sensul strict al cuvantului sau familia ca comunitate, societate... Un ritual.
Noi o sa facem botezul de dragul familiei. Voi puteti sa faceti la fel, sau sa nascociti propriul vostru ritual.
Daca cineva vrea sa dea cu pietre, iertare, e doar parerea mea.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Patricia un bouncer/leganus???? eu uan eram moarta fara asa ceva...asa...Ana creste singura, vb lui Roxx viata nene!!
Fetele, azi am bagat (cu robert, rasu' lumii) 50 de abdomene!!!Declar deschis programul de abdomene al mamicilor de bubuzure!!
Impreuna, ne vom mobiliza!!! Deci, propun asa - stabilim zilnic/saptamanal numarul de abdomene d efacut zilnic si fiecare si le "bifeaza" - cine face mai multe...f bine!
- propun sefa de antrenamente Shines ca ea stie sa ni le explice cum se fac corect (am vazut io poze ca faci deja).
-propun sa mai astept alte propuneri pt programul de gym
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
![](images/user_woman.png)
fluturas2010 spune:
salutare...scuze absenta dar am fost la tara, am revenit scurt in oras si urmeaza sa plec din nou...cu catel, cu copil...la soare, la aer curat..Clara s-a aratat incantata ...
suntem bine, Clara nu a mai vomat dar tot mai avem reprize de colici cam de 2 ori pe zi...
duminica revin si va citesc din urma si.. promit poze cu printesa
o zi placuta in continuare si sa stiti ca m-am gandit la voi..deja imi lipsiti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zumzu/zumzu.jpg)
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 ZUMZU, eu m-am mutat la un alt centru pt kineto, aici langa casa, nu am mai rezistat cu drumurile pana acolo. Initial am sperat ca dureaza mai putin, dar daca am vazut ca s-a lungit treaba...am cedat! Luni avem programare la un ortoped pediatru,sa vedem ce zice si asta. Pediatra noastra (prima care a semnalat torticolisul) ne-a vazut azi si a zis ca pare ok. Acum sa vedem, vreau o parere superspecializata ca m-am desteptat intre timp, la cat am studiat problema ![]() De ce faceti si laser? (am facut si eu 10 sedinte de laser si ultrasunete pt incheietura mainii drepte care ma doare de mor, si nu am obtinut nici un rezultat ![]() _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina Botezul Catalinei |
si pe mine ma bate gandul sa ma mut, drum lung etc. am gasit pe cineva care ar veni acasa pt 100 de ron.Ma duce la fel dar macar nu mai e deranjul.Dar deocamdata astept sa termine cu cele 10 sedinte de laser (da, tot la amicus, au adus aparatul).Azi am anulat sedinta ca nu e buburuza bine, tot vomita si are scaune apoase. mama lui de vaccin. L-am cantarit a vad dc s-a deshidratat dar nu a pierdut din greutate fata de ultima oars.
Mamica de
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monika_bt Simo ![]() Daca eram mai aproape nu mai erai disperata ca-ti aduceam eu fata pe cap s-o botezi! ![]() AMR:7 kg Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011) Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria. |
ohooo..de cate ori m-am gandit eu la voi
![](olala.gif)
![](olala.gif)
dar e distanta mare
![](plang.gif)
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zumzu/zumzu.jpg)
zumzu spune:
voi ati auzit de cazuri de rapiri de copii la noi?ca am primit pe mail si nu stiu dc e doar spam sau e si ceva sambure de adevar
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ocsanica80/ocsanica80.jpg)
ocsanica80 spune:
mai apar si eu din cand in cand
, dar va urmaresc zilnic; asadar subiectele zilei:
- subu imi pare tare bine ca ai deschis subiectul cu intratul in biserica in acea perioada ca asta era si teama mea; binentelesca nu intelegeam legatura dar acum, ca avem parearea oficiala a lui bebelu ma bucur ca s-a lamurit problema;
- in ceea ce priveste botezul ca si casatoria sunt niste lucruri pe care le fac si le-am facut ca sa "fiu in randul lumii" dar nu pentru ca m-ar fi obligat cineva ci pentru ca asa am simtit eu; imi place sa merg la biserica (desi o fac tare rar) si vreau sa va spun ca am cunoscut cativa preoti minunati (nu provin dintr-o familie care sa mearga la biserica des, dar avem credinta in felul nostru; mama mea nu mergea la biserica decat la pomeni, nunti sau botezuri, dar avea o legatura speciala cu Doamne Doamne) care m-au facut sa imi placa sa merg la biserica; sunt preoti si preoti, precum sunt si oameni si oameni care desi merg la biserica in fiecare duminica, fac pacate mai mari decat unul care nu merge imediat ce au iesit pe usa bisericii (cunosc personal un asemenea specimen); cu taxarea suplimentara si in Buzau se practica dar sincera sa fiu la ambele biserici de care am apartinut au facut si investitii (una dintre biserici s-a ridicat de la zero, aici chiar este un caz "mai ciudat" in sensul ca daca preotul iti cere bani, iti da si chitanta sau chiar ti-o lasa in posta, iar la cealalta preotul din sumele primite si din alte sponsorizari a construit o gradinita);
- buni a lu sophi ma bucur in fiecare zi in care va citesc, mai ales ca mi se pare ca semanati cu mama mea, cam asa era si ea, dar din pacate a murit si cel mai mare regret al meu a fost ca nu si-a cunoscut nepoata (iar pentru mine nasterea a fost cel mai dificil moment de cand a murit, pentru ca nu a fost langa mine); sunteti o familie minunata;
- revenind la necesitatea achizitionarii centrului de joaca pentru bebei, vreau sa va spun ca de cand il avem, strumfita mea doarme de la 21 la 6,7 dimineata si mi se pare ca a inceput sa apuce jucariile, asa ca ma bucur tare mult ca l-am cumparat;
cam atat momentan, toate fetele;
Roxana mami de Maria-Sofia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ocsanica80/ocsanica80.jpg)
ocsanica80 spune:
am uitat ce era mai important ;
TOT RESPECTUL MEU PENTRU MAMICILE CU 2 BEBEI CARE MAI FAC SI TREABA (CAZUL LORICH, MIRELA SI RESTUL FETELOR) frate am ramas ieri doar cu strumfi fara papa, fara bibe sterile, fara ajutorrrrrr; am zis ca ma inscriu la curse, pana seara aveam si febra de cate ture am facut din bucatarie pana in camerei fetei; inca o zi ca asta si ma inscriu la maraton; si de slabit nici mar 1 g ; dar cine baga prajiturele din greu...
Roxana mami de Maria-Sofia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
ocsanica parca ma descrii pe mine cand eram cu Robert de 2 luni!! Nu aveam timp nici sa pap, imi facema de mancare in fucnteid e cate calorii aveau, ca sa pap cat mai satios, sa nu-mi fie foame iar -mancam paste cu branza, ca sa scap d eproblema mancatului in ziua aia. La bb 2 o sa vezi, va fi mai bine!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011